Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Befektetési lehetőségek átlagembereknek

Collapse
X
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Befektetési lehetőségek átlagembereknek

  Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com
  Építettem egy egyéni algoritmusokkal ellátott Ameritrade Strategydesk kereskedelmi programot, amely segít maximalizálni a nyereséget és minimalizálni a veszteséget. Az algoritmusok elérhetőek az Ameritrade oldalon, ennek programja a Strategydesk szoftver, amely az Ameritrade fiók megnyitásával ingyenesen elérhető. Ezek az egyedileg épített algoritmusok, indikátorok és oszcillátorok könnyen és gyorsan importálhatók a programhoz és azonnal használhatóak. Az algoritmus megjelenít látható vételi és eladási jeleket, használhatja tetszése szerint, fontos döntéseknél segít a portfóliójában. Akár swingtrader vagy hosszú távú befektető, a képlet felbecsülhetetlen értékű segítség a kereskedéseknél.


  STRATEGYDESK DEMO

  Eredmények megtekinthetőek a http://www.strategydeskformula.com/ oldalon.

  A kereskedés a matematika, a művészet, a történelem és a pszichológia keveréke. Az alapokat és a technikai elemzés módszerét egy szisztematikus tervben használva nem szükséges, hogy jártas legyél ezeken a területeken. A tehetséggel, a grafikonnal, egy vizuális eszközön keresztül képesek vagyunk egy használható, és érthető információtömeget felhalmozni. Vannak próbálkozások mindezek számítógépes feldolgozására. Az emberi agy a sikeres kereskedés valódi kulcsa. Tapasztalatokon keresztül programozzuk az agyunkat, hogy szűrje, és rendszerezze az információkat, amiket összeszedünk, tovább finomítunk, és értékessé teszünk. Ez a művészet.

  Üdvözlettel:

  Czupkó Róbert

 • #2
  Tisztelt InvestStation!

  Jelenleg hogy teljesít a program?

  Hozzászólás


  • #3
   Egyébként érdekes, régóta érdekel az automatikus kereskedés, viszont sajnos a hírekre nehéz megoldást találni oszcillátorok, vagy bármilyen indikátor segítségével! Erre gondoltál, találtál rá valamilyen megoldást?

   Hozzászólás

   Working...
   X