Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum hibák észrevételek

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • #31
  Kedves Admin,

  A megróvásokra nyilvánosan reagálok mert az többünkre tartozik.

  Akik hosszú évek óta tőzsdézünk (magam 20 éve) meglehetősen gyorsan átlátjuk hogy ki az aki tőzsdézésből szeretne pénzt csinálni és ki az aki a tőzsdézőkből. Ugyanis ez a kettő óriási különbség!

  A szélhámosságokat többen is gyorsan felismerjük.
  A leghasznosabb amit tehetünk, hogy főként a kezdőket óvjuk ezektől. Nem az üzletelőket hanem a tőzsdézőket kell védelmezni egy Tözsdefórumon! Gondolom.

  Ferenc esete. Kockás kiszúrta azt a csapattagot akinek a videóját feltette. Ha abba belenézel eloszlanak az esetleges kétségeid. Ferenc gyorsan átlátta, hogy a portéka nem lesz kelendő itt.
  Mások közül sokan azt képzelik, - miért az rejtély - hogy pont ez a fórum az ahol balekok hada van jelen. Érthetetlen amit művelnek.

  Irónia. Ez egy teljesen elfogadott (pc) műfaj. Bizonyos szint alatti esetekben pedig különösen az. Van aki érti van aki nem, ez természetesen így van. Személyek bírálata pedig nem azonos a személyeskedéssel.

  Az Admin feladata aligha hiszem, hogy tanári volna. Bár egy jó iskolában lassan nagyobb a diákok szabadsága mint a fórumon.

  Visszatérve. Kérlek egy pici időt, kb 20 percet szánj rá Gabor H.-ra. Lehet, hogy még szórakoztató is lesz.

  Üdv
  R.G

  Hozzászólás


  • bennfentes
   bennfentes kommentje
   Editing a comment
   Csináljatok egy magánfórumot ahol kedvetekre fikázhattok másokat! Belépés csak szimpatizánsoknak és klikk tagoknak!

  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   A legdurvább személyes "leleplezések" tőled jöttek. Rágalom szintűek. Ezért vagy bennfentes.
   Engem nem érintettek, tudom.

 • #32
  Szia MyBusiness!

  Furcsálom, hogy nyilvánosan reagálsz úgy a levelezésünkre, hogy azt nem csatolod hozzá, de örülök, hogy felhoztad a témát, mert már Dáviddal terveztük, hogy nyílvánosan megosztjuk gondolatainkat a fórummal kapcsolatban.

  A neked írt levelemet alább csatoltam!

  Kedves MyBusiness!
  Kedves György!

  Ferenc kérte az átala indított topic törlését, így szeretném jelezni, hogy a te hozzászólásod is törlésre került.

  Mi, a fórum üzemeltetői időt és pénzt nem sajnálva azon dolgozunk, hogy ez a fórum befogadó, mindenki számára elérhető legyen, mentes legyen a sértő és rosszindulatú megjegyzésektől. Van elegendő szakmai kompetenciánk ahhoz, hogy megállapítsuk egy bejegyzésről, hozzászólásról, hogy érdemesnek való a fórumra vagy egy átverés, egyértelmű haszonszerzés. Ilyen esetekben megtesszük a szükséges lépéseket, nektek, a fórum olvasóinak meg lehetősége van jelenteni az Üzemeltetés felé azokat a tartalmakat, melyek megsértették a fórum szabályzatát.

  Harzol idejében ezen a fórumon nem szólásszabadság, hanem kontrol nélküli totális anarchia, személyeskedés, a személyiségi jogok durva sárbatiprása uralkodott. Én és a társaim szeretnénk mindenkinek lehetőséget adni, hogy elmondja a véleményét, bemutassa a szolgáltatásait, feltegye a kérdéseit, vagy akár segítséget kérjen a fórum olvasóitól úgy, hogy azzal mást nem sért meg, konstruktív és valódi párbeszédet folytat.

  Szeretnénk kérni tőled, hogy a jövőben, ha véleményt szeretenél formálni, akkor azt úgy tedd meg, hogy lehetőleg másokat ne sért meg, hanem érvelj, fejtsd ki a szakmai véleményed!

  Bízunk benne, hogy céljaink és törekvéseink közösek és ezúton szeretnénk kérni a te segítségedet is, hogy támogass minket ebben!

  Köszönettel,
  Gyenes Csaba
  Az én személyes elköteleződésem és célom, hogy ez a fórum meghatározó szerepet töltsön be a hazai tőzsde szakmai közösségben, ahol a kezdők tájékozódhatnak a tapasztaltabb kereskedőktől, a tapasztaltabbak meg szakmai vitákat, eszmecseréket folytathassanak rajta keresztül, a különböző brókerek képviselői jelen legyenek, ahol kérdezni lehet őket (pl Admiral Marktes), az oktatók (pl *********), a döntéstámogató szoftverek készítői stb (pl Ferenc). Ez egy nyílt, bárki számára látogatható fórum mindaddig, amíg a fórum Moderációs elveit, Felhasználási Feltételet tiszteletben tartja. Ez a fórum - ahogy a levelmben említettem - nyitott a kultúrált és konstruktív párbeszédre a tőzsdei szakma keretein belül.

  Ami Ferenc esetét illeti, nem gondolom, hogy egy kultúrált bemutatkozásra az a válasz, hogy "adj egy bankszámlaszámot, mert utalni akarok" vagy éppen a CEU és Soros György, vagy különböző ezoterikus videók publikálása. Ez teljesen ellentétes azzal a célkitűzéssel, amelyet meg kívánunk szilárdítani itt a Tőzsde Fórumon.

  Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy amennyiben úgy érzitek, hogy egy hozzászóló megsértette a Felhasználási Feltételeket, lehetőségetek van ezt az Admin felé jelezni (zászló-flag), ahogy eddig is tettétek, mindenképpen kivizsgáljuk a bejelentést és eldöntjük, hogy milyen szükséges lépéseket teszünk, amennyire indokoltnak látjuk és arról privátban tájékoztatunk benneteket, ahogy eddig is tettük. Ha Te személy szerint úgy érzed, hogy Ferenctől a kezdőket szeretnéd óva inteni, akkor egyrészt jelezheted ezt nekünk, de le is írhatod a véleményedet úgy, hogy a másik jó hírnevét, személyiségi jogait tiszteletben tartsd (teljes nevet nem írunk a fórumra, Adatvédelem 6.1 pontja).

  Továbbá megjegyzem a - szerintünk nem helyénvaló - hozzászólásaidat sem töröltük, csak miután Ferenc jelezte, hogy köszöni szépen, mégsem szeretne csatalakozni a közösséghez. Ami a "megrovást" illeti, kissé túlzónak találom a szóhasználatot, mert a "Szia MyBusiness! Valóban ez a legjobb reakció erre a bemutatkozásra?" tartalmú levél csupán egy érdeklődés volt részemről.

  Szakma, szakma, szakma....mindenkinek! Ennek szellemében üzemeltetjük a fórumot most és a jövőben is! És ehhez nagy szükségünk van Rátok, Fórumtagokra is!

  Tiszetelettel,
  Admin

  Hozzászólás


  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   Igen, így történt. Ez a név munkatárs a team tagja.

  • admin
   admin kommentje
   Editing a comment
   Én nem látom az összefüggést Ferenc által prezentált szoftver és technológia bemutatása valamint a társa ezoteriával kapcsolatos videója között! Ez a fórum az előbbiről szól.

  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   Letörölhetjük a képet, hogy ne legyen per. De a chief trader azért csak releváns.

 • #33
  My Business! Most komolyan feltöltesz egy képet az úriember arcképével, alatta a szöveggel, hogy a "A képek szerzői jogi védelem alatt állhatnak" egy olyan topicba, amihez köze nincs hozzá, azután miután jelezték, hogy nem szeretnének itt nyílvánosan szerepelni? Ennek a partalan vitának itt tegyünk pontot. Kérlek olvasd el újra figyelmesen az Adatvédelmi tájékoztatót és figyelj oda jobban. Tudom, hogy a jó szándék vezérelt, de ennek adni kell egy keretet.

  Hozzászólás


  • admin
   admin kommentje
   Editing a comment
   Nem tudom neked megmondani, hogyan igazold, de talán a legjobb, ha legközelebb inkább magát az érintettet kérdezed meg a miértekről.

  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   Kockás pont őt kérdezte.

  • kockas
   kockas kommentje
   Editing a comment
   Kicsit kikapcsoltam a gépem és úgy tűnik máris lemaradtam valamiről.
   Kaptam rá választ a szürke szamaras megoldáson kívül?

 • #34
  Ejjnye. Már megint primkulda van. Legyen ez a fórum szakmai, jó? Ez lenne mindenkinek a legjobb, nem egymás csesztetése. Szakmai vita OK, parttalan hülyeség NEM OK.

  Amúgy Ferit ismerem, szerintem emberileg rendben van nagyon, szóval ne itt éljük ki a frusztrációkat légyszi. Semmi rosszat nem írt.

  Igen, lehet, ez most kicsit megmondós hozzászólás, de az új adminunk nem kevés munkát, pénzt tett bele, hogy új, jobb legyen a fórum. És igen, akármilyen hihetetlen, nem a féktelen nyereségvágy miatt. Én is besegítettem neki az átstrukturálásba, amin besértődés volt a reakció. Basszus, felnőtt emberek vagyunk. Sértődés meg frusztrációk? Ne már banyek... Piac ezerszer jobban stresszel meg szétaláz bárkit.

  Ne miattam, se az admin miatt, egyszerűen legyen végre magyar nyelvű szakmai fóruma a tőzsdézésnek.

  Szerintem ennyit kér az admin, és igazából én is

  Ne hazudjunk magunknak, igenis mindenkinek adott a fórum valamit. Tegyünk vissza a közösbe. Az újak, mások, és magunk kedvéért

  Ennyi lenne naív kérésem.

  Köszönöm!

  HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

  Hozzászólás


  • David Chateau
   David Chateau kommentje
   Editing a comment
   Azért erős volt a belépőd, de most nem rád gondoltam kifejezetten, hanem úgy mindenkire. Tudjuk jól, mennyire sértődékeny az emberek többsége. Erre írtam, hogy frusztráltak sajnos. Szakmázzunk, cirkusz úgyse érdekel senkit, csak a prímeket, de azok vegyenek Blikket meg hasonló szennylapokat.

   Jövőhéten dobok fel pár aktuáltémát

  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   Ez tökjó, a fórumon még eddig sosem sértett meg vki.

  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   A szakmaihoz. Az a jó amíg a piac stresszel és nem a fórum. Érdekes, h már oly sokszor elhangzott az a megfogalmazás, h a piac "megaláz", sokat buktam már de megalázottságot nem okozott, újabb hosszú fejtöréseket igen. Még döbbenetet is.
   De ne tekintse senki megalázónak a kudarcokat! A sportban pl mennyi kudarc-élmény éri a legjobbakat is. Ne legyen senki számára megalázó.
   (Van olyan filozófia is, miszerint az embert csak sajátmaga alázhatja meg, de ez túlzottan is elvont és a gyakorlatban ritkán működik sztem.)
   Utoljára szerkesztve a következő által: MyBusiness; 2018-12-09, 23:51.

 • #35
  Sziasztok,

  Már jó régóta csak read only vagyok, ebben az új fórum motorban eltűnt az a menüpont, hogy "Hozzászólások az utolsó látogatásod óta" ??
  Mert nekem az volt a default belépőm, és könnyű volt végigpörgetni a kommenteket, ha nem olvastam 2-3 napig.

  thx.

  Hozzászólás


  • admin
   admin kommentje
   Editing a comment
   Szia! Sajna többek között ezt is kivették az új motorból! A topicok mellett látsz két szövegbuborékot. Ha olyan hozzászólás érkezett, amit még nem olvastál, akkor ott színessé változik. Alul tudod állítani is, hogy "olvasottnak jelölöm". Talán ez a funkció áll legközelebb hozzá!

  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   Te vagy az igazi pszichológus, már ki is zökkentünk a csapkodásból
   Like.

 • #36
  Thx, majd így teszek.
  Még az sem világos, ha egyvalaki postjára akarok válaszolni, azt melyik eszközzel érem el, pedig nem 2 napja fórumozok, de biztos én vagyok a láma.
  A régi motorhoz képest nem látom a fejlődés így kívülről.

  Hozzászólás


  • admin
   admin kommentje
   Editing a comment
   A kommenthez jobb oldalt alul van egy szövegbuborék, azzal lehet kommentelni, mint ez a komment,a mi egy hozzászóláshoz kapcsolódik. Az oldal alján meg a hozzászóláshoz a beviteli mezőt, mint amilyet Te írtál.

 • #37
  Szeretném törölni innem magam, eddig azt hittem Dávid az admin, de baszik válaszolni az üzenetemre. Nos kedves admin,mi a menete hogy likvidáljam magam innen?

  Hozzászólás


  • #38
   shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Szeretném törölni innem magam, eddig azt hittem Dávid az admin, de baszik válaszolni az üzenetemre. Nos kedves admin,mi a menete hogy likvidáljam magam innen?
   Szia gyula. Te két évente likvidálod magad innen?
   willow

   Hozzászólás


   • shortosgyula
    shortosgyula kommentje
    Editing a comment
    Kell időnként a vérfrissítés félretéve a viccet ez most komoly: 10 év tőzsde után hoztam egy döntést ami a nyilvános tőzsdei szereplésem drasztikus lecsökkentését célozza. A tőzsdétől nem vonulok vissza (sőt...), továbbra is fulltime tevékenység nálam, van egy kis csoportom ahol megmarad az írásbeli kommunikáció 20-30 taggal- ott kifejtettem hogyan kereskedek (szerénytelenség nélkül állíthatom, hihetetlenül jó rendszerem van). Egy jótanács: ne akarjatok magányosan trédelni, társakkal sokkal könnyebb (pszichot és a pénzt illetően is) Minden jót, sok sikert mindenkinek, sziasztok!

  • #39
   Most látogatóknak nem jelennek meg a hozzászólások, csak regisztrált tagoknak?

   Hozzászólás


   • admin
    admin kommentje
    Editing a comment
    Szia, én ezt nem tapasztalom, te mit látsz? Ha valaki észleli még ezt a problémát, kérlek írjátok meg!

   • 7895521
    7895521 kommentje
    Editing a comment
    Megjavult, de tényleg nem ment.
    Utolsó hozzászólások menüpont alatt az Ugrás a hozzászólásra linknél odavitt a bejegyzéshez, de a hozzászólások már nem látszódtak.

   • independence
    independence kommentje
    Editing a comment
    Ezt gyakran tapasztaltam már én is, valamint azt is, hogy nem tudok belépni, mert, amikor be akarom tenni a kurzort a „Becenév” mezőbe, akkor az egész eltűnik. De ezek időszakosan jelentkeznek.
    Gondolom, az szándékosan lett módosítva, hogy melyik bejegyzés hány like-t kapott, csak belépve látható. Kezdetben ez belépés nélkül is látható volt.

  • #40
   Kedves Fórumozók!

   Az elmúlt napokban a szerverszolgáltató súlyos hardverhibával küzdött, ezért a Tőzsde Fórum elérhetettlen volt. Ezúton kérem szíves elnézéseteket a technikai problémák miatt. Azt a visszajelzést kaptam, hogy a hibát elhárították. Ha bármi furcsaságot észleltek, kérlek írjátok meg nekünk!

   Köszönettel,
   Admin

   Hozzászólás


   • #41
    Szia admin!

    A moderálás topikban érdeklődtem a fórum használatával/felépítésével kapcsolatban, de nem jött rá válasz. Biztosan rossz helyre írtam.

    Szóval a kérdésem az volt, hogy megoldható-e, hogy a fenti menüsorba visszakerüljön a kivett „Új hozzászólások” lehetőség is a könnyebb használhatóság érdekében, ahol az elmúlt 24 óra aktív témái voltak kiszűrve.

    Hozzászólás


    • Chucky
     Chucky kommentje
     Editing a comment
     Szia!

     Az utolsó hozzászólások ugyanúgy ott van, szerintem azt keresed

    • twg
     twg kommentje
     Editing a comment
     Chucky Szerintem independence nem azt keresi. Volt egy menü, már nem tudom, „Új hozzászólások”, vagy "Mai hozzászólások" néven, ahol csak az adott nap hozzászólásai voltak láthatók. Ez valóban eltűnt.
     Az "Utolsó hozzászólások" menüben a tegnapiak is benne vannak.

    • admin
     admin kommentje
     Editing a comment
     Szia independence!

     Ne haragudj, nem láttam a legutóbbi hozzászólásod! Kérésednek megfelelően visszatettem a menüpontot.

     Jelenleg a fórumon több változást is végrehajtottunk. Számos standard téma van a fórumon, s nagyon kevés az aktív szereplő, ezért is döntöttünk úgy, hogy előtérbe helyezzük a Csatornákat, így szeretnénk támogatni azokat, akik eddig lelkesen építették a saját Topikjukat vagy a jövőben ilyen irányú terveik vannak. Ők külön Csatornát kapnak, így megoldható az is, hogy hozzá moderációs jogokat is társítsunk.

     Természetesen ez nem csak egy szűk körnek adott, a lehetőség mindenki számára nyitva áll. Aki szeretne tartalmat szolgáltatni a Tőzsde Fórum látogatóinak, saját Csatornát biztosítunk számára. Ha bárki szeretne nagyobb feladatot vállalni, s a hozzászólásokon kívül értékes tartalommal ellátni a Fórumot, jelezze ezt privát üzenetben és a részleteket, illetve annak feltételeit meg tudjuk beszélni.

     Dáviddal terveztünk egy online zoom előadást is, ahol a Tőzsde Fórumról, illetve a Huntradersről szeretnénk beszélgetni Veletek, mindenkit szeretettel várunk. Prezentálni szeretnénk az elképzeléseinket, terveinket Nektek és szívesen fogadnánk a javaslataitokat és ötleteiteket. Gyertek és csatlakozzatok a beszélgetéshez holnap, vagyis szerdán délután 17 órától és mondjátok el, hogy Ti hogyan képzelitek el a Fórum jövőjét. Itt tudtok csatlakozni: https://zoom.us/j/795656485

     Üdv,
     Admin

   • #42
    Szia admin!

    Köszönöm az opció visszahelyezését. Igen erre gondoltam, ahogy a Dávid is írta.
    Az mit jelent, hogy a topikok létrehozói moderációs jogokat kapnak? Nem azzal van gondom, ha moderálnak vagy törölnek egy hsz-t, de mi alapján tehető ez meg a topik létrehozója szempontjából?

    1. Kifogásolható stílus (sértő káromkodó, személyeskedő stb.)
    Az ok, ha törlésre kerül valami a nem megfelelő stílus miatt, de ezt ne olyan tegye meg, aki maga is kifogásolható módon kommunikál.

    2. Tartalom???
    A topik tulajdonosa törölhet egy szakmai hsz-t, csak azért, mert az esetleg az ő kompetenciájára nem vet jó fényt? Egyszerűbben: azért, mert egy szakmai vitában erősen alul marad és ez nem vet jó fényt rá az esetleges ügyfelei előtt. Pl. Az én hsz-eim az egykori Forex klub topikból tűntek el, mert visszautaltam egy korábbi FK-val folytatott bejegyzésre, ami ellentmondásokat vetett fel.

    Ezeket kizárólag a fórum szakmai színvonala miatt kérdezem.

    Hozzászólás


    • #43
     Szia Independence,

     Jelenleg a Tőzsde Fórumon 15-20 ember beszélget aktívan és az aktív tagok száma inkább csökken, mintsem nőne. Ennek nyílván megvannak az okai, sokan ismeritek személyesen is egymást, kialakulnak táborok, ellentáborok, örökös ellenségek és persze jó barátságok is. Nem kívánunk változtatni a Fórum szabályzatán, de szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik szeretnének kibontakozni, nevükkel is vállalják a munkájukat, sokat tettek itt, vagy éppen lehetőséget látnak a Tőzsde Fórum platformban és tőzsdével kapcsolatos tartalommal kívánnak megjelenni.Így az ő munkájukat külön csatornába képzeljük, melyek felett moderációs jogokat biztosítunk. Nem hiszem, hogy bármely Csatorna tulajdonosának érdekében állna kitörölnie az értékes hozzászólásokat.

     Üdv,
     admin

     Hozzászólás


     • independence
      independence kommentje
      Editing a comment
      Az értékes hozzászólás megítélése elég szubjektív. Erre utaltam a 2. kérdésben.
      Remélhetőleg működni fog.
    Working...
    X