Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum hibák észrevételek

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • independence
  kommentálta válaszát
  Az értékes hozzászólás megítélése elég szubjektív. Erre utaltam a 2. kérdésben.
  Remélhetőleg működni fog.

 • admin
  válaszolt
  Szia Independence,

  Jelenleg a Tőzsde Fórumon 15-20 ember beszélget aktívan és az aktív tagok száma inkább csökken, mintsem nőne. Ennek nyílván megvannak az okai, sokan ismeritek személyesen is egymást, kialakulnak táborok, ellentáborok, örökös ellenségek és persze jó barátságok is. Nem kívánunk változtatni a Fórum szabályzatán, de szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik szeretnének kibontakozni, nevükkel is vállalják a munkájukat, sokat tettek itt, vagy éppen lehetőséget látnak a Tőzsde Fórum platformban és tőzsdével kapcsolatos tartalommal kívánnak megjelenni.Így az ő munkájukat külön csatornába képzeljük, melyek felett moderációs jogokat biztosítunk. Nem hiszem, hogy bármely Csatorna tulajdonosának érdekében állna kitörölnie az értékes hozzászólásokat.

  Üdv,
  admin

  Szólj hozzá::


 • independence
  válaszolt
  Szia admin!

  Köszönöm az opció visszahelyezését. Igen erre gondoltam, ahogy a Dávid is írta.
  Az mit jelent, hogy a topikok létrehozói moderációs jogokat kapnak? Nem azzal van gondom, ha moderálnak vagy törölnek egy hsz-t, de mi alapján tehető ez meg a topik létrehozója szempontjából?

  1. Kifogásolható stílus (sértő káromkodó, személyeskedő stb.)
  Az ok, ha törlésre kerül valami a nem megfelelő stílus miatt, de ezt ne olyan tegye meg, aki maga is kifogásolható módon kommunikál.

  2. Tartalom???
  A topik tulajdonosa törölhet egy szakmai hsz-t, csak azért, mert az esetleg az ő kompetenciájára nem vet jó fényt? Egyszerűbben: azért, mert egy szakmai vitában erősen alul marad és ez nem vet jó fényt rá az esetleges ügyfelei előtt. Pl. Az én hsz-eim az egykori Forex klub topikból tűntek el, mert visszautaltam egy korábbi FK-val folytatott bejegyzésre, ami ellentmondásokat vetett fel.

  Ezeket kizárólag a fórum szakmai színvonala miatt kérdezem.

  Szólj hozzá::


 • admin
  kommentálta válaszát
  Szia independence!

  Ne haragudj, nem láttam a legutóbbi hozzászólásod! Kérésednek megfelelően visszatettem a menüpontot.

  Jelenleg a fórumon több változást is végrehajtottunk. Számos standard téma van a fórumon, s nagyon kevés az aktív szereplő, ezért is döntöttünk úgy, hogy előtérbe helyezzük a Csatornákat, így szeretnénk támogatni azokat, akik eddig lelkesen építették a saját Topikjukat vagy a jövőben ilyen irányú terveik vannak. Ők külön Csatornát kapnak, így megoldható az is, hogy hozzá moderációs jogokat is társítsunk.

  Természetesen ez nem csak egy szűk körnek adott, a lehetőség mindenki számára nyitva áll. Aki szeretne tartalmat szolgáltatni a Tőzsde Fórum látogatóinak, saját Csatornát biztosítunk számára. Ha bárki szeretne nagyobb feladatot vállalni, s a hozzászólásokon kívül értékes tartalommal ellátni a Fórumot, jelezze ezt privát üzenetben és a részleteket, illetve annak feltételeit meg tudjuk beszélni.

  Dáviddal terveztünk egy online zoom előadást is, ahol a Tőzsde Fórumról, illetve a Huntradersről szeretnénk beszélgetni Veletek, mindenkit szeretettel várunk. Prezentálni szeretnénk az elképzeléseinket, terveinket Nektek és szívesen fogadnánk a javaslataitokat és ötleteiteket. Gyertek és csatlakozzatok a beszélgetéshez holnap, vagyis szerdán délután 17 órától és mondjátok el, hogy Ti hogyan képzelitek el a Fórum jövőjét. Itt tudtok csatlakozni: https://zoom.us/j/795656485

  Üdv,
  Admin

 • twg
  kommentálta válaszát
  Chucky Szerintem independence nem azt keresi. Volt egy menü, már nem tudom, „Új hozzászólások”, vagy "Mai hozzászólások" néven, ahol csak az adott nap hozzászólásai voltak láthatók. Ez valóban eltűnt.
  Az "Utolsó hozzászólások" menüben a tegnapiak is benne vannak.

 • Chucky
  kommentálta válaszát
  Szia!

  Az utolsó hozzászólások ugyanúgy ott van, szerintem azt keresed

 • independence
  válaszolt
  Szia admin!

  A moderálás topikban érdeklődtem a fórum használatával/felépítésével kapcsolatban, de nem jött rá válasz. Biztosan rossz helyre írtam.

  Szóval a kérdésem az volt, hogy megoldható-e, hogy a fenti menüsorba visszakerüljön a kivett „Új hozzászólások” lehetőség is a könnyebb használhatóság érdekében, ahol az elmúlt 24 óra aktív témái voltak kiszűrve.

  Szólj hozzá::


 • admin
  válaszolt
  Kedves Fórumozók!

  Az elmúlt napokban a szerverszolgáltató súlyos hardverhibával küzdött, ezért a Tőzsde Fórum elérhetettlen volt. Ezúton kérem szíves elnézéseteket a technikai problémák miatt. Azt a visszajelzést kaptam, hogy a hibát elhárították. Ha bármi furcsaságot észleltek, kérlek írjátok meg nekünk!

  Köszönettel,
  Admin

  Szólj hozzá::


 • independence
  kommentálta válaszát
  Ezt gyakran tapasztaltam már én is, valamint azt is, hogy nem tudok belépni, mert, amikor be akarom tenni a kurzort a „Becenév” mezőbe, akkor az egész eltűnik. De ezek időszakosan jelentkeznek.
  Gondolom, az szándékosan lett módosítva, hogy melyik bejegyzés hány like-t kapott, csak belépve látható. Kezdetben ez belépés nélkül is látható volt.

 • fsdhbfjksdbflhsdgfj
  kommentálta válaszát
  Megjavult, de tényleg nem ment.
  Utolsó hozzászólások menüpont alatt az Ugrás a hozzászólásra linknél odavitt a bejegyzéshez, de a hozzászólások már nem látszódtak.

 • admin
  kommentálta válaszát
  Szia, én ezt nem tapasztalom, te mit látsz? Ha valaki észleli még ezt a problémát, kérlek írjátok meg!

 • fsdhbfjksdbflhsdgfj
  válaszolt
  Most látogatóknak nem jelennek meg a hozzászólások, csak regisztrált tagoknak?

  Szólj hozzá::


 • shortosgyula
  kommentálta válaszát
  Kell időnként a vérfrissítés félretéve a viccet ez most komoly: 10 év tőzsde után hoztam egy döntést ami a nyilvános tőzsdei szereplésem drasztikus lecsökkentését célozza. A tőzsdétől nem vonulok vissza (sőt...), továbbra is fulltime tevékenység nálam, van egy kis csoportom ahol megmarad az írásbeli kommunikáció 20-30 taggal- ott kifejtettem hogyan kereskedek (szerénytelenség nélkül állíthatom, hihetetlenül jó rendszerem van). Egy jótanács: ne akarjatok magányosan trédelni, társakkal sokkal könnyebb (pszichot és a pénzt illetően is) Minden jót, sok sikert mindenkinek, sziasztok!

 • willow
  válaszolt
  shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Szeretném törölni innem magam, eddig azt hittem Dávid az admin, de baszik válaszolni az üzenetemre. Nos kedves admin,mi a menete hogy likvidáljam magam innen?
  Szia gyula. Te két évente likvidálod magad innen?

  Szólj hozzá::


 • shortosgyula
  válaszolt
  Szeretném törölni innem magam, eddig azt hittem Dávid az admin, de baszik válaszolni az üzenetemre. Nos kedves admin,mi a menete hogy likvidáljam magam innen?

  Szólj hozzá::

Working...
X