Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Moderálás

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • @rpr: a Tőzsde Fórumon bizonyos reklámok engedélyezettek, s mivel @********* régi tagja a Fórumnak, így ha másokról akar pozítív véleményt formálni - akár mint reklám -, akkor azt természetesen megteheti a saját Topikjában.
  @*********: Én továbbra is a szakmai jellegű hozzászólásokat látom szívesen a Fórumon. Azonban ha továbbra is szeretnéd megosztani nem szakmai, ellenben értékes gondolataidat H. Gáborról, Cimballiról vagy akárcsak a Tőzsde Fórum Közösségéről, kérlek azt a saját Topikodban tedd meg.

  Hozzászólás


  • Szia admin. Miért törölted a willow 2020-at. ? Nem találom.
   willow

   Hozzászólás


   • David Chateau
    David Chateau kommentje
    Editing a comment
    Azt nem tudom, majd megmondja az illetekes, de ha elokerul, akkor legyszi a Strategiak szekcioba tegyetek.

  • Látom, hogy a fórum szerkezete kezd átalakulni és egy meghatározott kör irányába központosulni. Ezzel az áttekinthetőség is nagy mértékben romlik, ami eddig sem volt valami jó.

   Megoldható az, hogy a fejlécben lévő menüsorba visszakerüljön a „Mai/Új hozzászólások” opció is, mert így lényegesen nehezebb követni az egyént érdeklő témákat?

   Hozzászólás


   • pénzÜGYES equalizer Szerintem Pénzügyes témájáról lehet sokkal általánosabban is beszélgetni...

    Hozzászólás


    • admin
     admin kommentje
     Editing a comment
     equalizer nem szeretném visszatenni. Ha le szeretnéd zárni ezt a témát, akkor kérlek zárd le úgy, hogy közben nem a témaindító motivációját keresed, nem annak "feltünési viszketegségéről" beszélsz és nem azzal indítasz, hogy "te ezt nem értheted meg".

     A téma a lényeg, nem pedig az ember....

    • equalizer
     equalizer kommentje
     Editing a comment
     Vagyis a szabad velemenyemet mar nem irhatom le, ezt akarod mondani? Egy olyan velemenyt ami nem serto, hanem tenyfeltaro? Egy olyan temaban ahova olyasmit irt az "ember" ami kilometerekrol is buzlik? Mert pillanatnyilag pont egy "csaladba" kerultetek Misivel?

     Tudod, sosem tudtam elfogadni az "ahova kopok oda majd siman csokolok es aztan ha ugy hozza a sors megint kopok" mentalitast... nalam az ember a lenyeg, mindig az ember... Mert nincs hiteles tema hiteles ember nelkul... De valoszinuleg a legjobb dontes megis az amire mar sokan ravettek magukat, olyanok akik valos erteket kepviseltek itt.

     Sikert kivanok Neked a celod elereseben! tartsd eszben: merhetetlen vagy es hit kell ahhoz, hogy sikeruljon a megvalositas!

    • admin
     admin kommentje
     Editing a comment
     equalizer én egy valamit szeretnék elérni, hogy ez a tozsde.forum.hu legyen és nem pedig az ember.forum.hu. Lehet véleményt nyílvánítani de ezeknek mind meg van a külön helye. A Huntraders Csatornákon ilyennek nincs helye. Erre ott van a Fáradt Gőz, vagy más egyéb platformok, mondjuk a facebook. A szakmai véleményeknek van itt helye és azt szabadon leírhatod, de muszáj kijelölni a határokat, mert ez eddig nem működött. Hálátlan feladat, de én épp ezeket a határokat jelölöm ki, s biztos vagyok abban, hogy ez többeknek nem tetszik, de vállalom a döntéseimet, ahogy a legutolsó postod törlését is!
   Working...
   X