Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Moderálás

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • admin
  kommentálta válaszát
  equalizer én egy valamit szeretnék elérni, hogy ez a tozsde.forum.hu legyen és nem pedig az ember.forum.hu. Lehet véleményt nyílvánítani de ezeknek mind meg van a külön helye. A Huntraders Csatornákon ilyennek nincs helye. Erre ott van a Fáradt Gőz, vagy más egyéb platformok, mondjuk a facebook. A szakmai véleményeknek van itt helye és azt szabadon leírhatod, de muszáj kijelölni a határokat, mert ez eddig nem működött. Hálátlan feladat, de én épp ezeket a határokat jelölöm ki, s biztos vagyok abban, hogy ez többeknek nem tetszik, de vállalom a döntéseimet, ahogy a legutolsó postod törlését is!

 • equalizer
  kommentálta válaszát
  Vagyis a szabad velemenyemet mar nem irhatom le, ezt akarod mondani? Egy olyan velemenyt ami nem serto, hanem tenyfeltaro? Egy olyan temaban ahova olyasmit irt az "ember" ami kilometerekrol is buzlik? Mert pillanatnyilag pont egy "csaladba" kerultetek Misivel?

  Tudod, sosem tudtam elfogadni az "ahova kopok oda majd siman csokolok es aztan ha ugy hozza a sors megint kopok" mentalitast... nalam az ember a lenyeg, mindig az ember... Mert nincs hiteles tema hiteles ember nelkul... De valoszinuleg a legjobb dontes megis az amire mar sokan ravettek magukat, olyanok akik valos erteket kepviseltek itt.

  Sikert kivanok Neked a celod elereseben! tartsd eszben: merhetetlen vagy es hit kell ahhoz, hogy sikeruljon a megvalositas!

 • admin
  kommentálta válaszát
  equalizer nem szeretném visszatenni. Ha le szeretnéd zárni ezt a témát, akkor kérlek zárd le úgy, hogy közben nem a témaindító motivációját keresed, nem annak "feltünési viszketegségéről" beszélsz és nem azzal indítasz, hogy "te ezt nem értheted meg".

  A téma a lényeg, nem pedig az ember....

 • equalizer
  kommentálta válaszát
  Annal rosszabb... Akkor direktben Neked szolok es megkerlek, hogy tedd vissza a valaszomat, hiszen abszolut nem volt semmi szemelyt serto benne. Csak egy diskucio lezarasa volt.

 • admin
  kommentálta válaszát
  A hozzászólást én töröltem, nem pedig pénzÜGYES. Moderálási jog csak saját Csatornára terjed ki, én ezt nem látom akkor problémának.

 • equalizer
  kommentálta válaszát
  Szerintem meg nagy hiba minden jottment gyenge embernek hatalmat adni a kezebe, hiszen vissza fog elni vele... meg ha ez a "hatalom" egy banalis cenzurazasi jog is egy tozsde forumon...

  De ajanlok egy deal-t: tedd vissza a valaszomat amit letorolt Misi, hogy legyen pont a mondat vegen es tobbet nem irok neki.

 • admin
  válaszolt
  pénzÜGYES equalizer Szerintem Pénzügyes témájáról lehet sokkal általánosabban is beszélgetni...

  Szólj hozzá::


 • independence
  válaszolt
  Látom, hogy a fórum szerkezete kezd átalakulni és egy meghatározott kör irányába központosulni. Ezzel az áttekinthetőség is nagy mértékben romlik, ami eddig sem volt valami jó.

  Megoldható az, hogy a fejlécben lévő menüsorba visszakerüljön a „Mai/Új hozzászólások” opció is, mert így lényegesen nehezebb követni az egyént érdeklő témákat?

  Szólj hozzá::


 • David Chateau
  kommentálta válaszát
  Azt nem tudom, majd megmondja az illetekes, de ha elokerul, akkor legyszi a Strategiak szekcioba tegyetek.

 • willow
  válaszolt
  Szia admin. Miért törölted a willow 2020-at. ? Nem találom.

  Szólj hozzá::


 • admin
  válaszolt
  @rpr: a Tőzsde Fórumon bizonyos reklámok engedélyezettek, s mivel @********* régi tagja a Fórumnak, így ha másokról akar pozítív véleményt formálni - akár mint reklám -, akkor azt természetesen megteheti a saját Topikjában.
  @*********: Én továbbra is a szakmai jellegű hozzászólásokat látom szívesen a Fórumon. Azonban ha továbbra is szeretnéd megosztani nem szakmai, ellenben értékes gondolataidat H. Gáborról, Cimballiról vagy akárcsak a Tőzsde Fórum Közösségéről, kérlek azt a saját Topikodban tedd meg.

  Szólj hozzá::


 • rpr
  kommentálta válaszát
  nekem is eltuntek az oktatásaitokkal kapcsolatos kommentjeim. de igaza van @My Business nek...ez legyen legnagyobb bajunk.

 • MyBusiness
  kommentálta válaszát
  *****:
  Pont az egyik legádázabb ellenfelednek (Eq) szabad minden jegyzetben kioktatni bárkit.
  Amikor vki picit besokall és elszalad a tolla akkor az már "nem OK".
  Bár ez legyen a legnagyobb baj, kívánom kedves mindannyiunknak
  Utoljára szerkesztve a következő által: MyBusiness; 2019-11-29, 19:13.

 • independence
  kommentálta válaszát
  Sajnálom, hogy neked a nem normális kategória, ha kérdeznek egy állításod kapcsán, és bnem megy a válasz.
  Nem para, ha az ember átláthatóságot javasol. Ez mindenkinek érdeke, mert vitás esetek kapcsán az admin könnyebben tud visszakeresni bármit. Így elkerülhető, hogy nyom nélkül tűnjenek el bejegyzések, mint ahogy a topikodban történt.
  Azt reméltem, ez neked is megfelelő lenne, hiszen a te érdekedet is szolgálná. Meg is lep, hogy leendő helyettesítő moderátorként zavar, ha nagyobb nyoma marad annak, amit teszel. Azt hittem neked is érdeked lenne az átláthatóság. Ezek szerint mások a céljaink a fórumon.

 • fsdhbfjksdbflhsdgfj
  kommentálta válaszát
  Mi ez a nagy para a moderációtól? Aki normálisan ír, annak eddig sem kellett tartania semmitől. Ezek szerint vannak akik aggódnak, hogy jövőben nem írhatnak majd le a kedvükre bármit! Pedig arról is tudták, hogy nem helyes.
Working...
X