Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Moderálás

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• pénzÜGYES equalizer Szerintem Pénzügyes témájáról lehet sokkal általánosabban is beszélgetni...

Hozzászólás

• admin
      admin kommentje
      Editing a comment
      equalizer nem szeretném visszatenni. Ha le szeretnéd zárni ezt a témát, akkor kérlek zárd le úgy, hogy közben nem a témaindító motivációját keresed, nem annak "feltünési viszketegségéről" beszélsz és nem azzal indítasz, hogy "te ezt nem értheted meg".

A téma a lényeg, nem pedig az ember....

• equalizer
      equalizer kommentje
      Editing a comment
      Vagyis a szabad velemenyemet mar nem irhatom le, ezt akarod mondani? Egy olyan velemenyt ami nem serto, hanem tenyfeltaro? Egy olyan temaban ahova olyasmit irt az "ember" ami kilometerekrol is buzlik? Mert pillanatnyilag pont egy "csaladba" kerultetek Misivel?

Tudod, sosem tudtam elfogadni az "ahova kopok oda majd siman csokolok es aztan ha ugy hozza a sors megint kopok" mentalitast... nalam az ember a lenyeg, mindig az ember... Mert nincs hiteles tema hiteles ember nelkul... De valoszinuleg a legjobb dontes megis az amire mar sokan ravettek magukat, olyanok akik valos erteket kepviseltek itt.

Sikert kivanok Neked a celod elereseben! tartsd eszben: merhetetlen vagy es hit kell ahhoz, hogy sikeruljon a megvalositas!

• admin
      admin kommentje
      Editing a comment
      equalizer én egy valamit szeretnék elérni, hogy ez a tozsde.forum.hu legyen és nem pedig az ember.forum.hu. Lehet véleményt nyílvánítani de ezeknek mind meg van a külön helye. A Huntraders Csatornákon ilyennek nincs helye. Erre ott van a Fáradt Gőz, vagy más egyéb platformok, mondjuk a facebook. A szakmai véleményeknek van itt helye és azt szabadon leírhatod, de muszáj kijelölni a határokat, mert ez eddig nem működött. Hálátlan feladat, de én épp ezeket a határokat jelölöm ki, s biztos vagyok abban, hogy ez többeknek nem tetszik, de vállalom a döntéseimet, ahogy a legutolsó postod törlését is!

• Nem kezdunk itt politizalni...
    aki O1G-zni akar irany a 444 vagy a hvg forum
    aki meg dicserni, ott van pl a pesti sracok es vadhajtasok
    koszi

Hozzászólás

• equalizer
      equalizer kommentje
      Editing a comment
      pedig a politika a kereskedes egyik legfobb mozgatorugoja...
Working...
X