Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum help

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

SUPURLA,
    Nem a megítéléssel van bajom és nem védek senkit, tályékoztatni akartalak hogy ő csak félre értett téged, elsőre hülyeségnek tűnt amit írtál hogy nyitsz 1 lotot, rosszul fejezted ki magad, én értettem ezért akartam tisztázni mindent, sajnálom hogy emiatt veszekedtek.

Hozzászólás

MyBusiness, ne haragudjatok hogy mindig beleszólok dolgokba, csak van kedvem meg időm segíteni, azért vagyunk tagok hogy helyre tegyük a tényeket és véleményeket, több szem többet lát.

Hozzászólás

Nem kell tájékoztassál, meggyőznöd sem kell.Tiszta a látásom. Engem ne tájékoztassál ilyesmiről soha. Mintha én nem tudnák racionálisan döntéseket hozni. . . Ne, ne kontráz rá.
        Köszönöm.

Hozzászólás

A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          MyBusiness, ne haragudjatok hogy mindig beleszólok dolgokba, csak van kedvem meg időm segíteni, azért vagyunk tagok hogy helyre tegyük a tényeket és véleményeket, több szem többet lát.
          Veled minden OK

Hozzászólás

SUPURLA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nem kell tájékoztassál, meggyőznöd sem kell.Tiszta a látásom. Engem ne tájékoztassál ilyesmiről soha. Mintha én nem tudnák racionálisan döntéseket hozni. . . Ne, ne kontráz rá.
            Köszönöm.
            Ez egy tőzsdefórum nem kültelki kocsma, tévesen regisztráltál.
            Ne nicknéven írogass.

Hozzászólás

sziasztok!
              Hogyan tudom megváltoztatni itt a nevem vagy törölni magam, hogy újra regisztrálhassak a mail címemmel?
              Válaszokat előre is köszönöm.

Hozzászólás

harzol

Kedves harzol !

Privát üzenetet szeretnék küldeni. Egyetlen címzettnek.
                Természetesen beírtam az üzenetet, és klikkeltem az elküld gombra.
                Erre kapok egy hibaüzenetet, hogy töltsem ki a tárgy és az üzenet mezőket ???
                De tárgy mező nincs a felületen, az üzenet mezőt pedig nyilván kitöltöttem, mivel üzenetet akartam küldeni. Remélem nem vagyok vak egér, de tárgy mezőt nem találok a privát üzenet megnevezésű felületen.
                Hol találom a tárgy mezőt, mert üzenet mező kitöltésére vonatkozó igény szerintem nyilvánvalóan hiba, mivel ha valaki üzenetet akar küldeni az remélhetőleg az üzenet mezőt kitölti.
                Segítségét előre is köszönöm
                "Közösen"

Hozzászólás

Közösen eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Kedves harzol !

Privát üzenetet szeretnék küldeni. Egyetlen címzettnek.
                  Természetesen beírtam az üzenetet, és klikkeltem az elküld gombra.
                  Erre kapok egy hibaüzenetet, hogy töltsem ki a tárgy és az üzenet mezőket ???
                  De tárgy mező nincs a felületen, az üzenet mezőt pedig nyilván kitöltöttem, mivel üzenetet akartam küldeni. Remélem nem vagyok vak egér, de tárgy mezőt nem találok a privát üzenet megnevezésű felületen.
                  Hol találom a tárgy mezőt, mert üzenet mező kitöltésére vonatkozó igény szerintem nyilvánvalóan hiba, mivel ha valaki üzenetet akar küldeni az remélhetőleg az üzenet mezőt kitölti.
                  Segítségét előre is köszönöm
                  "Közösen"
                  Ott van a Cím mező, abba irj valamit

Hozzászólás

Köszönöm a válaszokat

Hozzászólás

Hogy tudom törölni a nickem ? Másik nicket szeretnék regisztrálni erről az email címről .

Hozzászólás

RICSIKE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Hogy tudom törölni a nickem ? Másik nicket szeretnék regisztrálni erről az email címről .
                        Kérd meg harzol-t üzenetben, vagy küldj e-mailt, átnevezi a neved új regisztráció nélkül is.

Hozzászólás

Working...
                        X