Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kereskedési rendszerek bérlésével profitálni

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Kereskedési rendszerek bérlésével profitálni

  Több éves tőzsdei kalandozásaim során nem volt nehéz felismerni, hogy nem vagyok profitos kereskedő, és ezen akarok változtatni kereskedési automatizált rendszerekkel Ha mást nem, annyit elértem, hogy nem nulláztam le 6 év alatt a brókerszámlám.

  Szeretném, ha megosztanátok a tapasztalataitok kereskedési rendszerek bérlésével kapcsolatban. Rengeteg bérelhető rendszerek vannak kb 100 dolláros havidijjtól. Namármost van itt valaki, aki ilyen rendszereket futtat, és folyamatos bevételt termelnek,ahogy a marketingjükben van?

  Nekem kicsit sántít a dolog, mert ha valaki 40-80%-ot tud elérni ezekkel éves szinten, akkor miért adná ki őket havi 100 dollárért?? Hisz ha berak a rendszerébe mondjuk 50,000 dollárt, az olyan mintha mondjuk néhány száz személynek kibérelné,de mit vacakoljon azzal a sok emberrel, ha egyszerüenk csak futtatja a rendszerét, és dől a lé?? A másik meg, ha egy rendszer működik, és ha eladja pár száz embernek, és azok egyszerre lekereskedik, akkor ugyanabban a percben több ezer, vagy tízezer order menne az adott termékre, ami pedig őrületesen nagy spreadet eredményezne,így már nem is müködne.

  Mindenféle hozzászólást, tapasztalatot szivesen várok

 • #2
  Magad válaszoltál a kérdésedre, tökéletesen.

  Hozzászólás


  • #3
   Szerintem ezek működő dolgok, csak mikor odaérnek, hogy már nem profitosak, illetve túl nagy visszaeséseket produkálnak, akkor már nem sok mindenre jók, de még a multbéli adat az tök jól néz ki, és még így eladhatók, és még van is bennük szuffla, de ez lehet az utolsó döfés amikor a tömegeknek fel van kínálva.

   De ha valakinek van pozitív tapasztalata, az ne fogja vissza magát! Én szívesen bele is tanulnék, a Python nyelv alapjait megcsináltam, Quatopianon.com-on próbálkozom ilyen automatizált rendszerekkel, de sokkal kényelmesebb lenne lízingelni egy müködőt, több év is rámehet mire megyek vmire a nulláról inditva..

   Hozzászólás


   • #4
    Harvester eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    .


    ...... A másik meg, ha egy rendszer működik, és ha eladja pár száz embernek, és azok egyszerre lekereskedik, akkor ugyanabban a percben több ezer, vagy tízezer order menne az adott termékre, ami pedig őrületesen nagy spreadet eredményezne,így már nem is müködne.

    Mindenféle hozzászólást, tapasztalatot szivesen várok
    Ez a nem működne dolog ilyen szemszögből csak félig igaz...
    a gazdájának miért ne működne??
    Ő áll a sor elején. Akik utána lépnek egyszerre, na azoknak nem marad rétes estére

    Szóval duplán jól is járhat a szignáltató a havi fixen felül (amíg le nem nyúlják a rendszerét--->szerintem a metából mindent le lehet szívni központilag és még annál is többet..., vagy amíg csak szimplán meg nem fejtik, ha vmi faék egyszerű a stratégia)
    Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

    Hozzászólás

    Working...
    X