David Chateau eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Programozót keresek
Collapse
X
-
-
Szerintem szimplán megéri megtanulni progolni. Mi ebben az ördöngősség? Egy MT4-et csak a hülye nem tud megtanulni középszinten.
Jegyzem meg a bróker azt is látja MT4-en keresztül, amit akarsz. Mondjuk a titkosszolgálatok, és így a szolgáltatók meg minden billentyűleütésedet ismerik (hacsak nem tettél meg pár egyáltalán nem triviális dolgot ez ellen), szóval titoktartás kicsit vicces 2017-ben
Szólj hozzá::
-
Ingyen ne akarj senkivel semmit csináltatni, mert annak nem lesz jó vége! Nyomasd egy ideig manuálisan, vagy túlórázz a melóhelyeden és már meg is lesz a pénzmag egy jó programozóra.
zmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...A stratégia az index részvényeit monitorozza és real-time mutatja hol lesz a fordulás...
-
zmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFizetni nem nagyon tudok érte, ezért olyan programozót keresek aki még nincs elszállva magától és cserébe a stratégia felhasználásáért segíteni tud nekem.
Egyszer majdnem belefutottam egy ilyenbe, hogy barátom talált valamit, ami működni látszott, és le akarta velem programoztatni. Arról a stratégiáról távolról bűzlött, hogy manuális túloptimalizálás, úgyhogy leráztam azzal, hogy tesztelje pár hétig a jövőbeli adatokon, és ha működik, visszatérünk rá....
-
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt remélem viccnek szántad.
és tud hozzá mutatni számlatörténetet is.
Igazából a rendes számlatörténet is elég, mert a belenyúlunk egyből a tuttiba dolgot azt egyre kizártabbnak tartom.
Az kb olyan mint pár hónap alatt megtanulni programozni.
//no meg persze ne legyen tele szines indikátorerdővel a képernyő
mert azt nem kamálom
-
zmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFizetni nem nagyon tudok érte, ezért olyan programozót keresek aki még nincs elszállva magától és cserébe a stratégia felhasználásáért segíteni tud nekem.
-
HalászÚr eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz szerintem egy amolyan vak vezet világtalan üzlet lesz
-
Túl magas volt...
zmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseProgramozni tudó tradert ill. programozót keresek egy index (S&P500, NASDAQ100, DAX) fordulást előrejelző stratégia ill. pontosabban egy real-time indikátor leprogramozására. A stratégia az index részvényeit monitorozza és real-time mutatja hol lesz a fordulás. Yahoo 5 perces adatokon működni látszik. Fizetni nem nagyon tudok érte, ezért olyan programozót keresek aki még nincs elszállva magától és cserébe a stratégia felhasználásáért segíteni tud nekem.
Ha érdekel, írj: radioact@freemail.hu
A vak akinek van egy stratégiája, de "még" nincs pénze, a világtalan, pedig aki hisz a vaknak, h megtanítja látni.
"A jó üzletből pénzed lesz, a rosszból nem"
by HalászÚr
Sorry... még nem fröcsögtem, kipróbáltam milyen
-
Guest repliedzmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFizetni nem nagyon tudok érte, ezért olyan programozót keresek aki még nincs elszállva magától ...
Pasztmek. Öregem, itt pont te vagy az, aki piszkosul el van szállva magától, már megbocsáss.
-
Programozót keresek
Programozni tudó tradert ill. programozót keresek egy index (S&P500, NASDAQ100, DAX) fordulást előrejelző stratégia ill. pontosabban egy real-time indikátor leprogramozására. A stratégia az index részvényeit monitorozza és real-time mutatja hol lesz a fordulás. Yahoo 5 perces adatokon működni látszik. Fizetni nem nagyon tudok érte, ezért olyan programozót keresek aki még nincs elszállva magától és cserébe a stratégia felhasználásáért segíteni tud nekem.
Ha érdekel, írj: radioact@freemail.huCímkék: Nincsen