Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Forex robotok

Collapse
X
 
  • Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

  • Sziasztok!

    Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
    Van egy robotom es egy kis plusz funkciot szeretnek beleirni, de nem ertek a programozashoz es ennyiert nem akarok programozot "fogadni".
    Szoval ha valaki vagja a temat es szivesen segit, akkor halas lennek.
    Egy szimpla closeAll kene. A lenyeg, hogy ha kirakok egy sarga vizszintes vonalat a chartra es az arfolyam eleri azt,akkor zarjon minden. Elore is koszi a segitseget.

    Hozzászólás


    • Lablovezel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sziasztok!

      Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
      Van egy robotom es egy kis plusz funkciot szeretnek beleirni, de nem ertek a programozashoz es ennyiert nem akarok programozot "fogadni".
      Szoval ha valaki vagja a temat es szivesen segit, akkor halas lennek.
      Egy szimpla closeAll kene. A lenyeg, hogy ha kirakok egy sarga vizszintes vonalat a chartra es az arfolyam eleri azt,akkor zarjon minden. Elore is koszi a segitseget.
      Sajnos sárga vonalra nem tudok megoldást, talán zöldre vagy kékre, esetleg lilára?
      Ha nem extrém sürgős, 1-2 napon belül összedobom neked, ha lesz egy kis időm, és más nem ragadja el előlem a lehetőséget.

      Hozzászólás


      • Köszi nem surgos! Ok, az hogy sarga a leglenyegtelenebb, csak pontos akartam lenni egyebken nem is lenyegtelen, mert mar igy is van zold meg piros meg narancs meg mindenfele a chartomon. Lenyeg, hogy koszi tenyleg nem surgos, amikor raersz.

        Hozzászólás


        • Lablovezel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Köszi nem surgos! Ok, az hogy sarga a leglenyegtelenebb, csak pontos akartam lenni egyebken nem is lenyegtelen, mert mar igy is van zold meg piros meg narancs meg mindenfele a chartomon. Lenyeg, hogy koszi tenyleg nem surgos, amikor raersz.
          No, akkor annyit pontosítsunk, hogy "Horizontal line"-ból több nem lehet, csak az az egy, amelyiket az EA figyelni fogja a záráshoz. Persze lehetne több is, de akkor azt az egyet mindig el kéne nevezni manuálisan egy konkrét, előre megadott névre, ami nem túl praktikus.
          Hol az EA?

          Hozzászólás


          • Bill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            No, akkor annyit pontosítsunk, hogy "Horizontal line"-ból több nem lehet, csak az az egy, amelyiket az EA figyelni fogja a záráshoz. Persze lehetne több is, de akkor azt az egyet mindig el kéne nevezni manuálisan egy konkrét, előre megadott névre, ami nem túl praktikus.
            Hol az EA?
            Miért ne lehetne több vízszintes vonal, ha abból csak egy sárga?

            Hozzászólás


            • lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Miért ne lehetne több vízszintes vonal, ha abból csak egy sárga?
              Igaz, legyen sárga.
              Másold be a megfelelő helyekre.

              Kód:
              //+------------------------------------------------------------------+
              //|                                                  Close_HLine.mq4 |
              //+------------------------------------------------------------------+
              
              extern bool     Above           = False;
              extern bool     Below           = False;
              extern color    LevelColor      = Yellow;
              extern int      MaxSlippage     = 3;
              
              //+------------------------------------------------------------------+
              //| expert initialization function                                   |
              //+------------------------------------------------------------------+
              int init()
                {
              //----
                 
              //----
                 return(0);
                }
              //+------------------------------------------------------------------+
              //| expert deinitialization function                                 |
              //+------------------------------------------------------------------+
              int deinit()
                {
              //----
                 
              //----
                 return(0);
                }
              //+------------------------------------------------------------------+
              //| expert start function                                            |
              //+------------------------------------------------------------------+
              int start()
                {
              //----
                 
                 int obj_total=ObjectsTotal();
                 for(int i=0;i<obj_total;i++)
                    {
                    if(ObjectType(ObjectName(i))==OBJ_HLINE && ObjectGet(ObjectName(i),OBJPROP_COLOR)==LevelColor)
                       {
                       double Level=ObjectGetValueByShift(ObjectName(i),0);
                       }
                    }
                 
                 if(Above && Close[0]>Level) CloseAll();
                 else if(Below && Close[0]<Level) CloseAll();
                    
                 
                 
              //----
                 return(0);
                }
              //+------------------------------------------------------------------+
              
              void CloseAll()
              {
              while(OrdersTotal()>0)
                 {
                    OrderSelect(0, SELECT_BY_POS, MODE_TRADES);
                    switch (OrderType())
                    {
                    case OP_BUY:  OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),MarketInfo(OrderSymbol(),MODE_BID),MaxSlippage,Red); break;
                    case OP_SELL: OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),MarketInfo(OrderSymbol(),MODE_ASK),MaxSlippage,Red); break;
                    case OP_BUYSTOP:
                    case OP_SELLSTOP:
                    case OP_BUYLIMIT:
                    case OP_SELLLIMIT: OrderDelete(OrderTicket());
                    }
                 }
                 return;
              }

              Hozzászólás


              • Koszonom szépen! beillesztem az meg talan menni fog

                Hozzászólás


                • Lablovezel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Koszonom szépen! beillesztem az meg talan menni fog
                  Szívesen. A működése gondolom, egyértelmű. A két bool közül az aktuálisat True-ra kell állítani.
                  Semmiképpen se élesen teszteld! Én nem próbáltam ki (zárva a piac), de elvileg jó kell, legyen.
                  És csak EGY vízszintes vonal lehet sárga (a sárga többi árnyalata lehet, de Yellow csak egy).

                  Hozzászólás


                  • Esetleg még annyit, hogy ezt
                    Kód:
                       if(Above && Close[0]>Level) CloseAll();
                       else if(Below && Close[0]<Level) CloseAll();
                    helyettesítsd ezzel
                    Kód:
                       if(Above && Close[0]>Level) 
                          {
                          CloseAll();
                          Above=False;
                          }
                       else if(Below && Close[0]<Level) 
                          {
                          CloseAll();
                          Below=False;
                          }
                    Ez biztosabb, hogy ne érjen meglepetés. Így minden zárásnál alapállapotba (False) állnak a bool-ok.

                    Hozzászólás


                    • Bill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Esetleg még annyit, hogy ezt
                      Kód:
                         if(Above && Close[0]>Level) CloseAll();
                         else if(Below && Close[0]<Level) CloseAll();
                      helyettesítsd ezzel
                      Kód:
                         if(Above && Close[0]>Level) 
                            {
                            CloseAll();
                            Above=False;
                            }
                         else if(Below && Close[0]<Level) 
                            {
                            CloseAll();
                            Below=False;
                            }
                      Ez biztosabb, hogy ne érjen meglepetés. Így minden zárásnál alapállapotba (False) állnak a bool-ok.
                      azt a closeAll-t muszáj kétszer?

                      Hozzászólás


                      • Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        azt a closeAll-t muszáj kétszer?
                        Szerintem igen.
                        Miért is nem?

                        Vagy erre gondoltál?

                        if((Above && Close[0]>Level) || (Below && Close[0]<Level))
                        {
                        CloseAll();
                        Above=False;
                        Below=False;
                        }

                        Hozzászólás


                        • Sziasztok.

                          Én jelenleg a forex combo system 4-es verzióját használom, kb. 2 hete. Ezidáig egyszer volt vesztesége EURUSD M5 Charton, alap skalp beállításokkal. Akinek van kedve, próbálja ki demon, aztán döntse el, hogy szerinte érdemes-e éles számlán futtatni. GBPUSD M5 charton szépen teljesít.
                          Esetleg ki lehet próbálni a flatstream nevű orosz fejlesztésű kis robotot, AUDCAD M15 charton, csökkentet TP-vel (TP 5). Ezidáig ez is nyereséges volt, bár ezt is csak 2 hete használom.

                          Hozzászólás


                          • Sziasztok.

                            Van valakinek tapasztalata a Pz Goldfinch EA-val kapcsolatban?
                            Teszterben elég szép profitgörbét rajzolt (nekem szép, neked nem biztos)
                            A problémám a dologgal kapcsolatban az, hogy hiába állítom bármerre a manimenedzsment %-ot és a lot méretét mindíg csak 0.01-el kötöget. Ja meg az hogy hiába tesztelem le 2013 jan. 01-től ő csak 2014 jan. 01-től kezd el kötögetni a mai dátumíg. A teszter statmentje 80%-os találati arányt mutat. Profit tényező 4,22.

                            Hozzászólás


                            • NBalázs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Sziasztok.

                              Van valakinek tapasztalata a Pz Goldfinch EA-val kapcsolatban?
                              Teszterben elég szép profitgörbét rajzolt (nekem szép, neked nem biztos)
                              A problémám a dologgal kapcsolatban az, hogy hiába állítom bármerre a manimenedzsment %-ot és a lot méretét mindíg csak 0.01-el kötöget. Ja meg az hogy hiába tesztelem le 2013 jan. 01-től ő csak 2014 jan. 01-től kezd el kötögetni a mai dátumíg. A teszter statmentje 80%-os találati arányt mutat. Profit tényező 4,22.
                              Ha nem 99.9%-os a teszt,akkor felejtsd el amit látsz!

                              Hozzászólás


                              • 99,9%?
                                Létezik olyan?
                                Ez 88,9%-os.

                                Hozzászólás

                                Working...
                                X