Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Metatrader programozás

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Pár dolgot még összeszedtem, ami okozhatja a fent említett hibát. Konkrét megfejtést még mindig nem találtam, ezért továbbra is csak tippeket tudok adni.

  Legvalószínűbbnek eddig az tűnik, hogy az internet konfigurációval van a gond. Ha routeren keresztül csatlakozol a netre, próbáld meg kikötni és közvetlenül a modemre csatlakoztatni a gépet a telepítés alatt. Vagy ha van usb-s mobil neted, megpróbálhatsz azon keresztül is csatlakozni a netre, vagy ha van wifi a gépben, akkor valamelyik szomszéd hatókörön belüli vezeték nélküli hálózata is alternatíva lehet.

  Ha ezek közül egyik sem segít, akkor a legegyszerűbb ha megkérsz valakit, hogy telepítse fel az adott bróker metáját a saját gépére, majd annak egész mappáját másolja át pendrive-ra, vagy bezippelve töltse fel valami tárhelyre (pl wikisend), és küldje el a letöltő linket. Az users/application data/metaquotes mappa nem kell, azt a meta az első indításkor létre fogja hozni magának.

  Hozzászólás


  • Köszönöm a tippeket. UPC-s router modemet használok évek óta. A tűzfalat most kikapcsoltam benne, de ez nem oldotta meg a problémát. Van egy w7-es laptopom, arról megpróbálom átmásolni az MT-t, aztán majd meglátjuk. De majd csak nyaralás után...
   Köszi még egyszer a segítséget.

   Hozzászólás


   • Az volt a megoldás amit javasoltál, vagyis másik gépről a teljes mappa átmásolása, és utána simán elindult.
    Az nem lehet gond, hogy most először 64 bites ubuntum van, eddig mindig 32-est használtam, és ez okoz valami zavart?

    Hozzászólás


    • Nem hinném. Még 1-2 hónapja sincs, hogy telepítettem MT4-et 64 bites ubuntura, akkor még működött. Megfordult a fejemben hogy kipróbálom most is, de meggondoltam, mert a múltkor is elég sokáig tartott rendesen letakarítani a gépet utána (mindenhova beírja az azonosítóit, teleszemeteli a registry-t, stb). Az utóbbi időben már csak játékra tartok a gépen metát (régebbi verzió, netről szigorúan letiltva, offline módban), ezért újabb verziókra már nincs szükségem.

     Hozzászólás


     • Nem tudtok esetleg ajánlani olyan EMA-t amin ha alá vagy fölé zár az árfolyam akkor hangriasztással jelez?
      Előre is köszönöm.

      Hozzászólás


      • NBalázs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       Nem tudtok esetleg ajánlani olyan EMA-t amin ha alá vagy fölé zár az árfolyam akkor hangriasztással jelez?
       Előre is köszönöm.
       Például az XPMA.

       Hozzászólás


       • Köszönöm kipróbálom.

        Hozzászólás


        • Sziasztok! Olyan vkit keresek, aki egy Amibroker-es formulát át tudna fordítani MT4 alá. Akit érdekel, keressen meg PM-ben. Köszönöm
         www.megamind.blog.hu

         Hozzászólás


         • Hi! van valakinek egy épkézláb open order scriptje ami beaálitott Risk alapján nyit,+ sl+ tp, és lehetőleg kiirja a grafikonra..?????
          köszi

          Hozzászólás


          • markie83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Hi! van valakinek egy épkézláb open order scriptje ami beaálitott Risk alapján nyit,+ sl+ tp, és lehetőleg kiirja a grafikonra..?????
           köszi
           ForexriskA.

           Hozzászólás


           • Üdv mindenkinek!

            Kérek minden programozót, aki úgy érzi, hogy jól tud programozni, és érdekelné egy kis munka, az privátban írjon nekem. Ott leírom, hogy mit szeretnék és az anyagiakat is megtudjuk beszélni.

            Köszönöm előre is.

            Hozzászólás


            • Körülnéztél esetleg fórumokon? Lehet, hogy valaki már gondolt arra amire te és előfordulhat, hogy megvan már és le is tölthető az az indi/expert/bármi, ami neked kell.

             Hozzászólás


             • Nemhiszem. Van egy programom, ami nem úgy működik ahogy én szeretném, azt kellene kicsit helyrepofozni. Kerestem már egy programozót, nagyon magas árat mondott, így gondoltam felteszem ide a kérdést, hátha valaki...

              Hozzászólás


              • fxdavid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
               Nemhiszem. Van egy programom, ami nem úgy működik ahogy én szeretném, azt kellene kicsit helyrepofozni. Kerestem már egy programozót, nagyon magas árat mondott, így gondoltam felteszem ide a kérdést, hátha valaki...
               Tedd fel a melót a Freelancerre.

               Hozzászólás


               • Heló mindenki.

                Nem ismer valaki egy olyan indikátort ami egy függőleges trendvonal kirakásával az idősíkok között váltogatva, mindig a trendvonalat a chartal együtt a képernyő közepére teszi?

                Kicsit bosszantó hogy mtf-ezés közben mindig be kell keresni hogy hol van a függőleges trendvonal.

                Köszi előre is

                Hozzászólás

                Working...
                X