Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Metatrader programozás

Collapse
X
  • Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

  • Dzsabba eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Heló mindenki.

    Nem ismer valaki egy olyan indikátort ami egy függőleges trendvonal kirakásával az idősíkok között váltogatva, mindig a trendvonalat a chartal együtt a képernyő közepére teszi?

    Kicsit bosszantó hogy mtf-ezés közben mindig be kell keresni hogy hol van a függőleges trendvonal.

    Köszi előre is
    Ha nem értem félre a kérésedet:

    -kapcsold ki "a bejövő tick görgesse a chartot a legvégére" gombot, az Ablakok mozaikszerű elrendezése gomb mellett van
    -megjelenik egy szürke kis háromszög a char bal alsó sarkában
    -ezt húzd a megfelelő helyre, időpontra

    Hozzászólás


    • Na ezt a háromszöget még nem is vettem észre eddig. Köszi
      Azt nem lehet esetleg még megoldani hogy elengedése után a függőleges vonal látható maradjon ugyan úgy mint a függőleges vonal?

      Hozzászólás


      • XMMA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ha nem értem félre a kérésedet:

        -kapcsold ki "a bejövő tick görgesse a chartot a legvégére" gombot, az Ablakok mozaikszerű elrendezése gomb mellett van
        -megjelenik egy szürke kis háromszög a char bal alsó sarkában
        -ezt húzd a megfelelő helyre, időpontra
        Sírni tudnék ha belegondolok mennyit keresgéltem a vertikális vonalaimat TF váltásnál, de eszembe nem jutott volna hogy erre van egy ilyen egyszerű és nagyszerű megoldás .

        Köszi szépen!

        Hozzászólás


        • Jó reggelt mindenkinek. Megint a programozás felé vetődtem, és találkoztam egy nagyon amatőr problémával, amin felakadtam. Tudnátok segíteni?
          Nem kimondottam a programomhoz tartozik, de annyira piszkál a tudat hogy nem sikerül, ennek utána kell járnom.

          Hogyan tudom kiíratni egy tetszőleges gyertya idejét?
          Azt ki tudom íratni hogy hányadik órában van : TimeHour(Time[i])
          De a percet ebben a formában nem akarja nekem kiírni: TimeMinute(Time[i])
          Van erre valami tuti recept?
          Köszönöm a segítséget.
          "Ha már szép nem vagy, hülye ne legyél!"

          Hozzászólás


          • kisDead eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Üdv!

            Legegyszerűbb talán az, ha kiíratod a programmal az időt szövegként is.

            Kód:
            Print("TimeToStr: ",TimeToStr(Time[i],TIME_MINUTES),"  TimeMinute: ",TimeMinute(Time[i]));
            Ha a perc értékek így sem stimmelnek, akkor platform bug vagy vírus lehet a gond.

            Hozzászólás


            • Hálásan köszönöm a segítséget, feltétlen ki fogom próbálni.
              "Ha már szép nem vagy, hülye ne legyél!"

              Hozzászólás

              Working...
              X