Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Metatrader programozás

Collapse
X
  • Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

  • #31
    hello

    lenne egy problémám

    egy charton 2 egyforma indikátor szeretnék használni, viszont a második felülírja az elsőt, mert ugyan az a számolási metódusuk

    a sima átnevezés nem segít, meg lehet őket valamilyen egyébb módon különböztetni?

    UniqueID, stb......

    köszönöm

    Hozzászólás


    • #32
      _pda_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      hello

      lenne egy problémám

      egy charton 2 egyforma indikátor szeretnék használni, viszont a második felülírja az elsőt, mert ugyan az a számolási metódusuk

      a sima átnevezés nem segít, meg lehet őket valamilyen egyébb módon különböztetni?

      UniqueID, stb......

      köszönöm
      MQL4 megvan? Dobd át emailban belenézek.
      Látogasd meg a Forex Klub weboldalát, kövess Facebookon, Youtubeon!

      Hozzászólás


      • #33
        Zooli Trading Klub eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        MQL4 megvan? Dobd át emailban belenézek.
        szia, persze

        dobj priviben egy aktuális mail címet

        Hozzászólás


        • #34
          Tündérmese:

          http://www.gridtrendmultiplier.com/1...n-forex-robot/

          Hozzászólás


          • #35
            Nekem is tetszett Átlag 70$ nyerőkkel és legyünk jóindulatúak: 75% találati aránnyal számolva 22850 trédet kellett végrehajtania.

            Hozzászólás


            • #36
              GetAncestor funkcióra user32.dll-ből mi szüksége egy expertnek?

              Hozzászólás


              • #37
                n3d eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                GetAncestor funkcióra user32.dll-ből mi szüksége egy expertnek?
                Nyilván így szerzi meg a kezelőjét valamely ablaknak amelynek üzenetet akar küldeni. Például: How to programmatically maximize a chart window

                Hozzászólás


                • #38
                  Scháfermájer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nyilván így szerzi meg a kezelőjét valamely ablaknak amelynek üzenetet akar küldeni. Például: How to programmatically maximize a chart window
                  oké, köszönöm

                  ezt tettem fel, de ilyen EA kéréssel még nem találkoztam

                  http://www.ea-coder.com/forex-softwa...y-free-mt4-ea/

                  Hozzászólás


                  • #39
                    Például ehhez a virtuális kattintáshoz, lehet szükség a GetAncestor winapi híváshoz

                    "EA is able to disable all running EAs on your MT4 account by virtually clicking “Expert Advisors” button in the top toolbar"

                    Hozzászólás


                    • #40
                      Pozíció méretező

                      Ez megvan valakinek:
                      Pozició méretező MT4 platformhoz - ForXtra?

                      Vagy ehhez nagyban hasonló, JForex-hez?

                      Hozzászólás


                      • #41
                        végtelen ciklus

                        Végtelen ciklusba szeretnék kergetni egy expertet.
                        Ez működik is frankón, nem zsibbad a platform ha teszek bele egy Sleep-et.
                        Tudja e valaki, hogyan lehetséges cikluson belül frissíteni az árakat, időpontokat,
                        mert egyenlőre nem hajlandó rá.
                        Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

                        Hozzászólás


                        • #42
                          kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Végtelen ciklusba szeretnék kergetni egy expertet.
                          Ez működik is frankón, nem zsibbad a platform ha teszek bele egy Sleep-et.
                          Tudja e valaki, hogyan lehetséges cikluson belül frissíteni az árakat, időpontokat,
                          mert egyenlőre nem hajlandó rá.
                          próbáld ezt:

                          http://docs.mql4.com/series/refreshrates
                          http://www.myfxbook.com/members/hoodini

                          Hozzászólás


                          • #43
                            Köszönöm, már pörög ezerrel!

                            Elég volt beszúrni a Sleep után a Refreshrates() sort.
                            Az árakat frissíti.
                            A szerveridőt sajnos nem frissiti, az csak új ticknél frissül, de mindegy azt majd localtime-ból megoldom.
                            Van még egy apró része amivel szenvedek:
                            Hogyan tudnám lekérdezni egy intrumentumon futtatott expertből egy másik instrumentum pontos BID/ASK árait?

                            Jelenleg az iClose( symbolum, 1,0)-val megy, ami nyilván csak az egyik árat dobja vissza. Régen úgy oldottam meg, hogy az összes valutapáron futott az expert, ezt szeretném elkerülni. Lehetséges ez?
                            Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

                            Hozzászólás


                            • #44
                              kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Köszönöm, már pörög ezerrel!

                              Elég volt beszúrni a Sleep után a Refreshrates() sort.
                              Az árakat frissíti.
                              A szerveridőt sajnos nem frissiti, az csak új ticknél frissül, de mindegy azt majd localtime-ból megoldom.
                              Van még egy apró része amivel szenvedek:
                              Hogyan tudnám lekérdezni egy intrumentumon futtatott expertből egy másik instrumentum pontos BID/ASK árait?

                              Jelenleg az iClose( symbolum, 1,0)-val megy, ami nyilván csak az egyik árat dobja vissza. Régen úgy oldottam meg, hogy az összes valutapáron futott az expert, ezt szeretném elkerülni. Lehetséges ez?
                              SymbolInfoDouble http://docs.mql4.com/marketinformation/symbolinfodouble
                              Nem tudom mi a cél a végtelen ciklussal, lehet a timer jobb megoldás lenne.

                              Hozzászólás


                              • #45
                                lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                SymbolInfoDouble http://docs.mql4.com/marketinformation/symbolinfodouble
                                Nem tudom mi a cél a végtelen ciklussal, lehet a timer jobb megoldás lenne.
                                Nagyon köszönöm neked is!
                                Ezzel az upgrade-el máris sikerült 1 ablakos pöpecre redukálnom 30-ról.
                                A timerrel kapcsolatban teljesen igazad van.
                                Objektumorientált pascalos agyammal eszembe se jutott,
                                hogy ilyen is létezhet ebben a cés szörnyben.
                                Átírtam, megy így is, sőt a várt eredmény sem maradt el.
                                Bezárásnál végre már valamivel kevesebbszer kell nyomkodnom a killprocess-->mt4 kombót
                                Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

                                Hozzászólás

                                Working...
                                X