Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Metatrader programozás

Collapse
X
 
  • Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

  • kisDead
    válaszolt
    Hálásan köszönöm a segítséget, feltétlen ki fogom próbálni.

    Szólj hozzá::


  • nlot
    válaszolt
    kisDead eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv!

    Legegyszerűbb talán az, ha kiíratod a programmal az időt szövegként is.

    Kód:
    Print("TimeToStr: ",TimeToStr(Time[i],TIME_MINUTES),"  TimeMinute: ",TimeMinute(Time[i]));
    Ha a perc értékek így sem stimmelnek, akkor platform bug vagy vírus lehet a gond.

    Szólj hozzá::


  • kisDead
    válaszolt
    Jó reggelt mindenkinek. Megint a programozás felé vetődtem, és találkoztam egy nagyon amatőr problémával, amin felakadtam. Tudnátok segíteni?
    Nem kimondottam a programomhoz tartozik, de annyira piszkál a tudat hogy nem sikerül, ennek utána kell járnom.

    Hogyan tudom kiíratni egy tetszőleges gyertya idejét?
    Azt ki tudom íratni hogy hányadik órában van : TimeHour(Time[i])
    De a percet ebben a formában nem akarja nekem kiírni: TimeMinute(Time[i])
    Van erre valami tuti recept?
    Köszönöm a segítséget.

    Szólj hozzá::


  • falcon
    válaszolt
    XMMA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha nem értem félre a kérésedet:

    -kapcsold ki "a bejövő tick görgesse a chartot a legvégére" gombot, az Ablakok mozaikszerű elrendezése gomb mellett van
    -megjelenik egy szürke kis háromszög a char bal alsó sarkában
    -ezt húzd a megfelelő helyre, időpontra
    Sírni tudnék ha belegondolok mennyit keresgéltem a vertikális vonalaimat TF váltásnál, de eszembe nem jutott volna hogy erre van egy ilyen egyszerű és nagyszerű megoldás .

    Köszi szépen!

    Szólj hozzá::


  • Dzsabba
    válaszolt
    Na ezt a háromszöget még nem is vettem észre eddig. Köszi
    Azt nem lehet esetleg még megoldani hogy elengedése után a függőleges vonal látható maradjon ugyan úgy mint a függőleges vonal?

    Szólj hozzá::


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Dzsabba eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Heló mindenki.

    Nem ismer valaki egy olyan indikátort ami egy függőleges trendvonal kirakásával az idősíkok között váltogatva, mindig a trendvonalat a chartal együtt a képernyő közepére teszi?

    Kicsit bosszantó hogy mtf-ezés közben mindig be kell keresni hogy hol van a függőleges trendvonal.

    Köszi előre is
    Ha nem értem félre a kérésedet:

    -kapcsold ki "a bejövő tick görgesse a chartot a legvégére" gombot, az Ablakok mozaikszerű elrendezése gomb mellett van
    -megjelenik egy szürke kis háromszög a char bal alsó sarkában
    -ezt húzd a megfelelő helyre, időpontra

    Szólj hozzá::


  • Dzsabba
    válaszolt
    Heló mindenki.

    Nem ismer valaki egy olyan indikátort ami egy függőleges trendvonal kirakásával az idősíkok között váltogatva, mindig a trendvonalat a chartal együtt a képernyő közepére teszi?

    Kicsit bosszantó hogy mtf-ezés közben mindig be kell keresni hogy hol van a függőleges trendvonal.

    Köszi előre is

    Szólj hozzá::


  • Forex Klub
    válaszolt
    fxdavid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nemhiszem. Van egy programom, ami nem úgy működik ahogy én szeretném, azt kellene kicsit helyrepofozni. Kerestem már egy programozót, nagyon magas árat mondott, így gondoltam felteszem ide a kérdést, hátha valaki...
    Tedd fel a melót a Freelancerre.

    Szólj hozzá::


  • fxdavid
    válaszolt
    Nemhiszem. Van egy programom, ami nem úgy működik ahogy én szeretném, azt kellene kicsit helyrepofozni. Kerestem már egy programozót, nagyon magas árat mondott, így gondoltam felteszem ide a kérdést, hátha valaki...

    Szólj hozzá::


  • erla01
    válaszolt
    Körülnéztél esetleg fórumokon? Lehet, hogy valaki már gondolt arra amire te és előfordulhat, hogy megvan már és le is tölthető az az indi/expert/bármi, ami neked kell.

    Szólj hozzá::


  • fxdavid
    válaszolt
    Üdv mindenkinek!

    Kérek minden programozót, aki úgy érzi, hogy jól tud programozni, és érdekelné egy kis munka, az privátban írjon nekem. Ott leírom, hogy mit szeretnék és az anyagiakat is megtudjuk beszélni.

    Köszönöm előre is.

    Szólj hozzá::


  • Forex Klub
    válaszolt
    markie83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hi! van valakinek egy épkézláb open order scriptje ami beaálitott Risk alapján nyit,+ sl+ tp, és lehetőleg kiirja a grafikonra..?????
    köszi
    ForexriskA.

    Szólj hozzá::


  • markie83
    válaszolt
    Hi! van valakinek egy épkézláb open order scriptje ami beaálitott Risk alapján nyit,+ sl+ tp, és lehetőleg kiirja a grafikonra..?????
    köszi

    Szólj hozzá::


  • MegaMIND
    válaszolt
    Sziasztok! Olyan vkit keresek, aki egy Amibroker-es formulát át tudna fordítani MT4 alá. Akit érdekel, keressen meg PM-ben. Köszönöm

    Szólj hozzá::


  • NBalázs
    válaszolt
    Köszönöm kipróbálom.

    Szólj hozzá::

Working...
X