Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kollega kerestetik!

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Kollega kerestetik!

  Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com
  Egy megkereséssel fordulok hozzátok.


  Együtt dolgozunk néhányan egy automata rendszeren. Egy rendszert fejlesztünk saját részre, mely stratégiaépítő, és lekereskedő rendszer.


  Fontos! Nem szeretnénk semmit értékesíteni, sem tanítani (pénzért), hanem a munkánkat alkalmazva és ezeket fejlesztve saját magunknak szeretnénk pénzt kivenni a piacból.

  Van már egy működő rendszer működő stratégiákkal, viszont hatalmas mennyiségű programozás vár még ránk. Sok az ötlet, kevés az ember.

  Plusz embert keresünk, de nem kell megijedni, ne gondoljon itt senki nagy elvárásokra, akinek már van elképzelése a piacról (alapfogalmak pip.lot,spread,stb…) és az objektumorientált programozásban is valamennyire már jártas (C#, java) akkor már tudunk miről beszélni...úgyis a motiváció a lényeg…


  Mindannyian önszorgalomból dolgozunk, és közösen használjuk az elért eredményeket.


  Ha érdekel a dolog, kérlek írj egy privit rám!


  kösz

  Gergő.

 • #2
  elnézést kérek admintól tényleg ide kellett volna nyitnom a topicot...

  Hozzászólás


  • #3
   kicsit hozzáfűznék az eddigiekhez:

   jó pár megkeresést kaptam és azt a következtetést szűrtem le az eddigi beszélgetésekből, hogy nagyon sokan mintha túlzott elvárásokkal lennének ez iránt az iparág iránt...
   A századeleji aranyásókat juttatja eszembe...egy ásó, egy kis könyöklés aztán már csak szilárdan kell hinni hogy megtaláljuk a gyerekfej méretű aranyrögöt oszt halidéj.

   szerintem:
   - az automatizált kereskedés nem kevesebb munka mint a kézi (azt hagyd meg a bot-árusok marketing szövegének)
   - az átfogóan egyszerű rendszerekkel nem sok eséllyel fogsz nyugdíjba menni innen (egyszerű és robusztus megoldások kellenek, de nem Egy Darab)
   - szívesen vitatkozok a rendszerünk elméleti hiányosságairól,gyengeségeiről de ennek csak akkor van értelme, ha átlátod az egészet, már csörög a fejem a sok ismétléstől....de amúgy kimondottan szeretnék valódi, hozzáértő kritikát kapni - télleg

   szóval a konklúzió:

   - képes legyél csapatban dolgozni (tehát elfogadni az embereket, és beletenni a közösbe)
   - a motiváció, szorgalom fontosabb a tudásnál, bár azért jó lenne hogyha egy COD krekkelésnél többet is tudsz az informatikáról, illetve nem a plus500-as platform az, ami szerinted megfelelő.
   - türelem kéremszépen türelem...
   - ez egy szakma. ha asztalosnak mész, sem fogod az intarziás-közézáródó-faragottüveges szerkényeket ontani még vagy öt-tíz évig.

   cserébe:

   nem kell minden dolgot, ami egy bot fejlesztéssel kapcsolatos Neked tudnod profi szinten: azzal foglalkozhatsz azzal, amit szeretsz (statisztika? adatbányászat? programozás? fundamentális? technikai? M.I.? vagy bármi jó ötlet? van terület bőven)

   tényleg jó a csapat!
   örömből dolgozunk, szívesen elmagyarázzuk (akár 5-ször is) ha valami nem megy.

   nincsen főnök. hanem demokrácia van.
   az ember a lényeg és a tiszta célok. a rendszer ennek csak a produktuma.


   valami ilyesmi.

   ui.: senkiről nincs rossz véleményem...ezek általánosságok...kéretik nem megsértődni. és köszönöm a beszélgetéseket

   Hozzászólás


   • #4
    Sziasztok!

    Egy (üzlet) társat keresek, aki tud programozni!

    Igazából a PAMM számlákra szeretnék koncentrálni és egyéb közösségi kereskedési rendszerekre. Manuális és EA vegyes kereskedési formában. Egy készülő félben lévő EA-m már van, nem kell az alapokról indulni.
    http://anonymousfx.hu/http://anonymous-binary-option.hu/

    Hozzászólás


    • #5
     Sziasztok!
     Mi is vagyunk paran akik roboton dolgozunk. Arra gondoltam h megoszthatnank egymassal az eredmenyeket. Ha mast nem az otleteket. Kezdok vagyunk, amit csak lehet c++-ban irunk, egyedul a kirajzolashoz hasznalunk pythont. otleteink viszont vannak boven.

     Hozzászólás


     • #6
      Helló.!
      Olyan okból írok hogy engem ugye mindenképp érdekel ez a rész. Nemrég kezdtem el python-t tanulmányozni és úgy mindenképp megemlíteném hogy azzal eddig sose foglalkoztam inkább c#. Alapból Gazdaságinformatika szakon vagyok illetve webprogramozó. Lehet esetleg tanácsot kérni olyan szempontból hogy merre érdemes még pythonon kívül nézelődni hogy mi az amivel kicsit könyebb kezdeni vagy előrébb lehetnék? Azért ide írok mert ha lehet valakivel vagy valakikkel ezt fejleszteni mindenképp érdekelne bár igaz hogy egri vagyok de pesten is nagyon sokat megfordulok legalább heti kétszer.
      A válaszokat előre is köszönöm.(privátba is lehet nyugodtan vagy e-mail)

      Hozzászólás


      • #7
       Sziasztok!

       Lenne egy működő stratégiám (több mint 1000-1200 kereskedés után is nyereséges), ami úgy néz ki, hogy teljesen automatizálható, így le szeretném programoztatni, de sajnos nem értek hozzá. Várnám olyanok jelentkezését, akik segítenének leprogramozni, akár valamilyen térítés ellenében is.
       Előre is köszi a válaszokat, megkereséseket.

       Üdv.
       Robi

       Hozzászólás


       • #8
        Sziasztok!

        Mql4 programozásban jártas szakemberre lenne szükségem. Egy meglévő indikátor működésének a megismerése lenne a cél...tehát nem leprogramozni kellene valamit, hanem egy meglévő cuccost kellene lefordítani a hétköznapi ember nyelvezetére. Hogy Természetesen nem ingyen, fizetnék is érte. Vagy ide vagy a totya-007@freemail.hu címre várom a válaszokat.

        Üdv. TT.

        Hozzászólás

        Working...
        X