Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
erdekes nekem elerhetö. egyebkent kell is ekkora töke, mert több esetben elmondta , hogy ö 20-30% evi nyereseggel dolgozik, ami nem sok itt nemetben , mert a profik 50% felett termelnek. egy jol keresö szakmunkas 40 000 € felett van / brutto / eves szinten, vagy min. 1 milla a töke es 20% profit elfogadhato
Belenéztem az elejébe, érdemes végignézni? Ha igen, miért? Bocs, az első két percben nekem semmi sem tűnt fel, de ha érdemes, akkor meghallgatom szívesen.
Belenéztem az elejébe, érdemes végignézni? Ha igen, miért? Bocs, az első két percben nekem semmi sem tűnt fel, de ha érdemes, akkor meghallgatom szívesen.
Szóval megköszönném, ha megírnád
Ey fikarcnyit sem leszel jobb tréder tőle, max ragad rád egy kis német.
//csak a tranzakciós adó ellen szól. Azon parázik hogy ha minden trédre ráteszik, akkor vége lesz a rövid távú spekulációnak.
Szóval megköszönném, ha megírnád
Az eleje egy kicsit szájbarágós, de érdemes végignézni. Azt magyarázza el, hogy a tranzakciós adó hogyan fojtja meg a tőzsdét, és ez által a várt adóbevétel hogyan marad el. Valamint tiszta vizet önt a pohárba, hogy a „gonosz spekulánsoknak” (többek között nekünk is) milyen fontos szerepük van a rendszerben. Likviditás, árstabilitás stb.
Egyszóval jó. Elgondolkodtatja az embert, hogy mit fog kezdeni, ha tényleg bevezetik ezt az adót. Mert, hogy tradelni nem fog tudni, az valószínű. Legalább is az EU-ban.
Hozzászólás