Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MetaTrader4 Expert Advisor programozása, futtatása

Collapse
X
 
  • Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

  • #91
    Köszi ez jogtiszta,

    Hozzászólás


    • #92
      Sziasztok, Van 2live számlám egy brokernél, és ezen párhuzamosan 1-1Ea-t akarok futtatni. Ugyanarról a mt4 platformról ez nem működik. Egy brokertöl ugyanazt az mt4-t nem tudom Beállítom az egyiket aztán átjelentkezem a masikra akkor az elsönel az automata kereskedes deaktivalodik, a smile legörbül. Probaltam mas broker mt4 szoftveret de az ugy nem müködik. Nem tudok bejelentkezni. Volna valami ötlete valkinek?

      Hozzászólás


      • #93
        Oke, vegre sikerült rajöttem

        Hozzászólás


        • #94
          Sziasztok! Írtam egy robotot,ami most demo számlán fut,és kötött egy pozit,de nem jókor. Amikor megadom a feltételeket/szignálokat akkor számít a sorrend?
          4 trend figyelő indikátor van valamint egy "cross" ami adja a szignált. Azaz ha a trend jó,akkor vár a crossra és ott kéne belépni. Viszont nálam akkor lépett be amikor már volt korábban a cross,és az utolsó trendfigyelő indikátor fölött zárt az utolsó gyertya.
          Így néz ki:
          if ( trend1==0 && trend2==0 &&trend3==0 && szignál[1]==0 && szignál[2]==1 && trend4==0 )
          Úgy vettem észre,mintha számítana a sorrend,mert amikor a trend4 fölött zárt akkor kötötte a buy pozit.
          Vszont akkor nem értem,hogy a szignálok amik az utolsó és utolsó előtti gyertyát figyelik,azok mi alapján kaptak jelet? Vagy mivel ez már korábban megtörtént ezért eltárolta és csak az utolsó kritériumra várt?
          Érdemes külön if() szekciókra venni,vagy csak a sorrend kell,hogy pontos legyen?

          Hozzászólás


          • VikThor1029
            VikThor1029 kommentje
            Editing a comment
            és tényleg korábban láttam ilyen kódokat,nem is értettem,nekem fölöslegesnek tűnt. kipróbálom köszönöm!

          • kockas
            kockas kommentje
            Editing a comment
            na, kipróbáltam, próbáld ki mindenképp, mert sikerült beletrafálnom:
            itt a tesztsor, hibátlan:
            Comment(TimeCurrent()+" "+(10 && 20));
            A végeredmény elképesztő: kereken egy!! Illetve annál is rosszabb, egy boolean true érték, de az legalább stabilan

          • VikThor1029
            VikThor1029 kommentje
            Editing a comment
            Végül kiderült, hogy én voltam a hülye, csak benéztem. Mikor megírok egy teszt programot, csinálok template-t, hogy lássam jól működik, és ne kelljen állandóan a chartra húzkodni mindent. Majd jött az optimalizáció, és akkor más értékek alapján állítottam be a robit, de a template maradt a régi. Itt jött a félreértés a részemről, mert azt hittem rosszkor lépett be, közben pedig jól működik, csak más a vizuális vissza csatolás. Viszont mostantól használni fogom a plusz zárójeleket, nem lehet tudni és sok helyet nem kér.
        Working...
        X