Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Birger Schäfermeier határidős DT stratégiái

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Mit mond?

Hozzászólás

Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Mit mond?

Elmagyarázza, hogy az infláció miért nem létezik, valamint, hogy az előállított pénz mennyisége és az azzal szemben álló értékek/megtermelt javak egyensúlya miért fontos. Hova vezet, ha ez az egyensúly különböző okok miatt felborul.

Én nagyon bírom a Birgert, sok mindenre rávilágít, csak az a gond, hogy nagyon rövidek ezek az „előadások”. Bár ezek is a promoja részei.
      Erről jut eszembe, hogy láttam a Traders Night videtárban, hogy volt már ott vendég, még az előtt, hogy el kezdtem volna én is járni. Meg lehetne hívni, ha megint Budapesten jár. Én meghallhatnám.

Hozzászólás

Röviden elemzi a piacokat összehasonlítva a szezonális chartokkal. (német)

https://www.youtube.com/watch?v=X4Ss...ature=youtu.be

Hozzászólás

Akit érdekel, ma lesz. Téma: A spekuláció valóban rossz dolog?
          https://www.youtube.com/user/BirgerSchaefermeier

Hozzászólás

Hozzászólás

Az amp-nél a Micro E-mini Russell marginigénye miért nagyobb, mint amit az amp honlapján írnak?

Hozzászólás

• Chucky
                Chucky kommentje
                Editing a comment
                Azért ott elég nagy a baj, ha ekkora marginigény gondot jelent. Ha ezen ennyit spórolsz, akkor gondolom a stoppal sem lehet másképp..

• MyBusiness
                MyBusiness kommentje
                Editing a comment
                Chucky:
                Ne keverjük a szezont a fazonnal. Az az ideális ha a fedezetről mindenki maga dönthet, ugyanígy a stopról is dönthessen a kereskedő. Semmi akadálya, h a kötelező margin 100szorosát alkalmazd fedezetként. De az ilyen vitákat az ESMA kapcsán már bőségesen megtárgyaltuk sokakkal. Nem akarom ismételni.

Megalith
                Küldöm a listát, már összeszedtem korábban.

• Chucky
                Chucky kommentje
                Editing a comment
                Látom nem sikerült megérteni a mondanivalóm, semmi gond

Megalith:

ApexFutures
              Gain Capital
              Cannon Trading
              GFF Brokers
              MB Trading, SIPC által biztosított!
              TradeStation, SIPC által biztosított!

Kedves Megalith, beláthatod, h felelősséget nem vállalhatok ilyen ügyben. A SIPC a brókerek biztosítási alapja az USA-ban. Működésének részleteit át kell tanulmányozni. Nem egyezik az FSCS-el természetesen.

Hozzászólás

Hat en az AMPot csak kiprobalasra ajanlom. Nem fognak lopni, nem erre ertem, csak az okcsosagnak ez esetben is ara van. Nekem kenyelmesebb, ha tobbet fizetek, de jobb szolgaltatasokert.
              Megalith probalja ki, tapasztalat altal lehet ebben is fejlodni.
              Kisse csodalom azert, hogy Gyuri egy ennyire szerintem messze nem elvonalba tartozo brokerrol igy nyilatkozol, de rendben Toled valahogy a minoseget brokerteren jobban varom
              Amugy igen, porges van, reszletek hamarosan jonnek
              Ui: AMP se rossz, de nem ajanlanam masnak a rettenet support miatt.
              HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• MyBusiness
                MyBusiness kommentje
                Editing a comment
                Ebben a support-ügyben nincs vita. Az amcsi weblapjuk is múlt századi. Most ahogy megjelentek az EU-ban összeütóttek egy "modernet".
                Kipróbáltam még amikor nem voltak itt Cipruson és vhogy "ottragadtam", a CME kötött le
                Ezért a ciprusi CFD-üzletért le is csesztem őket és rögtön váltani akartam. Azután láttam, h az ottani számlám teljesen külön van az AMP Globaltól, nem is vagyok ügyfél a Globalnál.
                A SIPC hiánya zavart de láttam, h a tőzsdei brókerek az USA-ban nem tehetnek kedvük szerint. Elvileg!

AMP ügyben abszolút friss tapasztalat, hogy nekem nem volt gondom sosem az ügyfélszolgálattal.
              Mindig minden esetben válaszoltak kb 3 percen belül. Meg is lepődtem az elején, hogy na ez igen, nem semmi reakció idő. A rekordjuk 1 perces válaszidő.
              És ezt nem chat-en, hanem mailen.
              Múlt héten is leveleztem velük.

Ha kukacoskodni akarok, akkor annyi hátrányt tapasztaltam, hogy pár soros válaszok jönnek, nem irodalmi esszék
              Legutóbb is kerestem egy instrumentumot, nem találtam a Multicharts-ban, kérdeztem illedelmesen, köszönés, szóval kultúrember módjára.

Erre vissza jött válaszként, hogy: " frissítsd a programot". Összesen ennyi volt benne.

Általában ez a bevett kommunikációs stílusuk. Max ennyit tudok hátrányként megemlíteni. Tőszavak.

Hozzászólás

• MyBusiness
                MyBusiness kommentje
                Editing a comment
                Már kértem. Chicagóból, BMO Harris bank, pénteken kértem és vasárnap éjjel(!) a bécsi számlámra érkezett. Ilyet még nem pipáltam

• David Chateau
                David Chateau kommentje
                Editing a comment
                MyBusiness dehogynem, kriptóknál 12 másodperc volt eddig a rekord kiutalás hétvégén na majd ha ezt a szintet tudják, akkor meglepődöm én is
                Örülök, ha AMP bevált nektek, nálam parkolópályán van, de nincs kizárva, hogy a sok platformtámogatás miatt egy kisebb számlát tolok náluk majd.

• MyBusiness
                MyBusiness kommentje
                Editing a comment
                A kriptó az különlegesség (nekem) de, h a SEPA péntektről keddre érkezik, az siralmas.
            Working...
            X