Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Anonymousfx

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Alakzatok, habár az irány kétséges de a formáció kezd beszűkülni, nagyobb elmozdulás is jöhet.
    Ahha..Tehát az ár vagy le,vagy fel fog menni..Na már ennyivel is többet tudunk!

Hozzászólás

• Szomorú vagyok, ha a mondatból ennyit sikerült kibogozni :-) kérlek ne foglalkozz technikai elemzéssel, jobban fogsz járni.
      HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Szomorú vagyok, ha a mondatból ennyit sikerült kibogozni :-) kérlek ne foglalkozz technikai elemzéssel, jobban fogsz járni.
        Köszi,de már régen nem foglalkozom tech elemzéssel.Próbáltam "ironikus"lenni.

Hozzászólás

• vonalak, mint mindig
          Csatolt fájlok
          HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Jövőhét utáni héten akinek van kedve csatlakozhat hozzám weben keresztül egy kis szakmai beszélgetésre. Ingyenesen. Kötetlenebb beszélgetésre gondoltam. Kit érdekel?

Hozzászólás

USDCHF Az árfolyam csatornában mozog :-)

Vonal szépen tartott
              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Vonal szépen tartott, tegnapi és mai képek
                Csatolt fájlok

Hozzászólás

• folytatásos képregény
                  Csatolt fájlok

Hozzászólás

• jaja megint
                    Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Legyen már fenn egy kis használható anyag.
                      Csatolt fájlok

Hozzászólás

Legyen már fenn egy kis használható anyag.
                        A villáskulcs elméletet kifeledted! ... most jobb vagy balmenet??
                        de 3D-ben bejön a G-kulcs is, ha meg nem akkor F (basszusssskúúúúúúúúúcs)
                        Csatolt fájlok

Hozzászólás

Legyen már fenn egy kis használható anyag.
                          Ez így, ebben a formában nem az

Ha te, vagy bárki más, oktatással vagy ezzel kapcsolatosan bármilyen módon szeretne plusz pénzt keresni, akkor a leghasználhatóbb anyag egy hiteles, éles, hosszútávú számlakivonat, amit folyamatosan figyelemmel lehet kísérni. Nem csak időnként, meg nem csak az éppen jól teljesítőket. Ezeken a rajzolgatásokon mindenki túlesik a kereskedői pályafutása elején, amikor elolvassa Kecskeméti könyvét mondjuk. Nektek azt kellene bemutatni, hogy a stratégiátok képes konzisztensen profitot termelni, tehát van mérhető előnyötök a piacon. Az embereket ez érdekli elsősorban, nem a fülescsésze alakzat rejtelmei.

Amit csináltok az felelősséggel jár. Először hitelessé kellene válni, ami ebben a szakmában olyan pofon egyszerű lenne. Aztán jöhet az oktatás, rajzolgatás, diavetítés, pszicho tréning, amire így már nem lepkehálóval kellene levadászni a szerencsétlen kezdőket, akiket oly sokan megvezetnek és veszik el a kedvüket a kereskedéstől.

Nem kötekedésből írtam és nem akartam személyeskedni hidd el, csupán változásra lenne szükség - úgy gondolom.

Hozzászólás

• falcon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ha te, vagy bárki más, oktatással vagy ezzel kapcsolatosan bármilyen módon szeretne plusz pénzt keresni, akkor a leghasználhatóbb anyag egy hiteles, éles, hosszútávú számlakivonat, amit folyamatosan figyelemmel lehet kísérni.

Amit csináltok az felelősséggel jár. Először hitelessé kellene válni, ami ebben a szakmában olyan pofon egyszerű lenne. A
                            Ne legyél már ennyire naiv. Nem sok ész kell hozzá, hogy rágyere, hogy ők csak trollok és csak trollkodnak. Vannak páran, akiket nem kéne komolyan venni itt a fórumon és ha számodra nehézséget okoz ennek a tisztán meglátása, akkor veled is gondok vannak. Már bocsánat.

Hozzászólás

• Troll= azaz ember, aki szinte kizárólag negatív kritikák megfogalmazásával tölti az idejét. Amennyiben mégis valami okosat akar mondani, akkor előhozza a tőzsdepszichológiát, amiről rengeteg dolgot lehet mondani, pláne, hogy nem nagyon mérhető meg az igaza így bármit mond, állít akár igaz is lehet (VAGY NEM).

Hozzászólás

• Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ne legyél már ennyire naiv. Nem sok ész kell hozzá, hogy rágyere, hogy ők csak trollok és csak trollkodnak. Vannak páran, akiket nem kéne komolyan venni itt a fórumon és ha számodra nehézséget okoz ennek a tisztán meglátása, akkor veled is gondok vannak. Már bocsánat.
                                Már nem vagyok naív, de megsérteni sem akarok senkit ismeretlenül. Nekem azzal sem lenne gondom, ha valaki beletesz ebbe 3-5 évet, de ebből nem tud megélni. Szerintem ez nem ciki, ha nem ködösít és nem akar többnek látszani, viszont lenne kedve oktatni. Egy ilyen embernek már megvan az elméleti tudása, ismertsége, hogy egy kezdőt elindítson az úton, elmondja az alapokat és megkímélje pár buktatótól. Ez lehetne hasznos, csak őszinteségre és tisztánlátásra lenne szükség abban, hogy mit tudunk adni, és mit tudunk kapni egy oktatáson

Hozzászólás

Working...
                                X