Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Anonymousfx

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért halkan megjegyezném sokakkal ellentétben az én tevékenységem kötéseim Twitteren és myfxbookon is nyomon követhető, most már fél éve. Szívesen fogadnák ilyen gesztust minden olyan embertől, aki kritizál!!!!!!!!!
    Ki a fenét érdekel. Rakd ki óriásplakátra is.

Tapatalkkal küldve az én SM-A520F eszközömről

Hozzászólás

• MyBusiness eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ki a fenét érdekel. Rakd ki óriásplakátra is.

Jól érzem, hogy mellément ma az NFP ??
      //mondjuk engem sem érdekel
      Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

• kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Jól érzem, hogy mellément ma az NFP ??
        //mondjuk engem sem érdekel
        Hozzád szótár kell Talán inkább meleg van.😊

Hozzászólás

• MyBusiness eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ki a fenét érdekel.
          De ha alapból mindenki okos, jól kereskedik, nincs kitől és mit tanulni, akkor tényleg minek is a fórum?
          https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

• https://youtu.be/y-YZCjnqH64
            HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Csatolt fájlok
              HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Komolyan, szerinted ezt lehet értelmezni?

Ha veszed a fáradtságot, hogy kommentelsz, képeket osztasz meg, miért nem írsz hozzá egy mondatot? pl.
                - short, mert az ár mozgóátlag-kombó és biszbasz indikátor alatt van és piros a mittudoménmicsoda …
                - vagy longra készüljünk, mert 4 napja erős elmozdulás volt felfele és lassan vége lesz a korrekciónak, mert az emelkedő csatorna aljához értünk…

Hozzászólás

• Moneymentor nagyon frusztrált vagy mostanában. Vagy még mielőtt "végleg" végleg szögre akasztod a mentorcipőt, rúgsz még párat a konkurenciába?

Hozzászólás

• Etna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Moneymentor nagyon frusztrált vagy mostanában. Vagy még mielőtt "végleg" végleg szögre akasztod a mentorcipőt, rúgsz még párat a konkurenciába?
                    Frusztrált? Pedig egész jó napom volt tegnap, ma jól ébredtem, kb. egy hétig szabin leszek egy új projekt előtt, így edzek, kereskedek, kirándulok…

Ezt segítő szándékkal írtam, hogy ne tartsák trollnak anonymoust…

Hozzászólás

• moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Komolyan, szerinted ezt lehet értelmezni?

Ha veszed a fáradtságot, hogy kommentelsz, képeket osztasz meg, miért nem írsz hozzá egy mondatot? pl.
                      - short, mert az ár mozgóátlag-kombó és biszbasz indikátor alatt van és piros a mittudoménmicsoda …
                      - vagy longra készüljünk, mert 4 napja erős elmozdulás volt felfele és lassan vége lesz a korrekciónak, mert az emelkedő csatorna aljához értünk…

Ezt szépen leelemezted dobok is rá pár longot

Hozzászólás

• moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Frusztrált? Pedig egész jó napom volt tegnap, ma jól ébredtem, kb. egy hétig szabin leszek egy új projekt előtt, így edzek, kereskedek, kirándulok…

Ezt segítő szándékkal írtam, hogy ne tartsák trollnak anonymoust…
                        Vegyél egy jó céges hideg zuhanyt is ebbe a nagy melegbe.

Hozzászólás

Vegyél egy jó céges hideg zuhanyt is ebbe a nagy melegbe.

sőt:

Hozzászólás

• Aki ott longolni fog az lehet megszívja- de nincs baj, max nem posztolja ki ha bukó ennyi.

Hozzászólás

• Konkrét befektetési tanácsot nem adok, viszont állítólag mindenkinek van egy stratégiája így eldöntheti, hogy szerintem egy fontos szintnél mit akar csinálni. Ettől függetlenül én a Twitteren megosztom a kötéseim így akár..........

Hozzászólás

Aki ott longolni fog az lehet megszívja- de nincs baj, max nem posztolja ki ha bukó ennyi.
                                Hát ... nem is oda egyenlőre shortban vagyok a csúcstól ... de bekészítve a longok

Hozzászólás

Working...
                                X