Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Anonymousfx

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Trend vagy csatorna vonal menti mozgások.
    Csatolt fájlok
    HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Mozgások, fontosabb árszintek.
      Csatolt fájlok
      HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Csatornában való mozgás. Hozzászokik a szem a mozgáshoz, segíti felismerni a fontosabb jeleket.
        Csatolt fájlok

Hozzászólás

• még pár kép lehet belőle tanulni nekem sikerült :-)
          Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Bekötött a robot.
            Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Bekötött a robot, hát ez is chf pár
              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Visszatértem egy régebbi szerkesztéshez.
                Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Ne haragudj meg ram, eddig nem szoltam bele a topicodba, mert nem akartam rossz elso benyomast kelteni...

De ennyi posztolt chart utan is a velemenyem ugyanaz es ugyanaz a kerdes fogalmazodik meg bennem: a vonalak osszevissza random huzigalasa hogyan segithet megjosolni a kovetkezo mozgasokat? Hiszen ennyi chart utan sem velek felfedezni egy logikat a vonalaidban... persze attol meg ott lehet. Peldaul ez utobbi chartodon mi az amit elorelatsz? Fel vagy le? Es hogyan tredeled meg? Hol a beallo, a stop es a kb. target? Hol vannak az erzekeny pontok? stb.

Hozzászólás

• Alakzatok, árszintek, támaszok és ellenállások, trendvonalak. Ja és gyertyaformációk. Random?! én megértem, hogy ez egy másik módszer és nem látod át teljesen (én sem látom át, amivel nem foglalkozom) ezért rakok fel dolgokat, hogy a részleteket lássák mások is.

Hozzászólás

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Random?! én megértem, hogy ez egy másik módszer és nem látod át teljesen
                      Nem jottem ra tobbek kozott peldaul a legyezos chartjaid ertelmere. Azoknak a legyezoknek az indulopontja minden charton mas szabalyok szerint van elhelyezve... miert? Hogyan allapithato meg abbol egy setup peldaul?

A vonalak amiket behuzol mikor parhuzamosak, mikor pedig nem... mi hatarozza meg, hogy mikor hogyan huzod oket?

Ezek azert fontos dolgok, mert egy strategia legfobb erteke annak megismetelhetosege... mint egy alakzatnal.

Hozzászólás

• equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ne haragudj meg ram, eddig nem szoltam bele a topicodba, mert nem akartam rossz elso benyomast kelteni...

De ennyi posztolt chart utan is a velemenyem ugyanaz es ugyanaz a kerdes fogalmazodik meg bennem: a vonalak osszevissza random huzigalasa hogyan segithet megjosolni a kovetkezo mozgasokat? Hiszen ennyi chart utan sem velek felfedezni egy logikat a vonalaidban... persze attol meg ott lehet. Peldaul ez utobbi chartodon mi az amit elorelatsz? Fel vagy le? Es hogyan tredeled meg? Hol a beallo, a stop es a kb. target? Hol vannak az erzekeny pontok? stb.
                        Azért meglepődök, amikor megnézem a bejegyzéseid és azt mondod nem érted, mit rajzolok. :-) hiszen van köze rajzok egy részének ahhoz, amit te csinálsz.

Hozzászólás

• equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Nem jottem ra tobbek kozott peldaul a legyezos chartjaid ertelmere. Azoknak a legyezoknek az indulopontja minden charton mas szabalyok szerint van elhelyezve... miert? Hogyan allapithato meg abbol egy setup peldaul?

A vonalak amiket behuzol mikor parhuzamosak, mikor pedig nem... mi hatarozza meg, hogy mikor hogyan huzod oket?

Ezek azert fontos dolgok, mert egy strategia legfobb erteke annak megismetelhetosege... mint egy alakzatnal.
                          Értem, hát ehhez kellenek bizonyos ismeretek és a chart mélyebb elemzése ezt elismerem, ez illesztési kérdés. Mindamellett elismerve nem egy megoldás létezik egy erővonal behúzásához.

Hozzászólás

• Hoztam egy korábbi ábrád, mindent be lehet rajzolni és van sok módszer :-) "padavan"
                            Csatolt fájlok

Hozzászólás

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Hoztam egy korábbi ábrád, mindent be lehet rajzolni és van sok módszer :-) "padavan"
                              Ertem. Az biztos, hogy mindent be lehet rajzolni egy chartra... de:

1. Megegyszer kerlek: magyarazd meg, hogy mi az a szabaly ami alapjan behuztad azokat a vonalakat?

2. Te a vonalaid alapjan az arfolyamot hova vartad onnan ahol volt, mert arra kovetkeztetek a kis magyarazatrajzaid alapjan, hogy mivel az S/R kozepvonalad letort es visszatesztelte azt, ezert lefele az ut... en meg felfele vartam a strukturak alapjan... meg is lett.

3. A fan kiindulopontja miert log a levegoben? Miert pont az a pont ahonnan indul az X es az Y tengelyen?

4. A sleg vonalak mit jelkepeznek a multban es a jovoben?

stb. stb.

Hozzászólás

• Kérdések azok jók :-)
                                de ez a négy kérdésre adott válasz Petőfi összes műve című könyv vastagságával vetekedne. Ezt hámozzák ki azokból a gondolatokból képekből, amit fölrakok.
                                Vonalak behúzása:
                                median line vagy középvonal megkeresése. Többi párhuzamos vonal a hullámmozgás elszeparálása, szétválasztása.
                                Háromszög: Egy csomó mozgás egy háromszögbe foglalható, legalábbis a kezdete vagy a vége. Csúcspont egy szerkesztett pont, bizonyos meglévő adatokból, chartból szerkeszthető meg visszafelé. Ennek ellenére ezzel a módszerrel sokkal korábban berajzolható megtervezhető előrejósolható alakzatok, támasz ellenállás pontok.
                                2pont struktúraelemzés, mit csinál a vonal mentén, mi és hogyan épül.
                                3. Lóg mert ez egy szerkesztett "gyújtópont" ahonnan vagy ahová a hullám mozgás mutat és így tovább.............

Hozzászólás

Working...
                                X