X
-
Árszint jelölésHunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Szintek meghatározásánál figyeljünk a hosszabb emelkedő szakaszok kisebb megtöréseire, érdemes ezen szintet elérő, de azt át nem törő gyertyák kanócának tetejére egyenest fektetni, esetek túlnyomó részében ez a szint visszatér, mint támasz, ellenállási szint. (charton nyomot fognak hagyni a régebbi fontosabb árszintek)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKis játék a tőzsdézőknek :-) Ki milyen alakzatot vél felfedezni, rajzolja be töltse föl :-) Én is megteszem.
Fordított fej-váll – long
zászló – long
emelkedő csatorna - long
ABCD – short
Duplacsúcs M – short
stb
Ezért szeretem a technikai elemzést. Utólag valamelyik tutira bejön.
Hozzászólás
-
ezért is vagyok kíváncsi :-) ki mit lát!HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezért is vagyok kíváncsi :-) ki mit lát!
Így mondtam 3 shortot, 3 longot. Valamelyik nyerő lesz.
Egyébként nem elemezni nehezebb. Lekereskedni a csapkodó árat. H4-en rakhatsz stopot bátran, hogy ne is üssön ki, de védve is legyél.
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKis játék a tőzsdézőknek :-) Ki milyen alakzatot vél felfedezni, rajzolja be töltse föl :-) Én is megteszem.Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
Hozzászólás