alacsonyabb idősíkon
X
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeraktam egy képet, hogy is lehetett volna lekereskedni az USDHUF mozgását.
Itt a jelenben élünk, az van, amit megcsinálunk, azt fogjuk élvezni, vagy meginni a levét, amit meglépünk MOST.
Volnával semmire nem megyünk, csak agyalunk egy meg nem történt dologról.
Érted ugye hogy ez értelmetlen dolog?
Hozzászólás
-
Tback eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTe Habibabu...ilyen szó hogy "volna", nem használatos ebben a szakmában.
Itt a jelenben élünk, az van, amit megcsinálunk, azt fogjuk élvezni, vagy meginni a levét, amit meglépünk MOST.
Volnával semmire nem megyünk, csak agyalunk egy meg nem történt dologról.
Érted ugye hogy ez értelmetlen dolog?
De korábban beraktam robotom által kötött pozíciósorokat, 8 oldal, gyakorlatilag egymást követő napok kereskedését mutatja, kb egy hetet ölel fel, nehogy azt mondja valaki, hogy az elmúlt 10 év összes sikeres kereskedését tettem fel :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseez történt
Hallottad mi történt, hogy az Elliottos barátaid odabasztak Argentinának ?
https://www.nytimes.com/2016/04/25/b...dge-funds.html
https://index.hu/gazdasag/2018/05/12...uricio_marcri/
undorítóak ezek hedge fundok, de egy picit izgalmasabb mint ez a hánykódás.
//Csak jó lehet ez a módszer.Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHejj EQ!
Hallottad mi történt, hogy az Elliottos barátaid odabasztak Argentinának ?
undorítóak ezek hedge fundok, de egy picit izgalmasabb mint ez a hánykódás.
//Csak jó lehet ez a módszer.valamicskevel jobb talalati aranyt is eredmenyez, ez nem kerdeses.
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUSD JPY -on ez akár lehet egy dupla csúcs, viszont nem alakult ki mélyebb pont az előző mélyponthoz képest és trend vonal is tartja plusz fontosabb árszint is. Ebből egy háromszög is kiolvasható és kitörés esetén egy erősebb emelkedés is.
Az emelkedessel viszont egyetertek, en csak buy setup-ot keresnek rajta, ha nem lennek mar benne az aljtol hosszutavu longban...
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyobb idősík nem tette egyszerűbbé az életet. Struktúra épülést kell nézni alacsonyabb idősíkon, élőben.es az arfolyam most visszatesztelte azt a "trendvonalat"...
Mert az *****ra nem helyes... Maradj inkabb a csatornaidnal, gondolkozz azokban, egybol megvilagosodsz:
A rozsaszin formacio egy korrektiv struktura, a Te olvasatodban egy csatorna... A kek formacio pedig egy nagyobb TF korrektiv struktura, a Te olvasatodban egy nagyobb csatorna... Na most vagyunk utban afele, hogy veghezvigyuk a kek korrektiv strukturat, remelhetoleg... vagyis meg van felfele jocskan... az also kek az trendvonal es csak akkor lesz ervenyes amikor atutottuk mar az elozo nagyobb TF csucsot...a felso rozsaszin egy trendvonal es ervenyes meg mindig...
Hozzászólás
-
Trendvonalakat sokféle képen be lehet húzni :-) a tudás ott kezdődik, hogy megmond melyikek az elfogadhatók és melyikek nem.
Én sajnos konkrét egyenes vonalakkal dolgozok így nem tudom meggörbíteni a teret, mint te a kék vonallal :-)
Amúgy van egy erős trend irányú mozgás aztán konszolidáció és egy újabb erős impulzus a trend irányába ebben igazad van illetve lehet. Az én tippem is ez volt, a dupla csúcsot egy elemző írta le, én pedig leírtam, hogy aki ebben gondolkozik nem vett figyelembe minden variációt a technikai képpel kapcsolatban.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig a nagyobb idosik tette csak igazan egyszeruve ezt a setup-ot... de mielott elmondanam, mondd csak, mi az a feher vonal amit behuztal? Csak nem trendvonal?es az arfolyam most visszatesztelte azt a "trendvonalat"...
[ATTACH]13550[/ATTACH]
Mert az *****ra nem helyes... Maradj inkabb a csatornaidnal, gondolkozz azokban, egybol megvilagosodsz:
[ATTACH]13551[/ATTACH]
A rozsaszin formacio egy korrektiv struktura, a Te olvasatodban egy csatorna... A kek formacio pedig egy nagyobb TF korrektiv struktura, a Te olvasatodban egy nagyobb csatorna... Na most vagyunk utban afele, hogy veghezvigyuk a kek korrektiv strukturat, remelhetoleg... vagyis meg van felfele jocskan... az also kek az trendvonal es csak akkor lesz ervenyes amikor atutottuk mar az elozo nagyobb TF csucsot...a felso rozsaszin egy trendvonal es ervenyes meg mindig...
Hozzászólás
Hozzászólás