Mi történt vele :-)
X
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz történt.
az történt hogy kurvára nem ment felfele amikor mondtad
sőőőt esett mint a kő
Még Camaro channelei is bezavarodhattak....
inkább azt mondd hogy mennyit buktál ma?Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
Tévedsz, nem azt állítottam, hogy Nostradamus vagyok, esélyeket latolgatok!!
Mond azt, hogy esélytelen volt, amiről beszélek?!?!HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTévedsz, nem azt állítottam, hogy Nostradamus vagyok, esélyeket latolgatok!!
Mond azt, hogy esélytelen volt, amiről beszélek?!?!
Legyél mától AffiliateLatolgatuszEgyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
jó név megfontolom :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
:d
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése:d
inkább ezt tedd el emlékbe.
..
Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
beepbeepimajeep eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése95,17ig felmegy az USD index , EUR index 115,7ig le , utána lehet szerintem bármit LaToLGaTni...HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Aki csiszolgatni szeretné rajz, szerkesztési technikáját írjon nyugodtan :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
Hozzászólás