Az árfolyam csatornákban mozog, érdemes beazonosítani.
X
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍgy mondtam 3 shortot, 3 longot. Valamelyik nyerő lesz.
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
:-) A jövő nagy befektetése lehet az energia szektor. Ráadásul nem is a túl távoli jövőben. Autóiparban megfigyelhető a robbanásszerű fejlődés az elektromos autók területén. Elgondolkoztunk azon, hogyha ez a nagy átalakulás megtörténik, akkor ennek mekkora energia szükséglete lesz és, hogy ezt hogy állítják elő?HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése:-) A jövő nagy befektetése lehet az energia szektor. Ráadásul nem is a túl távoli jövőben. Autóiparban megfigyelhető a robbanásszerű fejlődés az elektromos autók területén. Elgondolkoztunk azon, hogyha ez a nagy átalakulás megtörténik, akkor ennek mekkora energia szükséglete lesz és, hogy ezt hogy állítják elő?Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése:-) A jövő nagy befektetése lehet az energia szektor. Ráadásul nem is a túl távoli jövőben. Autóiparban megfigyelhető a robbanásszerű fejlődés az elektromos autók területén. Elgondolkoztunk azon, hogyha ez a nagy átalakulás megtörténik, akkor ennek mekkora energia szükséglete lesz és, hogy ezt hogy állítják elő?Bocs a stílusért, amúgy nincs veled bajom
Harzol tulaj, meg a többi kezdő életét keserítitek meg, nem az enyémet, szóval nekem tökmindegy igazából.
Legalább ilyesmi stílusban nyomhatnád, mint Rics, akkor még én is szórakoznék, de így csak sírok
http://forum.tozsde.hu/technikai-ele...html#post48795
Ha érdekel ötlet, mivel tudnál hasznos tagja lenni a fórumnak, csak szólj, és adok párat. Még a te hasznod is lenneHunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Bocsi nem akarok hasznos tagja lenni a chetnek, van belőle elég. Sokat dolgoztak rajta, hogy szét ba... ezt a chetet. természetesen értelmes hozzászólást azt nem sokat sikerült produkálni, de frusztrációikat sikeresen kiélték.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHabibabu. Te most vagy nagyon akarsz trollkodni, de hülye vagy hozzá, vagy kibaszott prím vagyBocs a stílusért, amúgy nincs veled bajom
Harzol tulaj, meg a többi kezdő életét keserítitek meg, nem az enyémet, szóval nekem tökmindegy igazából.
Legalább ilyesmi stílusban nyomhatnád, mint Rics, akkor még én is szórakoznék, de így csak sírok
http://forum.tozsde.hu/technikai-ele...html#post48795
Ha érdekel ötlet, mivel tudnál hasznos tagja lenni a fórumnak, csak szólj, és adok párat. Még a te hasznod is lenneHunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegalább ilyesmi stílusban nyomhatnád, mint Rics, akkor még én is szórakoznék...
Hozzászólás
Hozzászólás