Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Anonymousfx

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• 300 napig kitartóaknál már csak 3% volt az, aki pozitívan zárta az időszakot.

Minél többet tanult valaki a piacon élesben, annál többet vesztett a számok szerint. Ennyit arról, hogy idővel mindenki megtanulja a szakmát, ha kitart.
    Lépj ki a munkahelyedről, hiszen némi energiabefektetéssel és tanulással könnyen meg tudsz élni, csak meg kell tanulni azokat a technikákat, amik a daytrade-ezéshez, vagy a forexezéshez kell. Igen, először nagyon riasztó a piac, amíg nem értesz
    HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Édes drága követőim :-) Iszonyatos jó voltam ma is!! Ilyen vonalakat nem tud mindenki húzni.
      HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• MyBusiness
        MyBusiness kommentje
        Editing a comment
        Nagyon jól látsz a piacon. Tankönyvbe illő ábrák! Remélem többen is tanulnak belőle. Persze a profit is jön rendesen

• ANONYMOUSFX
        ANONYMOUSFX kommentje
        Editing a comment
        Minimum lett volna, hogy versbe foglalod a nevem. Hős költeményre gondoltam!! :-)

• MyBusiness
        MyBusiness kommentje
        Editing a comment
        Vedd figyelembe, h sokat tanultam tőled de még többet és többet kell nap mint nap elsajátítanom. Tanulás, gyakorlás, ezt kell tennie mindenkinek
        Csak a frusztrált, sikertelen kereskedők kétkednek ebben. Hát küldjenek ők is ilyen ábrákat ha tudnak. Biztosan nem!

• GBPUSD mi történt ma

Hozzászólás

• Mai napra bizonytalanságra kisebb korrekcióra számítottam. Erősebb nyomás valósult meg.

Hozzászólás

• Csillog villog :-) de nem csak az arany de az én technikai rajz képességem!! :-) Minden rajzomhoz jár majd egy adag önajnározás is a mai naptól!!
          Utoljára szerkesztve a következő által: ANONYMOUSFX; 2019-10-03, 16:43.

Hozzászólás

• MyBusiness
            MyBusiness kommentje
            Editing a comment
            A lájkokat majd intézzük "okosba"

• MyBusiness
            MyBusiness kommentje
            Editing a comment
            Ami pedig "fundamentum" bár inkább csak egy adat, a US szerviz-szektorból is gyengélkedés, rögvest 1520 fölé ment.
            (ISM PMI/non-manufactoring)

(Persze piaci eseményekkel előállni a tudatlanság biztos jele )

• HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Alapos ábrák, szép munka!

Hozzászólás

• rpr
                rpr kommentje
                Editing a comment
                Mutasd a tiéd!!! Mármint az ábráid

• MyBusiness
                MyBusiness kommentje
                Editing a comment
                Nem vok technikai elemző.
                De ami szép munka azt el kell ismerni, ahogy nagyon helyesen így tesznek más rovatban is többek

Ahogy Lenin elvtárs mondotta, tanulni, tanulni, tanulni (ucsítyszjá, ucsítyszjá vhogy így ha jól rémlik ).
                Utoljára szerkesztve a következő által: MyBusiness; 2019-10-05, 15:31.

• equalizer
                equalizer kommentje
                Editing a comment
                Tenyleg szep munka, en is elismerem

• AUDUSD na meg egy kis játék a chartal. Előrepörgettem az időt :-)

Hozzászólás

• Tenyleg szepek a rajzaid, jo szinesek, meg osszevissza vonalkakkal rajta... ezert en is csak gratulalni tudok! De engem inkabb az erdekelne, hogy mennyi penzt szedsz ki a piacbol ezen rajzok alapjan? Abszolut ertekben, nem pedig pipben... Te meg tudsz elni a setup-jaid lekereskedesebol? Mert utoljara mikrolotokban kotottel, az pedig nem hozza be a mindennapi kenyerunket...

Hozzászólás

• Én is csodálkozni szoktam, mivel tudom, hogy micro számlán 500 szoros tőkeáttétellel mit lehet vagy inkább mit tudok elérni, úgy gondolom te a lotokkal Csányi Sándor magaslatait ostromlod?!? Amennyiben nem úgy nem csak csodálkozok de nem is értem ..........

Hozzászólás

• MyBusiness
                    MyBusiness kommentje
                    Editing a comment
                    1:500 tőkeáttétel esetén nincs akadálya, h 1:5-öst kalkulálj magad számára. De ez a vita ezerszer lement már. 1 dollárt pedig úgy veszted el ahogy 1M-ót, ez is lement már.
                    De kérlek, ne szemeteld tele ezt a hasznos rovatot.

• equalizer
                    equalizer kommentje
                    Editing a comment
                    szemet szemetert... ez mar csak igy fair...

• MyBusiness
                    MyBusiness kommentje
                    Editing a comment
                    No jó, ez egészen szellemesre sikeredett.

Hozzászólás

• Meg lehet ebből élni. Én is általában a kis követő mikrolotos számlámat mutatom, mert akkor nem kérdezik meg, hogy demó-é
                    Amúgy habibabu, nyugodtan ajnározd magad, amikor egyre jobban megy, az első fázisokban még kell az önmegerősítés, szóval én abszolút megértelek

Egyébként a rajzaid jobbak, kreatívabbak, mint itthon a legtöbb oktatóé, szóval
                    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• VikThor1029
                      VikThor1029 kommentje
                      Editing a comment
                      Mindenre van megoldás. Több helyre kell betenni a pénzt,az összes bróker egyszerre úgyse fog bedőlni,meg amúgy is vannak banki fedezetes brókerek.
                      Tőkeáttét pedig hasznos dolog és én szeretem. Meg kell tanulni használni azt is és kell egy megfelelő management. Ha az nincs akkor fel lehet égetni a számlát hamar persze.
                      Ha megvan a működő rendszer,vagy profitos valaki demón simán bele lehet vágni és ha valakinek nincs annyi vagy nem gyűjtött a demókereskedés során,miért ne vehetne fel hitelt ha biztos magában? Mi lehet a legrosszabb? Visszafizeti a hitelt. De valljuk be azért megfelelő kockázattal nem egyszerű lenullázni egy számlát.

• David Chateau
                      David Chateau kommentje
                      Editing a comment
                      Ennyi, van mindenben kockázat de kezelni kell és kész, nem kell túllihegni semmit Mindenki annyit vállaljon, amennyi jól esik, vagy kényelmes neki. Ez a trédelés dolog se a lotméretről szól egy szint után, mert nem kell a végtelenségig emelni, de a 0.01 lotokból se lesz nagy vagyon záros határidőn belül

• MyBusiness
                      MyBusiness kommentje
                      Editing a comment
                      Ez tárgyilagos vélemény! Vmi koncepció kell a számodra ideális kontraktusokról. Aztán azon lehet igazítani följebb/lejjebb.

• Szerintem is igazi gyöngyszemek. :-)

Hozzászólás

• Apró gondolat: Amikor jönnek emberek és kereskedési rendszerük alapja price-action, trendvonalak,csatornák, pitchfork vagy market geometry kinek hogy tetszik és megkérdezik tőlem szellemesen: ez mire jó? Hogyan lehet ezzel kereskedni? Mindig elgondolkozok valóban értik, amit csinálnak vagy csak valamit könyvekből, videókból megtanultak és mechanikusan egy zombiként végzik a tevékenységet, minden gondolat nélkül, közben pufogtatva a szakzsargont?! Lelküknek megnyugtatóbb lenne, ha egy fibo szintet látnának felhúzva? :-) Úgy látom a magyar trader társadalom 70%-a csak a fibo szintet képes értelmezni. Értelmezni???
                      Amit csinálok egyszerű: Kell egy megfelelő belépési helyet találni, aztán menedzselni a pozíciót, számba venni a lehetséges veszélyeket, ezek ugyebár támaszok és ellenállások a megnyitott pozíció helye és a célár között. Nézni ezek körül (fontosabb szintek) kialakult alakzatokat, dinamika megtörés okát lehetséges kimeneteleit feltárni, hogy tudjunk a különböző szituációkra megfelelően reagálni.

Hozzászólás

• David Chateau
                        David Chateau kommentje
                        Editing a comment
                        Egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy kell némi kreativitás is, illetve amire kihangsúlyoznám az egészet: lelki oldala a dolgoknak. Tudom, mindenki unja, meg biztosan egy baromság az egész, de mégis azt látom, eszelős módjára tradel a legtöbb ember bumm bele a közepébe. pedig igencsak fontos lenne értelmezni, milyen nyomokat hagy bennünk egy-egy gyertya. Azért is szeretem ezt a szakmát, mert itt semmi se jelent garanciát: se a pénz, se a piacon 'eltöltött' évek, se az egó, se a tuti rajzok, se a diplomák száma És ez nagyszerű!
                        Hajrá habibabu

• fsdhbfjksdbflhsdgfj
                        Editing a comment
                        Mivel az árfolyam mindenkinek ugyanúgy mozog, a "piac értését" leginkább abból lehetne lemérni, hogy ki mit vesz ki belőle a KÖTÉSEIVEL.
                        Nem a rajzaival! Nem az elméleteivel! Hanem a chartra felhúzott be és kilépési pontjaival, ami mellé odateszi a kötéslista vonatkozó részét is.
                        Ott sem a kötésméret az érdekes, mert mindenkinek más és más a kockázati szintje, hanem az, hogy valóban képes-e bármit megvalósítani VALÓS IDŐBEN az elméleteiból, a rajzolgatásaiból, vagy a betűzgetés-számolgatásaiból.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: fsdhbfjksdbflhsdgfj; 2019-10-08, 15:38.

• David Chateau
                        David Chateau kommentje
                        Editing a comment
                        Ez igy van, de kezdokent, vagy kis amator lelkeskent az elso nagyobb nyero szeriaknak is tudtunk ugy orulni, mintha lotto otosunk lett volna Ez termeszetes, a fejlodeshez hozzatartozik. Aki sikeresse valik, az rajon idovel, hogy hol van a gondok forrasa
                    Working...
                    X