Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Anonymousfx

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Inkább a kínai tőzsdére bevezetett akkumulátor gyártókat sorolnád a homályos hülyeségek helyett.
    Érdekességnek szántam, írod homályos hülyeség, Miért?

Portfólión volt az elektromos autókkal kapcsolatos cikksorozat, olvasd el.
    Elektromos autókkal árasztják el a piacot, nem vetted észre, nem hallottál róla?? szinte az összes márka már előrukkolt a saját elektromos autójával és tovább szélesítik palettájukat újabb modellekkel, jellemzően 300 km tudnak megtenni feltöltés nélkül. Diesel motorokat pár éven belül kivonják teljesen.
    Az autóiparban egy technológia váltás egy forradalom megy végbe! Ez a homályos?
    Jelenleg a nemzetközi áram piacot túlkínálat jellemzi, de az elektromos autóknak áram igényük van ezt fedezni kell. Rengeteg új beruházásra, fejlődésre lesz szükség. Egy alapkezelő lennék akik jellemzően hosszabb távban gondolkoznak az adott szektor részvényeiből én biztos összeállítanák egy portfóliót.
    HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Utolsó pár mondat az olajsejkekről

https://www.youtube.com/watch?v=kbBNOl1__fw

https://www.youtube.com/watch?v=2HpRP4FNEG8

Bár ez nem idevaló közvetlenül, de rádöbbent pár embert arra, hogy valami nagy dolog készül és nem a távoli jövőben, hanem most. Valamint végiggondolva rájönnek, egy autóipari forradalom nem csak közvetlenül az autóiparra lesz hatással. Jóreggelt kííívánok!!!!!!!!!!
      HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        :-) A jövő nagy befektetése lehet az energia szektor. Ráadásul nem is a túl távoli jövőben. Autóiparban megfigyelhető a robbanásszerű fejlődés az elektromos autók területén. Elgondolkoztunk azon, hogyha ez a nagy átalakulás megtörténik, akkor ennek mekkora energia szükséglete lesz és, hogy ezt hogy állítják elő?
        Magyarorszagon Paks 2 zoldenergiaval

Hozzászólás

Viszonylag friss hír, hogy Magyarországon megdőlt az energiafogyasztás (talán) éves rekordja. Ráadásul biztos nem attól a pár zöld rendszámos autótól.

Hozzászólás

Érdekességnek szántam, írod homályos hülyeség, Miért?

Portfólión volt az elektromos autókkal kapcsolatos cikksorozat, olvasd el.
            Elektromos autókkal árasztják el a piacot, nem vetted észre, nem hallottál róla?? szinte az összes márka már előrukkolt a saját elektromos autójával és tovább szélesítik palettájukat újabb modellekkel, jellemzően 300 km tudnak megtenni feltöltés nélkül. Diesel motorokat pár éven belül kivonják teljesen.
            Az autóiparban egy technológia váltás egy forradalom megy végbe! Ez a homályos?
            Jelenleg a nemzetközi áram piacot túlkínálat jellemzi, de az elektromos autóknak áram igényük van ezt fedezni kell. Rengeteg új beruházásra, fejlődésre lesz szükség. Egy alapkezelő lennék akik jellemzően hosszabb távban gondolkoznak az adott szektor részvényeiből én biztos összeállítanák egy portfóliót.

Habi!
            Mi van ha az áramtermelés folyamatosan jobban fejlődik mint az elektromos autó gyártás,
            és a túlkínálat folyamatosan megmarad??

Ráadásul ezek az elektromos energiaárak sok helyen államilag szabályozottak.
            Mi van ha valamelyik kóklernek mégiscsak sikerül a hidegfúziós reaktor?
            http://www.kardoslabor.hu/tudastar/hidegfuzio.html

na jó, ez volt a vicckategória,
            ez meg a röhej:
            http://cink.hu/hol-kesik-az-energiac...kto-1475468262

Vannak viszont komolyabbak.
            Ezeknek azért adnék egy esélyt hogy fekete hattyúként rárepülnek a piacra:
            http://energiainfo.hu/cikk/sci-fibe-...uel.32662.html

Javasolnék neked egy jókorapakkotpakskettőből! Vegyél belőle mindjártötötazeximbankosemtétökömön
            és huzogasd arra a párhuzamos elektromos VILLA(mokat).

Persze az akkumulátorpiacon is jöhet bármikor új technológia, supercondenzator és egyéb ****** anyuka....
            Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

Na, mi van, látom, heves reakciókat váltott ki a trollkodásomXD

Nyugi, csinálhatsz tőlem bármit továbbra is Nem vagyok frusztrált Mellesleg nem a tőzsdei eredményedet kritizáltam Az amúgyse érdekel

Látod, mennyi bejegyzés lett hirtelen itt? Csináltam egy kis ingyen reklámot neked

De ha már energia, mindjárt utánaszámolok pár dolognak.
              HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Bármilyen meglepő az ingyen energia sem lesz ingyen. Az áram elosztásához hálózatra lesz szükség és a fúziós erőmű megépítése is pénzbe kerül, amit nem az állam fizet ki. Befektető is valamelyik energiaszolgáltató lesz és így tovább.

Hozzászólás

Bármilyen meglepő az ingyen energia sem lesz ingyen. Az áram elosztásához hálózatra lesz szükség és a fúziós erőmű megépítése is pénzbe kerül, amit nem az állam fizet ki. Befektető is valamelyik energiaszolgáltató lesz és így tovább.
                  Oké. Vegyél...
                  A lényeget nem látod, hogy ez a piac nagyon dinamikusan változik.
                  Igen, nem vettem észre, hogy jönnek az elektromos autók.
                  5-6 éve volt egy olyan gyagyám, hogyha már úgyis mennem kell a sárgákhoz évente, akkor egyszer hazajövök eggyel.
                  Emléxem, ki is néztem a BYD F6-ot.
                  //ott bukott meg a dolog, hogy ott EU-s jogsival elég hamar kivonod magad a forgalomból (még GPS-el is) de amúgy sem engednék, hamar lemeszelnének

Na most ránéztem a grafikonra....
                  https://www.bloomberg.com/quote/002594:CH
                  rákattintva az 5Y-ra fogom a fejem.....

de a yahoo megnyugtatott:
                  https://finance.yahoo.com/quote/1211.HK?ltr=1
                  (10 éves időtáv)

Ez a piac bármikor évekig kifordulhat a sarkából.
                  Az arabok is visszanyomhatják majd padlóig az ingát a "pala*****" alá.
                  A hatóságilag szabályozott piacokon pedig a haszon nem biztos hogy a számodra is trédelhető cégeknél marad.
                  NAV ETF long nincs valahol ??

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Habibabu. Te most vagy nagyon akarsz trollkodni, de hülye vagy hozzá, vagy kibaszott prím vagy Bocs a stílusért, amúgy nincs veled bajom Harzol tulaj, meg a többi kezdő életét keserítitek meg, nem az enyémet, szóval nekem tökmindegy igazából.

Ha érdekel ötlet, mivel tudnál hasznos tagja lenni a fórumnak, csak szólj, és adok párat. Még a te hasznod is lenne
                    Ezért akkor most lesz kitiltás, vagy nem?
                    https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader/milliomos

Hozzászólás

Nyugi Misi, még idén lelépek...
                      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ezért akkor most lesz kitiltás, vagy nem?
                        Latom nagyon megviselt a kitiltas, meg a mai napig sem leptel tul rajta. Engedd el.

Hozzászólás

Ez a fórum is olyan, mint a valóság

Mindenki teszi a szépet, és a jót, vagy álnick-ek mögé bújva anyázik. Én felvállalom, amit gondolok. Legalább itt megtenné mindenki, hogy őszinte legyen, ha már a piacnak úgysem az számít, mit írunk itt.

Misinek például ez számít A piacnak nem szerencsére

De nem baj, még idén lelépek a fórumról. Nincs bennem frusztráció, de amit akartam, megkaptam a fórumtól.

Habibabu, lehet, kissé túl nyers voltam, nem megbántani akartalak, csak itt mindenki olyan túl komoly, mintha ez számítana bármit is a piacokon...vicc, de még ha én, vagy mások közül pár ember érti a vonalaidat, ettől nem lesz beljebb senki. Az se jó, amit én kezdtem el egy másik topikban, mert abból se hasznosított senki semmit. Lehet, jól is trédelsz, nem is ezen élcelődtem, de ha segíteni akarsz, akkor sajnos te sem fogsz tudni anélkül, hogy meggyőzz másokat, meg lehet ebből élni, és ők is sikeresek lehetnek. Itt a legtöbben ezt várják. Lehet, nem leszek népszerű, ez van, eddig se ez motivált. Aki érti, amit én, meg még pár olyan ember írt, akik sokra vitték, azok látják, mi ez az egész szakma, azonkívül nagyrészt sajnos csak a butaság megy. És nem arról a butaságról van szó, amikor kezdők kérdeznek, hanem amikor egyes emberek önérzete csődöt mond.

Egyébként gratulálok az eredményeidhez, ha demó, akkor is, ha éles, akkor is!

Hozzászólás

Ez a fórum is olyan, mint a valóság

Mindenki teszi a szépet, és a jót, vagy álnick-ek mögé bújva anyázik. Én felvállalom, amit gondolok. Legalább itt megtenné mindenki, hogy őszinte legyen, ha már a piacnak úgysem az számít, mit írunk itt.

Misinek például ez számít A piacnak nem szerencsére

De nem baj, még idén lelépek a fórumról. Nincs bennem frusztráció, de amit akartam, megkaptam a fórumtól.

Habibabu, lehet, kissé túl nyers voltam, nem megbántani akartalak, csak itt mindenki olyan túl komoly, mintha ez számítana bármit is a piacokon...vicc, de még ha én, vagy mások közül pár ember érti a vonalaidat, ettől nem lesz beljebb senki. Az se jó, amit én kezdtem el egy másik topikban, mert abból se hasznosított senki semmit. Lehet, jól is trédelsz, nem is ezen élcelődtem, de ha segíteni akarsz, akkor sajnos te sem fogsz tudni anélkül, hogy meggyőzz másokat, meg lehet ebből élni, és ők is sikeresek lehetnek. Itt a legtöbben ezt várják. Lehet, nem leszek népszerű, ez van, eddig se ez motivált. Aki érti, amit én, meg még pár olyan ember írt, akik sokra vitték, azok látják, mi ez az egész szakma, azonkívül nagyrészt sajnos csak a butaság megy. És nem arról a butaságról van szó, amikor kezdők kérdeznek, hanem amikor egyes emberek önérzete csődöt mond.

Egyébként gratulálok az eredményeidhez, ha demó, akkor is, ha éles, akkor is!
                            Oké bevállalolom:
                            küzdök mint disznó a jégen a maradék számlámmal.
                            Ráadásul a hibáimból sem tanulok...
                            Most is itt van ez....
                            Lassan 7 év után az elsődownjonsom,
                            de sikerült piaczárás előtt addig telefoncsajoznom, amíg bezárt a bazár.
                            Most meg kapunyitási para van
                            Rallyzunk e húszezerigmégabékaseggeelőtt??

//A túl komolyt kiemeltem vastagon, de azt a lotot nem veszem magamra.
                            Csatolt fájlok

Hozzászólás

vérszemet kaptam
                              Csatolt fájlok

Hozzászólás

Szia Dávid! Ugye ez most csak hirtelen felindulásból mondtad? Én még ott tartottam, hogy "megyek ki nemsokára Ciprusra" jövőre meg "demóban fogok valós időben trédelni" egy új topikban. Szerintem sokunk nevében mondhatom, hogy egyike vagy azon keveseknek, akik miatt ezt a fórumot még követni érdemes. Személy szerint nagyon sajnálnám, ha tényleg "lelépnél". Ugye csak félreértettem valamit?

Hozzászólás

Working...
                                X