Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Anonymousfx

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• kockas
      kockas kommentje
      Editing a comment
      etttőőől most azonnal vadászkutya lettem

• rpr
      rpr kommentje
      Editing a comment
      Ezt vmi behatolas akar lenni?
      Mik a celod ezekkel a kepekkel?

• kockas
      kockas kommentje
      Editing a comment
      please a legtutibb helyre nyilacskát is! vagy minden érintésre mehet a behatolás??

• :-) értem én.............. Szűkülő háromszög egy oldalazó mozgásba megy át és lépésről lépésre kialakulnak azok a kulcs szintek, amit nagy figyelemmel kell szemügyre venni pozíció menedzselése közben.
    HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• rpr
      rpr kommentje
      Editing a comment
      Bocs de ez jo valamire? Ilyeneket figyelsz? Vagy egy ilyen keppel most mi a cel? Tanulokat akarsz toborozni? Te profitos vagy? Nem b.szogatosbol kerdezem csak nem ertem.

• equalizer
      equalizer kommentje
      Editing a comment
      "ez jo valamire" - biztos, hogy jo valamire (onamitas, tanoncok amitasa, rajz skill fejlesztese stb.) ... de, hogy ebbol nem csinalsz penzt, az biztos!

"ilyeneket figyelsz" - igen, ez jon le az irasaibol, hogy ilyesmiket figyel... de mindig valami mast es mast... az igazi kerdes viszont itt az, hogy hol a statisztika? 100 ilyen formabol amit lerajzolt, hanyszor alakul ugy ahogy azt elvarja? Ilyenje pedig nincs... mert ilyen forma amit lerajzolt, ez is csak egy fikcio... fikciobol meg nem csinalz penzt.

"mi a cel" - forgalomnoveles... a hulyeseg is general forgalmat, sot...

"tanulokat akarsz toborozni" - ja... akar(na)... de ki az aki ekkora bullshitet bekap, mint ruca a taknyot?

"profitos vagy" - persze...

"nem ertem" - en sem... hogy mi ertelme ennek a hiabavalo idopazarlasnak amit erre a bullshitre fordit...

• Amennyiben leírod ide hogy te, hogy kereskedsz mi a belépő jel és mi a kilépő, akkor válaszolok.
    HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• equalizer
      equalizer kommentje
      Editing a comment
      En leirtam, tobbszor is, hogy hogyan kereskedek, mi a belepo es a kilepo... akkor te is valaszolsz most? De inkabb valaszoltam en helyetted... ha nem haragszol meg.

• HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• equalizer
      equalizer kommentje
      Editing a comment
      Szerintem a legnagyobb baj az veled, hogy nem tudsz kommunikalni... de aztan egyaltalan. Igy hogyan akarsz egyenesen masokat megtanitani arra amit tudsz?

Ha magyarazatot nem fuzol a rajzaidhoz, akkor nem sok eselye van valakinek, hogy megertse mi jar a fejedben... peldaul a mostani temaval kapcsolatban: ezeknek a chartjaidnak semmi kozuk nincs az elozo rajzodhoz, mert ugy gondolom azert raktad ezeket ide be, hogy valamifelekeppen erveld meg, hogy de azok a kezi (szerintem bullshit) rajzok megis ernek valamit... de a strukturajukat elnezve koszonoviszonyban nincsenek... es nem azert, mert a rajzod egy bottom pattern es ez itt egy top pattern... a haromszogekhez sincs koze ugy a rajzodnak mint a chartodnak...

En egyetlen rad nezv relevans kerdest tettem fel: a rajzodon megtalalhato mintat, ugyanabban a helyzetben, 100-bol hanyszor kotod sikeresen?

• Legjobb esetbe a posztjaid alapján ebben az adott szituációba eddig jutsz el gondolatilag. Eközben szintek, rövidebb hosszabb ideig releváns trendvonalak határozódnak meg. Sajnálom, hogy nem látod és nem tudod mire lehetne felhasználni ezt. Pozíciómenedzsment, be, kiszállási pontok és veszélyt jelentő szintek beazonosítása pl.

Hozzászólás

• equalizer
      equalizer kommentje
      Editing a comment
      "a posztjaid alapján ebben az adott szituációba eddig jutsz el gondolatilag" - az en posztjaim? a te posztjaid? ki is jut el a haromszogig gondolatilag? mert, hogy en biztos nem, az biztos...

"Sajnálom, hogy nem látod és nem tudod mire lehetne felhasználni ezt" - en tudom, hogy mire lehet egy haromszoget felhasznalni... azt nem tudom, hogy a kezi rajzodon a mintat mire lehet felhasznalni... mert az nem haromszog vooot...

Hozzászólás

• equalizer
      equalizer kommentje
      Editing a comment
      azon tullepve, hogy a ket tamaszszint egyaltalan nem relevans, a "giga" impulzus amit ilyen helyzetben varok az nem az amire te gondolsz, hogy aztan most zuhanunk mint allat, hanem pont a te ket "tamaszpontod" kozottiig meno kis impulzus es aztan fel... es igy biztos nem fog pofara ejcseni a szituacio...

• kockas
      kockas kommentje
      Editing a comment
      na végre valami!!

Ez a képed többet ér mint az eddigi összes!! (tényleg)
      Megvilágosodtam: a sok kis lepattanóra mész a giga helyett.
      Ezt az ideológiai ellentétet valóban nehéz lesz feloldanod gigaEQval.
      Akár profitosabb, egyenletesebb hozamgörbe is kialakulhat belőle, meg sok kicsi sokra megy és satöbbi...
      Ezt nem tisztem eldönteni, de abban viszont 100% igaza van
      hogy nem tudsz rendesen kommunikálni.....vsizont azon kívül hogy ezt is lehet fejleszteni van 1 jó hírem:
      Ebben a "szakmában" ez nem is feltétlenül szükséges hogy valaki jól tudjon kommunikálni.
      Bővel elég ha jól tudsz térdelni.

• ANONYMOUSFX
      ANONYMOUSFX kommentje
      Editing a comment
      Ezt is leírtam párszor. :Fontos leszögezni elsősorban napon belüli kereskedéssel foglalkozom, így nem hosszútávú trendeket akarok meghatározni, hanem a következő rövidebb időszak történéseit.

• Nem is tudom mit lehet azokra mondani, akik kritizálnak és ilyeneket rajzolgatnak, mint pl. EQ vagy épp padavanja akinek a munkája ez a két kép csak belerondítottam egy kis sárgával. Nem igazán érti, mit rajzol? Nem tud a struktúrából olvasni csak bizonyos képeket rögzített a fejében? Egyszerűen kötekedni akar, hogy okosabbnak tűnjön??

Hozzászólás

• VikThor1029
      VikThor1029 kommentje
      Editing a comment
      Te figyelj, rajzolni bárki tud. Azt nem kell tanulni. A lekereskedés pedig mindenkinek a saját maga stratégiája szerint történik, ami szintén nem egyezik, nem is értem ezt mire írtad. Azt meg pláne, hogy jön ide a kereskedés, mikor itt csak rajzok és elemzések vannak, nem pedig kötések.

• ANONYMOUSFX
      ANONYMOUSFX kommentje
      Editing a comment
      Biztos sokféle képen le lehet kereskedni valamit. Minimális kockázattal támasz, ellenállás és trendvonalak mentén lehet pozíciót felvenni vagy épp a profitmaximalizálás miatt is e fontos szinteknél érdemes kiszállót keresni.Piaci mozgást lekövető, lekereskedő kis tradernek, mint én akkor lehet, hogy nincs is olyan sok választási lehetősége?!?!

• rpr
      rpr kommentje
      Editing a comment
      Nekem nem ezzel van bajom, mindenki azt csinal amit akar, ugy tradel ahogy neki tettszik csak kivancsi lettem mi a jo abban hogy ide kiraksz egy paintban rajzolt rajzot, szoveg minden nelkul Nekem, nekunk mi az uzenet ebben? Mit kellene ebbol gondolnunk?

Egyebknt tenyleg jo lenne ha tobbet hozzafuznel a rajzaidhoz ...hatha tudnank kicsit tanulni is beloluk

• Képeket kicsit közelítettem CHFJPY-hoz :-)

Hozzászólás

• CHFJPY emeggyen a denevér péntek este még csapott a szárnyaival

Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	74,4 KB
ID:	186946

Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

Hozzászólás

• kockas
          kockas kommentje
          Editing a comment
          tök jó kis rajzok....//EQ ugrani fog a százalékokra

• ANONYMOUSFX
          ANONYMOUSFX kommentje
          Editing a comment
          Elsőnek ide akartam írni, hogy megtaláltam EQ kockás füzetét :-) de gondoltam nehogy megsértődjön inkább nem írtam semmit.

• Egy jó kis flat korekció akár kétszer is beszivathatja a váll-fej-váll keresőket! Önmagában az alakzat keresés édeskevés, ha nem tudod, hogy hol járunk a folyamatban, egyáltalán milyen formák kialakulásának van ott reális esélye, és mi a valószínűbb folytatódás belőle.

Valaki elszámolta a százalékokat! https://samuraitradingacademy.com/7-...tion-patterns/

Hozzászólás

• Érdekes mert én rajzom pont a hátteret próbálja mindig megvilágítani, mivel az árfolyam fontos szintek és trendvonalak, mozgóátlagok és egyéb algoritmusok által generált szintek között pattog. Mindezt látjuk, akkor jöhet az elképzelések felvázolása az árfolyam lehetséges mozgásairól azaz az alakzatokról. Lehet egy elemzést lebutítani mondjuk két szélső csatornavonalra, miért is ne?! de úgy az információtartalom is jelentősen csökken.

Hozzászólás

Hozzászólás

• fsdhbfjksdbflhsdgfj
              Editing a comment
              Gyönyörű példa! Sikerült megragadnod azt a pillanatot, amikor ezen az időtávon, szinte semmilyen értelmes kereskedési lehetőséged nincsen!
              Azért mégis érdekelne, hogy te mit vélsz felfedezni ebben a helyzetben?
              Túl vagyunk 2db gyors, dinamikus, lefelé tartó impulzus hullámon. Mihez szeretnél kezdeni ezek után? Nyitott pozíciód ugye nincs benne. :P
              Mennél tovább lefelé, de mekkora stoppal, vagy várnád felfelé, de meddig?

• Értelme csak visszanézve van. Nem az a kérdés nap végén mit kell most csinálni, hanem az volt korábban a berajzolt vonalak mentén mit csináljunk?

Hozzászólás

Hozzászólás

Working...
              X