Reggeli képhez kis kiegészítés egy példa mire is gondoltam és egy újabb lehetőség. Képen megpróbáltam érzékeltetni a hangsúly eltolódásokat. Egyenlőre úgy néz ki a hangsúly újra felfelé tolódik előkészítve egy esetleges kitörést.
X
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Két jó és egy rossz beszálló. Kis játék.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
- 2 like
Hozzászólás
-
Egyszerű fej váll alakzat. Legközelebbi erős szintet céloztam meg mint célár, Tovább ment, de már nélkülem.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
GBPCHF egy jellegzetes szint tesztelési folyamat, erre léptem be egy függő megbízással egy újabb mélypont után.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
AUDUSD létezik természetesen egy alternatíva oldalazó mozgás esetére is. Mivel az egy beszűkült mozgást jelentene nem foglalkozok vele.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Egyenlőre csorog le az árfolyam a csatornában.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Rövid három perces rajzolgatás a BTCUSD -ről. Kis emelkedés benne lehet, vagy egy visszahúzódás után újra a meg nem érintett ellenállást veszi célba az árfolyam. Rsi nem stimmel majd lehet átrajzolom.Utoljára szerkesztve a következő által: ANONYMOUSFX; 2019-11-29, 19:27.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
- 1 like
Hozzászólás
-
BTCUSD leesett a támaszszintig, lesz e felpattanás ?HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Visszatekintés. Számozás biztos nem jó ezért ne kövezzetek meg. :-) Köszi előre is.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
AUDCAD RSI használóknak, amíg 60 as szint alatt marad mutató H1-en addig erős a nyomás. Az első kép szintén egy érdekes formáció, egy korrekciót alapoz meg, a következő csúcs ez esetbe a jelenlegi fölött fog kialakulni. Pozíció ráépítésre ideállis lehet. Sárga vonal alatt újratervezés, meglévő sell pozíciók tartása. Sárga vonal kritikus szint.Utoljára szerkesztve a következő által: ANONYMOUSFX; 2019-12-05, 04:26.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Egyszerűsítem, hogy emészthetőbb legyen másoknak is! :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
Hozzászólás