X
-
Dropbox is a free service that lets you bring your photos, docs, and videos anywhere and share them easily. Never email yourself a file again!HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
audcad ELKÉPZELÉS ÉS MEGVALÓSULÁS.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Korrekció esetén kész a haditerv :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Latod ANONYMOUSFX most megtanultad, hogy nem megyunk szellel (trenddel) szemben egy C hullamban, amikor az meg nem erte el minimum a 127%-ot... ezert hivta Elliott ezeket a C hullamokat "sucker's play"-nek... mert inged-gatyad ramegy amikor forditva ulsz a lora...
Hozzászólás
-
:-) Tervezni és menedzselni kell a dolgokat. Ja és az általam berajzolt (SELL) szinteket nem érte el az árfolyam. Amúgy biztos igazad van a magad módján, de én máshogy kereskedek.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Akarhogy is kereskedsz (elfogadom, hogy maskepp), egy impulziv C hullam ellen nem fogadhatsz sikeresen... Ezt ezelott 100 evvel sem lehetett, Elliott idejeben (nem hiaba hivta azokat akik ezt tettek sucker-eknek), es manapsag sem lehet. Mert csodbe visz.
-
napon belüli 32 pip esés volt benne, elvileg le lehetett volna kereskedni. Napon belüli kereskedőnek épp elég.
-
-
Ebben ez a szép, ha igaz várok egypercesen egy utolsó hullámot és korrekcióre belépek.Utoljára szerkesztve a következő által: ANONYMOUSFX; 2020-01-14, 16:38.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
- 1 like
Hozzászólás
-
Jól és keményen tolom rajta :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Egyetertek, nem is erdekel senki szamlatortenete.Viszont sokat elarul a rendszerrol,hogy egy feloldalnyi indoklas utan vki be is koti a setupot normalis tokevel -bizik a rendszereben- vagy par usd jatekpenzzel.A ketto azert nem ua.Nekem iden eddig Anonimousfx szamlajanak 50x-ese egett el, de tovabbra is kotom a rendszer jeleit, mert hosszu tavon mukodik.
-
Abszolúte igaz
Én továbbra is összvagyonhoz mérten számolnám a kockázatot akár trédenként is a jelenlévők közül is. Abból kiderülhetne, ki mennyire beszari vagy bízik a cuccában.
Kitakarásnak amúgysincs értelme. Pont ezért is váltottam erre a szakmára, mert itt pontosan lényegtelen mások véleménye, a javadalmazásom nem a fórumtagoktól függÉs szerintem sokan vagyunk így ezzel, amikor elkezdtük ezt az egészet.
-
XM számla 30 szoros tőkeáttétellel semmi. De egy 500 szoros tőkeáttétel mellett valaki komolyan gondolja, hogy nagy tőke kell a kereskedéshez?! 40 USD számlán 3 db napi 20 pip es trade kb 40 USD hoz. Na ez nem statisztika meg számolgatások eredménye inkább ilyen tapasztalati érték :-) 100 USD pedig min. 80-100 USD-t hozhat. Természetesen kihasználva a keretet! :-)
-
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
CHFJPY ferde trendvonal alatt begyorsúlhat az esés!!HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
USDCAD mozgásHunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
GBPUSD mozgásHunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
EURUSD és CHFJPY két pozíciósor, képeket csak azért tettem be, hogy érzékeljük nem a számlanagysága a lényeg. Kezdeti letét 35 USD ami látszik a korábbi képen.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Egyreszt azt biztosan tudom allitani, hogy a szamlanagysag egyik lenyeg a kereskedesben... masreszt megtriplazni egy szamlat az jo dolog, gratula erte! A kerdes az, hogy ez megeri-e egy 35$-os szamlan, ami most 90$-on van... a nyereseg pont 55$ egy bizonyos X ido alatt... barmekkora is legyen ez az X ido, hacsak nem masodpercekben esetleg percekben maximum orakban merik, akkor es az 55$ nem eleg, hogy megelj belole. De ha ezt igy meg tudod csinalni, miert nem egy 0 vagy 00-val tobbel csinalod? 350$, de meg 3500$ is mogyoro, ha azt meg tudod triplazni konszisztens modon. Miert nincs meg 10k$-od a triplazos strategiabol, amit mar erdemes lenne triplazgatni?
A hiabavalo aktivitasra raforditott idot senki nem adja vissza...mint ahogy ezt a 2 percet sem amit erre a posztra forditottam... elgondolkodtato.
-
Nem biztos, hogy nincs egy másik 1 millió usd-s számlája
Én se tenném ki a nagy lotokat, teljesen felesleges. Mert akkor megint csak ő lenne támadva, annyit meg nem ér az egészÍgy meg bohóckodhat, végülis én is kb ezt csinálom itt a fórumon
Addig van nyugi, amíg nem veszik komolyan az embert
-
Nem szólva a NAV-NER házaspárról
Azért a 35 kicsit közelít a demóhoz
Persze 100e-t havi 5%-ért kockáztatni az is finoman szólva "véleményes", fikciókéntUtoljára szerkesztve a következő által: MyBusiness; 2020-01-22, 21:20.
-
-
Esés nem gyorsult be, viszont a középvonalat sem bírta áttörni felfelé az árfolyam.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
EURUSD hát ez még nem dölt el.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
Hozzászólás