Torzult Elliott hullám lesz?
X
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Kis videót készítettem az indikátorom és robotom teszteléséről. Az adott jelekre koncentrál. Mindenkinek ajánlomNANÁ https://youtu.be/QqYqwBGeq3s
Hozzászólás
-
Csatornák. Az árfolyamok mozgásuk közben újra és újra elérnek bizonyos mozgó átlagtól való távolságokat melyek támaszként vagy ellenállásként használhatóak.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Kis reggeli elmélkedés: https://youtu.be/dP4s4xPsapEHunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Reggeli kitekintés. https://youtu.be/nxYJP0nGpO0HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Találtam egy szép chartot az AUDUSD előrejelzésemhez. Erre gondoltam.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
USDCHF kis adalék a videón elhangzottakhoz. Letörte a háromszöget de ebből nem következik egy nagyobb esés, lehet hogy egy tágabb oldalazó négyszöget épít az árfolyam.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
CADJPY ra felvázoltam pár alternatívát. 1.) 60 ° egyenes mentén meredek emelkedés. 2.) kisebb korrekció után folytatódik az emelkedés. 3.) A hármas lehetőség inkább egy szélesebb csatornába történő oldalazásról szól.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Mozgó átlag alapú stratégia. Mozgóátlag eltolása és így csatorna képzése.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
MA stratégia. Kialakul az első hullám és ehhez beállítjuk az eltolt MA vonalakat.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
Hozzászólás