Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Anonymousfx

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Képen is megörökítettem :-) bocs a technikáért.
    Csatolt fájlok
    HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szia Dávid! Ugye ez most csak hirtelen felindulásból mondtad? Én még ott tartottam, hogy "megyek ki nemsokára Ciprusra" jövőre meg "demóban fogok valós időben trédelni" egy új topikban. Szerintem sokunk nevében mondhatom, hogy egyike vagy azon keveseknek, akik miatt ezt a fórumot még követni érdemes. Személy szerint nagyon sajnálnám, ha tényleg "lelépnél". Ugye csak félreértettem valamit?
      Nézd, igazából az élő számlás dolgot meg tudom csinálni fórum nélkül is, és utólag feltöltöm ide. Ha élőben vezetném, annak se lenne értelme, már rájöttem.

Lehet, van egy stílusom, bár egy picit se nagyképű, csak néhány ismertebb fórumtag félti a kis csigaházát, ha valaki mer közelíteni felé. Igen, laza, megmondós stílusom van, de odáig már nem jutnak el, hogy értsék, amiről írok, csak az egóféltés megy, és hirtelen kiraknak valami tök lényegtelen statisztikát bizonyítani a semmit, amit nem is kértem sose. Ebből is látszik, hány jószándékú észrevételem ért célba...

Az a helyzet itt pont, mint ami a való életben: legtöbben hisztiznek, ha valaki szól nekik, és nem udvariaskodva, de a mondanivaló már át se megy. Láthatta mindenki. Aztán vannak, akik igazán értik, amiket mondjuk én, vagy más olyan ír, akik már komoly eredménnyel rendelkeznek. De ezek nagy része olyan erős meggyőződéssel rendelkezik, hogy sose lesz nyitott arra, amit írok én. Harmadik rész pedig egyáltalán nem érti. És akkor vannak páran, akik tényleg értik, csak ők, ti meg ritkán szóltok hozzá, mert ilyen körülmények között ezek az emberek így viselkednek, ami helyénvaló

Ha már egy ember is megértette, miről vakeroltam, megérte. Egyébként semmi újról, amit korábban mások is megfogalmaztak már itt, de őket se értették

Élőben beszélgethettem eddig 300-400 tradertársunkkal. Talán többel, mint itt bárki. Van tapasztalatom, mi az, amivel a legtöbben küzdenek. De hát ott se jobb a helyzet

Ez a társadalom, és az agyunk betegsége. Ki lehet nőni mindent, a legtöbben mégse fogják sohasem.

Szerintem alapelvekről van értelme beszélgetni. Minden más csak zsákutcába viszi az embereket, ehhez nem járulok hozzá. Sosem kell nekem hinni, nézzük meg a tényeket Oktatások, meg mentorkodások. Itt is olyan masszív egósok csinálják És nem buta emberek!

Ja, és megyek Ciprusra

Jövőre takarékra teszem magam, nem piszkítok bele az itteni ökoszisztéma zavartalan működésébe. Nekem ennyire futotta, szerencsére nekem már megvannak a trédes köreim, ahol jól érzem magam. Itt is jól éreztem magam, de most ebből visszaveszek, nincs sértődés
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Napi események.
        Csatolt fájlok
        HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Napi események.
          Hozok én is neked pár csíkot Karácsonyra
          Dax Karácsony

Boldog, Áldott Karácsonyt mindenkinek!
          Csatolt fájlok

Hozzászólás

rajzolgatás
            Csatolt fájlok

Hozzászólás

rajzolgatás
              Igen, a fanatizmus elengedhetetlen ebben a szakmaban

Hozzászólás

rajzolgatás
                A mindenségit! Ezt nevezem! Ilyen jó rajzot még nem láttam. Nem találok szavakat.. Gratulálok hozzá csak így tovább.

Hozzászólás

Hagyjátok békén. Ez az ő topikja. Ha őneki ez igy megfelel, hát had csinálja.

Hozzászólás

cane eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Hagyjátok békén. Ez az ő topikja. Ha őneki ez igy megfelel, hát had csinálja.
                    Szia cane, eszem agaba nem volt megbantani, mint lathatod egy mosoly figuraval reagaltam le a rajzot, ami nem is a rajznak szolt, hanem dec 25-nek.

Mindamelett karacsonykor en is nezegettem chartot

Hozzászólás

• Árfolyam mozgás
                      Csatolt fájlok

Hozzászólás

• folyt.
                        Csatolt fájlok

Hozzászólás

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          folyt.
                          ... ezek alapvetően nagyon jó vonalak, de pontatlannak tűnnek* ... a feed is fura, pl az a spike ott dec 26-án .6932-ig az nekem sehol sincs.

http://i.imgur.com/FkFfouQ.png

* egy kicsit igényesebb feed és charting progi nem igazán pénz kérdése, mindig elszomorít ha noname broker +meta + komoly vonalakat látok együtt

Hozzászólás

• Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ... ezek alapvetően nagyon jó vonalak, de pontatlannak tűnnek* ... a feed is fura, pl az a spike ott dec 26-án .6932-ig az nekem sehol sincs.

http://i.imgur.com/FkFfouQ.png

* egy kicsit igényesebb feed és charting progi nem igazán pénz kérdése, mindig elszomorít ha noname broker +meta + komoly vonalakat látok együtt
                            Az a kérdés, hogy mit látsz pontatlannak? Mert lehet, hogy valóban az vagy csak technikai különbség.

Hozzászólás

• Gyöny.... rajz
                              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Az a kérdés, hogy mit látsz pontatlannak? Mert lehet, hogy valóban az vagy csak technikai különbség.
                                A legtöbbször a vonalak vagy tickre pontosan illeszkednek.. vagy valamit elnéztem és persze utólag veszem csak észre.

Gyöny.... rajz
                                Kiváló észrevétel. Annak a vonalnak neve is van, jelentése is és egy szerkesztési eljárás is tartozik hozzá, de így önmagában is nagyon jól használható.

Magadtól rajzolgatod ezeket vagy tanultad/tanulod valahol?

Hozzászólás

Working...
                                X