Képen is megörökítettem :-) bocs a technikáért.
X
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Dávid! Ugye ez most csak hirtelen felindulásból mondtad? Én még ott tartottam, hogy "megyek ki nemsokára Ciprusra" jövőre meg "demóban fogok valós időben trédelni" egy új topikban. Szerintem sokunk nevében mondhatom, hogy egyike vagy azon keveseknek, akik miatt ezt a fórumot még követni érdemes. Személy szerint nagyon sajnálnám, ha tényleg "lelépnél". Ugye csak félreértettem valamit?
Lehet, van egy stílusom, bár egy picit se nagyképű, csak néhány ismertebb fórumtag félti a kis csigaházát, ha valaki mer közelíteni felé. Igen, laza, megmondós stílusom van, de odáig már nem jutnak el, hogy értsék, amiről írok, csak az egóféltés megy, és hirtelen kiraknak valami tök lényegtelen statisztikát bizonyítani a semmit, amit nem is kértem sose. Ebből is látszik, hány jószándékú észrevételem ért célba...
Az a helyzet itt pont, mint ami a való életben: legtöbben hisztiznek, ha valaki szól nekik, és nem udvariaskodva, de a mondanivaló már át se megy. Láthatta mindenki. Aztán vannak, akik igazán értik, amiket mondjuk én, vagy más olyan ír, akik már komoly eredménnyel rendelkeznek. De ezek nagy része olyan erős meggyőződéssel rendelkezik, hogy sose lesz nyitott arra, amit írok én. Harmadik rész pedig egyáltalán nem érti. És akkor vannak páran, akik tényleg értik, csak ők, ti meg ritkán szóltok hozzá, mert ilyen körülmények között ezek az emberek így viselkednek, ami helyénvaló
Ha már egy ember is megértette, miről vakeroltam, megérte. Egyébként semmi újról, amit korábban mások is megfogalmaztak már itt, de őket se értették
Élőben beszélgethettem eddig 300-400 tradertársunkkal. Talán többel, mint itt bárki. Van tapasztalatom, mi az, amivel a legtöbben küzdenek. De hát ott se jobb a helyzet
Ez a társadalom, és az agyunk betegsége. Ki lehet nőni mindent, a legtöbben mégse fogják sohasem.
Szerintem alapelvekről van értelme beszélgetni. Minden más csak zsákutcába viszi az embereket, ehhez nem járulok hozzá. Sosem kell nekem hinni, nézzük meg a tényeketOktatások, meg mentorkodások. Itt is olyan masszív egósok csinálják
És nem buta emberek!
Ja, és megyek Ciprusra
Jövőre takarékra teszem magam, nem piszkítok bele az itteni ökoszisztéma zavartalan működésébe. Nekem ennyire futotta, szerencsére nekem már megvannak a trédes köreim, ahol jól érzem magam
. Itt is jól éreztem magam, de most ebből visszaveszek, nincs sértődés
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNapi események.
Dax Karácsony
Boldog, Áldott Karácsonyt mindenkinek!
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéserajzolgatás
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéserajzolgatás
Hozzászólás
-
cane eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHagyjátok békén. Ez az ő topikja. Ha őneki ez igy megfelel, hát had csinálja.
Mindamelett karacsonykor en is nezegettem chartot
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefolyt.
http://i.imgur.com/FkFfouQ.png
* egy kicsit igényesebb feed és charting progi nem igazán pénz kérdése, mindig elszomorít ha noname broker +meta + komoly vonalakat látok együtt
Hozzászólás
-
Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... ezek alapvetően nagyon jó vonalak, de pontatlannak tűnnek* ... a feed is fura, pl az a spike ott dec 26-án .6932-ig az nekem sehol sincs.
http://i.imgur.com/FkFfouQ.png
* egy kicsit igényesebb feed és charting progi nem igazán pénz kérdése, mindig elszomorít ha noname broker +meta + komoly vonalakat látok együttHunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a kérdés, hogy mit látsz pontatlannak? Mert lehet, hogy valóban az vagy csak technikai különbség.
ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyöny.... rajz
Magadtól rajzolgatod ezeket vagy tanultad/tanulod valahol?
Hozzászólás
Hozzászólás