X
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
Lehet, hogy mégis tudok kereskedni :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
nem lett volna egyszerűbb kötni egy EURCHF shortot? (mert ha megnézed, akkor egészen biztos hogy ugyanazt sikerült volna elérned 1 lépésben)
Persze lehet hogy olcsóbb összeségében 2 ilyen, mint egy nagyjából kétszerakkora olyan, de bonyolultabb picit managelni.
-
MMMM Nekem nem volt egyszerre EURUSD és USDCHF kötésem csak egymást követő napokon vagy nem értem a felvetést!
-
-
Lehet, hogy mégis tudok kereskedni :-) Igen, erős korreláció van a két pár között. Szép az, hogy szinte egyszerre fordultak.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
- 1 like
Hozzászólás
-
HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Ez világos, de ez nem tradelés Zoli, hanem befektetés. Nincs ezzel gond, csak akkor így érdemes kezelni az infóidat
Traderkedés alatt itt mi kicsit mást értünk, amikor napon belül, vagy legfeljebb 1-2- héten belül kifut a pozik többsége. Évente 10 "trédem" nekem is van befektetés szintjén. De a kettőnek nem lehet összevetni a pszichooldalát sem. Így már világos, mit miért írtálÉs ezt most abszolút jóindulattal írtam, csak a két dolgot ne vessük össze, amikor a tréderkedés, mint fő bevételi forrásod és napiszinten csinálod, semmint a jövedelemkiegészítés munka mellett befektetés címszó alatt.
A befektetett időről nem is beszélve.
-
haaat David, azert nem tudom pl. egy EURGBP 88/900 R/R-es 10 lotos pozi mennyire nevezheto azert befektetesnek...meg a psziho oldala miert lenne sokkal konnyebb mint a daytrade-nek, ami a kockazatkezelest es a kockazat elfogadasat illeti...
az igaz viszont, hogy a trederkedes inkabb hobby mintsem fo beveteli forrasom...
-
10R es 10lot semmi rendkivuli, ha trader vagy. De mivel megprobalod osszehasonlitani, az pont azt arulja el, hogy fogalmad sincs a megelhetesi, mindennapos kereskedes mivoltarol. Hetekre, honapokra penzt tenni valamibe, az befektetes, plane ha hobbikent van kezelve az egesz, semmint masodpercek alatt mefhozni donteseket, fokuszalni olyamire, amitol az egzisztenciad fugg, teljesen mas. Errol nincs is mit nagyon beszelni tovabb
-
-
Ja, tehát köhög a bolha :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
en bizton allitom neked, hogy kis szamlabol, mikrolottal, 999:1 tokeattetel mellett nem lesz nagypenz, nagyfiu...de koszi a konfirmaciot, most mar biztos vagyok benne, hogy te voltal az akin mulattunk a fennebb irt dolgok miatt...
s ha meg mindig ugy nyomod, az szomoru...
-
Mondom, hogy amatőr vagy a kis szemellenződ mögül nem látsz ki, majd egyszer annak is eljön az ideje, vagy sem :-))) évi 9 kereskedés mellett inkább soha.Na, de a mai nap már kora reggel sokat nevettem. Köszönöm!
-
tudod, kettonk kozul en vagyok az aki sosem tagadtam, hogy amator vagyok... sot, mi tobb, ki is emeltem ezt a reszt...nem ebbol elek meg, nem tanitok penzert, nem szolgaltatok signal-okat stb. ... annak ellenere, hogy kettonk kozul valszeg csak nekem van amatorseget cafolo doksim, CFTe bizonylat formajaban...
ami amugy a piaci latasmodban es a kereskedesbeli sikerben vajmi keveset er, ezt be kell latni... igy van minden mas diplomaval is, a gyakorlat felulmulja az elmeletet barmikor.
de tudod, a nap vegen, a piaci sikert NEM a mennyiseg adja, hanem a minoseg, az eredmeny, a profit merteke $$$-ban merve... a tobbi csak a PR domping, mint a sok magyarazatlan posztolt chartod, ha analogiaban gondolkodunk...torekedj a minosegre az inflalodott domping chartzivatar helyett, talan tobbet elersz majd ugy... tanulj meg kommunikalni rendesen, ne mint egy analfabeta, hiszen nem vagy hulye, latszik az elkepzeleseidbol, hogy tobbre lennel kepes... hozd ki magadbol, hogy hasznos eleme lehess a szakmanak, ha mar profikent tartod szamon magad.
-
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Mindenkit érdekel a nagy kérdés mekkora tőke kell a megélhetéshez. Válasz van, de a kereskedő képességei határozzák meg a végleges számot.
https://fb.watch/4WT3CQpcRP/HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Na igen, ezert irtam a vegere a mondanivalomnak a harom pontot. Nekem ez nem a megeri kategoria, se idoben, sem penzben. De lehet, neki ez egy gyakorloszamlajaProbaljuk a jot feltetelezni
-
Érdekesebb egy folyamatot nézni, mintsem egy statikus pontból vizsgálódni. Valamint itt a dinamika lesz a lényeg az elkövetkező hónapokba, mármint a profit oldalról.
-
-
OK :-) Azt mondtam most jutottunk el odáig. Elmúlt két hónapban megközelítettük a 400 GBP profitot. Mennyi is a minimálbér ma Magyarországon? A nyereség komulálódik, visszaforgatásra kerül. Nyereséget forex piacon értük el, nem indexekkel. Indexek kereskedése jelenleg annyi tudást igényel, hogy megtaláld hol kell buy pozíciót nyitni. :-) Tehát ezzel te is elboldogulsz equalizer.Utoljára szerkesztve a következő által: ANONYMOUSFX; 2021-04-18, 09:15.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Akkor beszelunk meg egy ev mulva... mert ha 8 honapbol csak az utolso ketto volt rendben, akkor sanszos, hogy a kovetkezo honapok is az elso 6-hoz fognak hasonlitani...
Igazad van, a nyereseg kumulalodik... pont ez a problema... mert 8 honapod volt ra, hogy kumulald, nem csak az utolso ketto... egy befektetes minoseget nem csak az hatarozza meg, hogy hany %-ot termelt a befektetett tokere, hanem az is egy letfontossagu tenyezo, hogy mennyi ido alatt tette ezt meg...ezt a tenyezot te siman mellozod...
Mondom, ha ebbol kellett volna megelj, akkor az elso 6 honapban ehenhalsz es nem kerulsz mar oda, hogy az utolso 2-ben virits egy szerencset...
-
-
7% alatti DD februártól, gyakorlatilag teljes tőke kihasználás mellett. Volt kritikus esemény is EURTRY, kockázatkezelés megfelelő volt, nem okozott nagy visszaesést csak kellemetlenséget.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Hozzászólás
Hozzászólás