Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IB regisztráció

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• IB regisztráció

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az IB - n számlanyitáskor, hol tudom beállítani, hogy GBP legyen az alapértelmezett valuta. Az angol tőzsdén szeretnék kereskedni. Köszönöm.

valutát ha megfeszülsz sem tudsz beállítani, legfeljebb devizát

Hozzászólás

OK, deviza. Azért megfeszülni nem szeretnék. Mi történt a SCAM. HU- val? I could not find

Hozzászólás

• shortosgyula
        shortosgyula kommentje
        Editing a comment
        Átvették Orbánék, a fidesz.hu új neve lesz.

Updike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      OK, deviza. Azért megfeszülni nem szeretnék. Mi történt a SCAM. HU- val? I could not find
      ne próbáld az IB-t lenyomozni, korrektebb cég, mint texD, csak szar a chartoló felülete.
      A visszautalás meg hamarabb, mint gondolnád, nekem 2 órán belüli a rekordom
      sors bona, nihil aliud

Hozzászólás

Reménykedő, nem akartam lenyomozni az IB-t, csak Shortosgyuszit ugrattam, amiért ő is engem. Tudom hogy korrekt cég. Kösz, üdv.

Hozzászólás

And men ought to take note of the call of fears。 to simply be a pacesetter or someone who is heroic and courageous, we should awareness on getting past these fears。 and it's miles frightful for humans to go through life ignoring fears, due to the fact they'll often neglect their heart and step into existence with out obligation。
          voip phone service

Hozzászólás

Working...
          X