Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Q & A

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • #16
  "Én örülök hogy itt van, még ha segíteni nem is tudok rajta.
  //Már késő.....beszippantotta."

  hmmmm, ... erre most mit mondjak, nem akarom kielemezni pszichológiai szempontból, mert semmi értelmét nem látom, de visszaútasítom. Én nem kértem segítséget tőled, tehát értelmetlen amit írsz, mert nincsen szükségem a segítségedre. Azt meg, hogy mi szippantott be, azt nem tudom kitalálni. Nem is akarom kitalálni, mert értelmetlen az egész megjegyzés, úgy ahogy van. Azért vagyok itt, mert a Huntraders-től kaptam egy csatornát és itt vagyok, de sem tapsot nem várok, a negativizmusotok lepereg rólam és reménykedem, hogy hosszú távon lesz olyan ember, aki kérdéseket is feltesz magának és nekem. Olyan kérdéseket, amelyek a szakmaiságról szólnak, vagy olyan ötletekről, amelyek a fejlődést elősegítik, és nem a lekezelés, a lekicsinylés és a lejáratás eszközei. Mint mondtam a fórumról már megkeresett valaki, akivel két óra hosszat beszéltem, (ingyen) aminek az lett a végeredménye, hogy megkérdezte hova küldheti a pénzt mert tanulni akar. A következőt válaszoltam neki: regisztálj a Huntraders-re, íratkozz be a oktatás felületre a mentoring oktatási rendszerbe, fizesd ki az oldalnak, ami fel van tüntetve és onnan én megkapom a részemet, amit az oldal üzemeltetőjével megegyeztem. Így, ha a Huntraders lenne, ami beszippantott, akkor teljesen egyetértek, teljes vállszélességgel támogatom Csabát és az oldalt, mert nekem tetszik és nagyon köszönöm neki, hogy meghívott. Számomra ez egy lehetőség, én örvendek annak, hogy itt lehetek, (a Huntradersen), nekem változást hozott az életembe és lehetőségeket, mert teljesen elszigetelten éltem és dolgoztam, most pedig beszélgetek emberekkel arról a témáról, ami engem érdekel. Tőlem nem kell senki féltse a kenyerét, mert nem leszek megmondóember, és az effajta kérdések egyszer csak kikopnak és elfogynak, hogy helyet adjanak az igazi kommunikációnak, a szakmai kíváncsiságnak, a lélekkel teli beszélgetéseknek, az információcserének.
  HunTraders.co.uk/invite/erdosalpar - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

  Hozzászólás


  • rpr
   rpr kommentje
   Editing a comment
   szeeintem voltak jó kérdések, de biztos te is tudsz magadtól érdekes dolgokról írni, bevezetéskeppen ( pl. amit kockás kérdezett) ingyenesen.
   Esetleg felvázolni a piaci látásmódod és főleg kitenni akár egy ket gyakorlati példát pl. multbéli kereskedést stb.de szerintem sok érdekes dolgot említettél ami érdekelheti az itteni közönséget.

  • kockas
   kockas kommentje
   Editing a comment
   rpr
   az én kérdésemre válaszolt elég részletesen! (bár nem konkrétan, de nem erőltetem tovább)
   Ellenben a Tied mintha nem vette volna észre, ami tök jó pszichoszakmai kérdés volt!!... csak kommentben érkezett.
   //A kommenteket újoncként nehezebb észrevenni/kezelni, lehet csak ezért maradt el.
   A best of viszont egyértelműen a legutolsó question!
   //Tud ez a prájdos szinű unikornis röviden is

 • #17
  oké. rendben. akkor mit szeretnél, miről kérdezzünk?

  Hozzászólás


  • #18
   rpr, valóban jó a kérdés, látom is, és ha nem válaszoltam, az csak időhiány miatt van, fogok válaszolni, ez a pszichológia egyik legizgalmasabb kérdésköre. Köszönöm a kérdést, válaszolni fogok hamarosan.
   HunTraders.co.uk/invite/erdosalpar - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

   Hozzászólás


   • #19
    ha véletlenül átsiklom kérdések felett, előfordulhat valóban, mert nem vagyok tapasztalt fórumozó, így előfordulhat, hogy nem megfelelően használom a fórumot, amiért elnézést kérek, hamarosan belerázódom, kérlek szóljatok akár privátban, akár nyilvánosan, előre is köszönöm.
    (//A kommenteket újoncként nehezebb észrevenni/kezelni, lehet csak ezért maradt el.) = egyetértek.
    HunTraders.co.uk/invite/erdosalpar - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

    Hozzászólás


    • #20
     Kedves Alpár, lehet, h átsiklottál.

     A.) Évtizedeket dolgoztál pszichológusként.

     B.) A Babeş-Bolyain idős fejjel szereztél diplomát. Gondolom közgazdászként.

     Ez miként van? Pszichológusként viszont fiatalon kellett szerezned. Erről érdeklődtem illő tisztelettel.

     Kommentben írtam, h sportoltam, bőséggel van pszichológus ismerősöm is. Mi több Jungról is van kicsit fogalmam. Azért írom mert sokat foglalkozott a tudattalannal, ahogy mint írod te is. (Ő szándékosan nevezte így a tudatalattit. Ha nem tévedek eltérően Freudtól.)
     Pszichoszomatikus tünet pedig létezik végtelen sok, tehát ez tünet v tünetegyüttes, nem szakma. Egy pszichológus természetesen specializálódhat erre a területre. A Y.T-on is megnéztem a beszélgetést veled.

     Nem kértem semmilyen oklevelet stb. Nem is tehetnék ilyen kérést. Ilyesmiről szó sem esett részemről.

     Hozzászólás


     • #21
      szia MyBusiness teljesen igazad van, én kérek elnézést, két évtizededet dolgoztam pszichológusként, Németországban szereztem diplomát, és specializáltam magam a pszichoszomatika területére. Van ilyen szakma, van ilyen terület, de ezek részletkérdések, nem érdemes belemenni. Ha beszélgetsz velem személyesen, úgy ahogy én szoktam, bekapcsolt kamerával, nagyon szívesen megosztom veled a képernyőmet, és szívesen megmutatom az összes oklevelemet, mert kész mappa van belőle, a NASA pszichológia licenszemtől kezdve a Babes diplomákig. Tehát az életem első felében pszichológusként dolgoztam, nemrég végeztem el a közgazdaságit, mert nem akartam úgy beszélni pénzről, hogy nem értek hozzá valamelyest. Írtam, hogy az utóbbi öt évben a közgazdasági egyetemen két szakot végeztem el párhuzamosan, most írom jelen pillanatban a mesteri dolgozatomat. Szívesen beszélgetek, szívesen igazolom a képzéseimet és szívesen bemutatom a piacról alkotott koncepciómat is. Ha bármilyen módon minősítést éreztél soraimból én elnézésedet kérem, remélem tovább tudunk lépni.
      HunTraders.co.uk/invite/erdosalpar - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

      Hozzászólás


      • MyBusiness
       MyBusiness kommentje
       Editing a comment
       OK, köszönöm!
       Ismétlem, soha senkitől semmilyen igazolást nem kértem. Sem bizonyítványt, sem kötéslistát, bankszámlát és hasonlókat. Nem tartozik rám mindez.
       Üdv

     • #22
      Jano "Egyszerűen csak mondd el légyszives hogy mit látsz a főbb piacokról? fx, coms, indx, bonds, megtörik-e a HKD peg? lesz-e 450 a huf,tényleg hamiltoni pillanat az eurobond?.. meg ilyenek"
      mondtam már, hogy nem kívánok megmondó ember lenni, fogalmam sincs, hogy holnap mi fog történni a piacon, ilyet nem állítottam magamról, egyszerűen, csak forgatókönyveket készítek, és menedzselem a pozikat, a legjobb tudásom szerint. Konkrét kérdésre szívesen válaszolok, igyekszem véleményt alakítani a piacról a magam szintjén, tetszik a videó amit átküldtél, és ezért örvendek hogy itt vagyok, mert ha nem lennék itt, akkor azt a videót soha az életben nem láttam volna meg, és lehet majd más fog örülni az általam megosztott infóknak. Ennek van értelme, látom az értelmét.
      "Pszicho is érdekelne,, bár szerintem az egy kicsit tul van lihegve" Szerintem meg nincsen túllihegve, mert véleményem szerint ez a lelke a dolognak. Ha olyan könnyű lenne meglépni saját korlátainkat, hogy besétálunk a könyvesboltba és leemelünk egy Brian Tracy könyvet, a témától roskadozó könyvepolcról, elolvasnánk és kész is lenne, akkor egyszerű lenne a dolog, de nem ilyen egyszerű.
      ''python" szerintem is ez a jövő, az n csaptomban 4 pythonos programozó dolgozik a projektjeinken, ebben nagy jövőt látok. Az applikációnk neve CHARTUP, és semmilyen más funkciója nincs, minthogy időt és energiát spórol meg nekünk, vagyis sokkal több chartot ki tudunk elemezni, mint emberi figyelemmel, erővel és ráfordítással.

      HunTraders.co.uk/invite/erdosalpar - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

      Hozzászólás


      • rpr
       rpr kommentje
       Editing a comment
       Chucky attol, hogy visszatorolted mar koptattad.

      • Chucky
       Chucky kommentje
       Editing a comment
       te mindig atlatsz a szitan

      • kockas
       kockas kommentje
       Editing a comment
       Chucky Chucky
       azt hiszed hogy nem látta senki a majd bennfenti szintű véleményed?
       Nem volt az azért olyan dúlva!, erős alpár módon megfogalmazva hogy ezért ki kellett volna moderátorherélned magadat...
       de nem is kellett volna ilyen hamar leszedned róla a keresztvizet!
       Simán gyepsízhet most a topicgazda a kárpátokban.
       Majd lesz rendes válasz,, no para!

     • #23
      "újabb" kérdések:
      1. Rosszat kérdeztem vagy bonyolultat?

      2. hogy ne legyen sok kérdés egyszerre, ezért felteszem újra:
      "Feltétetelezem hogy nem csak saját célra fejlesztitek hanem piacra is akarjátok dobni.
      Rákerestem, de nem találtam semmit sem erről a Chartup-ról.
      Van belőle demo/bemutatóvideó vagy pdf leírás és legalább egy nagyjából meghatározott ársáv hogy mennyibe fog kerülni ..... valahol feltéve erről info a netre, ami elérhető?"
      Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

      Hozzászólás


      • #24
       szia kockás, nem kérdeztél rosszat, csak nálunk árvíz volt a nagy esőzések miatt, azzal voltam elfoglalva, hogy a károkat igyekeztem helyrehozni az udvaromon, így nem léptem be a fórumra.
       A chartup lényegében egyszerű app, meghatározott sávokat figyel a piacon, és ha egy árfolyam megközelíti a sávot, akkor jelez, hogy emberi figyelemre van szükség. Úgy működik mint egy price alert, de ez egy nagyon sarkított meghatározás lenne. Eredeti funkciója az időspórlás és a hatékonyság növelése. Az app iránt van érdeklődés, ha kész lesz, és fullos lesz, akkor szívesen piacra visszük.Az áráról egyelőre semmit nem tudok mondani, sem azt, hogy mikor lesz kész, jelen pillanatban 4 programozó dolgozik rajta. Mégegyszer elnézést a késői válaszért. Időm szerint válaszolok, még vannak más kérdések is, amelyek válaszra várnak, igyekszem.
       HunTraders.co.uk/invite/erdosalpar - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

       Hozzászólás

       Working...
       X