Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bárki lehet tőzsdés

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Sziasztok!

A napokban futottam rá erre a weboldalra.

Elég hitelesnek tűnik, webinár sorozat is van a Stratégiáról.

Szerintem megér egy misét!

https://www.prosurfrider.eu/

Hozzászólás

• kockas
      kockas kommentje
      Editing a comment
      Zsírkirály!
      misét--->Misi ideges lesz... //a ziksztébé miatt

ezt a fantasztikus kamu mézesmadzagot azért jobban is kifejthetnéd hogy mit is takar pontosan:
      "Az egészben az a fantasztikus, hogy a kezdeti kockázatod igazából az enyém, amennyiben teljesíted a fent írtakat."

• kockas
      kockas kommentje
      Editing a comment
      //subject: a 2019.06.19 Riplét és a 2019.0608 Olajat felcserélted, a videotárban meg nincs semmi se
      //és még egy subject: minél több topicba teszed be, annál nagyobb eséllyel leszkib@szvaazösszes
      Utoljára szerkesztve a következő által: kockas; 2020-01-01, 22:56.

• moneymentor
      moneymentor kommentje
      Editing a comment
      Miért lennék én ettől ideges?

Megnéztem a 3 xtb-s webináriumából egyet...
      Egy "rendkívül ambíciózus" fiatalember "rendkívül ígéretes" stratégiáját láttam. Az kell a népnek, amit hallani akar... És őszintén, miért b@szakodna pl. fórumos ismertségre törekedve, ha máshogy hatékonyabb a marketing?
      Jó az xtb-nek, jó neki, és a közönség kajálja és ajánlja (lásd elsőbálozó Rocky lelkesedését)

A stratégia se rosszabb, mint más drága oktatóké. Nekem tetszik, hogy egyszerűsíti a technikai elemzést (én se szeretem a burda szabásmintákat), és általam is jónak tartott technikákat is használ.

Vegyétek és egyétek...

• Érdemes megnézni a videó végét!
    Nem a szélhámos szó fog az eszedbe jutni szerintem az tuti!

https://youtu.be/p59ixubawkQ

Hozzászólás

• Elfogadom amit mondasz, de szerintem csak ezért nem lesz valaki szélhámos.
      Az előre vetített vonalakra mit mondasz, hogy csinálja?

Hozzászólás

• kockas
        kockas kommentje
        Editing a comment
        figyu Rocky,
        lehet hogy Ő nem szélhámos,
        de Te az vagy, mert senki normál felhasználó nem posztolja 6x ugyanazt a témát különböző topikokba, csak ha a gazdája.
        Ez évek óta egy trend itt és még nem tört meg...
        Szóval ha Te vagy a gazdája vagy a gazdájának titkárnője, és ezért egy szimpla egylövetű reklámozós szélhámosként regisztráltál be ide, akkor Ő is vagy Te is gyaníthatóan szélhámos vagy/tok ha rá tudott venni erre.
        Ezt így előre lehet vetíteni vonalak nélkül is. Ez ennyire egyszerű.

• Sajnálom ha bárkit inzultáltam a megosztással.
      Nem régen kezdtem trédelni azt se tudtam, hogyan kell használni egy ilyen fórumot.
      Nem tudtam honnan fog válasz érkezni. )gondoltam megosztogatom. Nektek úgyis több a tapasztalatotok.
      El is engedem a dolgot.
      Inkább segítsetek hogyan, hol és kitől kéne tanulni.

Hozzászólás

• independence
        independence kommentje
        Editing a comment
        „azt se tudtam, hogyan kell használni egy ilyen fórumot”

Ahhoz képest egész jól boldogulsz a használattal.
        Egyébként mi köze egy szokványosan felépített fórumnak a szakterülethez? Semmi.
        Egy ügyvédek számára létrehozott fórum is hasonlóan működik, csak más témákban.

• Ez valami továbbfejlesztett Gann akar lenni? Látom affiliate linken keresztül akar pénzt keresni a srác , ha jól értettem akkor ő ad 410 USD kezdő tőkét ?
      Mekkora minta alapján működött ez a stratégia , max DD , miért osztaná meg valaki a "tuti stratégiát" ahogy ő fogalmazott? Plussz ezernyi kérdés..
      Ezek alapján én nem tudom ki merné kockáztatni a pénzét..vagyis tudom de azt inkább nem írom le..

Hozzászólás

• Valaki segít nekem, vagy menjek máshova?

Hozzászólás

• Ez aztán a színvonal, kedves kis befogadó csapat van itt
          Köszönöm a segítséget és a magas szintű szakmai informálást.
          Sziasztok

Hozzászólás

• willow
            willow kommentje
            Editing a comment
            Ne sértődj meg . Itt már csak ilyenek az emberek. Soha nem fogadnak be, csak eltűrnek. Ha nem vagy troll, meg viccelődő fiú, vagy lány, akkor pár év múlva akár csapattag is lehetsz.

• equalizer
            equalizer kommentje
            Editing a comment
            mi a baj a lanyokkal willow? nem kizaro tenyezo az, sot, ellenkezoleg... tapasztalatom szerint sokkal tanulekonyabbak ebben a szakmaban... anyatigris effektus... en csipem

• Rocky01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Valaki segít nekem, vagy menjek máshova?
          pl kezd ezzel, úgyis most jubilált nemrég,
          amit pedig mond/tanít az máig érvényes:
          https://forum.tozsde.hu/forum/keresk...edes-de-hogyan

végig kell olvasni, megtanulni közben átugrani a felesleget.
          Jelezz ha sikerült, aztán mutatjuk a következő lépcsőt.
          Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

• Rocky01
            Rocky01 kommentje
            Editing a comment
            Köszönöm szépen!

• Nekem csak egy gondom van ezzel a szorfstrategiaval: nincs az az isten (vagy szoftware, vagy robot, vagy csak ember/treder) aki ennyire, pipre pontosan, be tudna loni a beallot (pipre a csucson) es a kiszallot (pipre az aljon) - szines volnakak ide vagy oda... - es mindezt ELONEZETBOL... :O

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 1-2-2020 at 7.54 PM.png
Views:	296
Size:	84,4 KB
ID:	188152

Ezek a rajzok UTONEZETBOL keszultek... ugye utonezetbol mar sokkal konnyebb berajzolni, hogy mit kellett volna csinalni... (es meg ez sem megy mindenkinek amugy).

Mindenesetre, a kovetkezo probalkozasotokhoz (hogy a bullshittet hitelesebben adjatok el) adok egy tanacsot: ne tedd a short jelet pont a csucsra es a kiszallot pont az aljra, az ugy nem hiteles, messzirol buzlik, hiszen azt nem tudod megfogni igy ahogy van, ezt egy kezdo is tudja... peldaul ha ilyesmivel jottetek volna, akkor lehet felkeltettetek volna a figyelmet:

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 1-2-2020 at 8.02 PM.png
Views:	230
Size:	90,4 KB
ID:	188153
          Ennek mar rendszerszaga lett volna...

Na most szepen huzodjatok vissza az odutokba es gondolkozzatok meg vagy 1 evet, hogy hogyan is lehet a loszart szebben becsomagolni... hogy ne erezze az ember mar messzirol a szagot.

Hozzászólás

• kockas
            kockas kommentje
            Editing a comment
            Ne erőlködj!
            Itt investor password nélkül csak akkor érdekel valakit a bullshit ha ingyen van.

• moneymentor
            moneymentor kommentje
            Editing a comment
            Kedves PSR!
            A témához fentebb írt kommentemben tévedtem. Hatékonyabb marketing helyett elkezdtél fórumozni...
            Ez hiba volt, mert itt nem számít, hogy "kreatív feltalálóként néhány éves traderi múlttal mindent új alapokra helyezve valami nagyot alkottál, az egyik legjobb terméket a piacon".
            Javaslom, hozz létre saját topicot, ahol előre elemzel, realtime kereskedsz, mert utólag összeválogatott és szerkesztett képekkel, marketinggel, szófosással tele a padlás.
            Vagy felajánlásodért cserébe meghívlak a https://forum.tozsde.hu/forum/keresk...sek-el%C5%91re topicba.

(zárójel: mellesleg tele a tököm azzal, hogy nekem évente kell MIFID s egyéb vizsgákat tennem, jegyzőkönyveket gyártanom, terméklapokat nyomtatnom, ha csak megemlítem a befektetés szót az ügyfél előtt, próbavásárol és bírságol az MNB, stb, - közben mindig felbukkan néhány kókler, aki újra és újra bűntetlenül nyomja a manipulatív világmegváltó marketinget.)

• VikThor1029
            VikThor1029 kommentje
            Editing a comment
            ProSurfRider aki talál helyesírási hibát az oldalon az is kap ajándékot?

• Sziasztok!
          Elolvastam azon az oldalon amit küldtetek több dolgot, érdekes volt!
          A kérdésem a következő lenne azokat a könyveket amiket láttok ott, hol lehet megvásárolni?

Hozzászólás

• kockas
            kockas kommentje
            Editing a comment
            mindegyiket egyszerűbb letölteni.
            Rákeresel:
            "könyv címe pdf"
            vagy
            "köny címe epub"
            vagy
            "könyv címe magnet"
            stb

aztán max kinyomtatod, vagy ebook olvasó

• Huu!
          Akkor el leszek egy darabig az tuti, nem kevés olvasmány ez!
          Ti is végig olvastátok mindet?

Hozzászólás

• Akkor ezt már csak itt osztom meg!

Ő róla tud valaki valamit?

https://davidbudai.com/

Mert azt mondták nekem, hogy egy mentor mindenkép kelleni fog.

Hozzászólás

• Nagyon szépen köszönöm!

Hozzászólás

• Szeva CheeRocky!

Ha tanulni szeretnél, ajánlom e topik kezdő posztját. Ott találsz értelmes, és ingyenes tartalmakat. Megnéztem ezt a Budai srácot. Eléggé kamu szaga van, de tudhat ő, csak sajnos a tőzsdeoktatás az nem így megy, szóval a szokásos marketingen kívül semmit se tudunk. 50ezerért meg én is adok pár korábbi videót neked

Ja, és masszívan kezdj el önfejlesztő témakörben járkálni, ha eddig nem tetted volna.

Ha nulláról kezded a tőzsdézést, alaphangon évek lesznek, mire ebből lesz valami, semmiképp se hónapok. És nem azért, mert én rosszat akarok neked, pont hogy nem

Boldog Új Évet Kívánok!

(Egyébként kockás jól mondta, HWTrader topikja is ****ántos )

HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• equalizer! Nekem majdnem össze jött a pipre pontos belépő és kilépő Click image for larger version  Name:	Screen Shot 01-05-20 at 01.55 PM.PNG Views:	0 Size:	39,8 KB ID:	188208

Hozzászólás

Working...
                X