Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bárki lehet tőzsdés

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Ebben most ennyit éreztem mára.
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau
      David Chateau kommentje
      Editing a comment
      Nyitás óta sokkal durvább volt a short erő, a visszakorrekciónál bevallom, becsuktam a szemem, de ebben most nagyon hittem a tapasztalatok alapján, és joggal.

• Ez az a szitu, amikor érzed a piacot, tudod mi fog történni, de elkapkodod, és nem vagy türelmes.
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Kis érdekesség:

Két kép a pszicho jelentőségéről. Második számlán éppenhogy a marginnál mindig kicsit több pénz volt, és hát rendre elbuktam, ki kellett utalni újra és újra, az elsőnél pedig jóval több volt a számlán, nem fenyegetett a kiutalás réme.
      Csatolt fájlok

Hozzászólás

• A kép címe: One good trade

Azért inkább ne ez, hanem Mike Bellafiore könyve jusson erről eszetekbe!
        Eltértem a megszokottól, és máris overtrade, all in trade, minden mélysége a félelemnek előjött. Nullában zártam a napot, de lehetett ez volna szép nyerő is.

Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Mai NFP-lereagálása. Ekkora nagy eső trendben, gyenge NFP-felhúzás, ami tökéletes indikátora egy nyitás utáni erős shortnak.

Így is lett.
          Csatolt fájlok

Hozzászólás

Working...
          X