Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bárki lehet tőzsdés

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

cane eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon szép. A múltat elemezni nagyon könnyű. A jövőbe meg úgysem látunk. Vagy igen?
    ezeket előre rajzoltam be, csak nem lett bekötve egyik sem, számomra szerencsére. Egyik sem jutott volna el nálam a TP-ig.

Nem lett bekötve csak fejben, mert minek, ha nem hiszek benne és miből, ha már számlám sincsen

Persze mindig van olyan money management (utólag) amivel ez nyereséges lett volna, és mindig jönnek új vonalak, kívánatosak, igéretesek, új kombinációk. A variációk vonalakra is végtelenek. Vannak egyszerűbb dolgok.
    Good luck!
    Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én elvezetem a blogot akármeddig, de úgy a fain, ha kis interakció is van.

Belátom, elsőre nem mindig egyszerű minden, ez ilyen.

Feldobhatok egy számlát is, csak akkor az már túl szubjektív lenne, és azt se akarom, mert annak semmi értelme, hogy azt magyarázzam, erre már rájöttem. Sokkal jobb, ha van egy szemléletmód, és azt képekkel követjük. Más MG-s is írhatna nyugodtan, hogy még a szemléletmód se legyen szubjektív teljesen.
      Sztem dobd fel azt a számlát. Lenne annak értelme, rosszul gondolod, hogy nem volna

Hozzászólás

deimos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sztem dobd fel azt a számlát. Lenne annak értelme, rosszul gondolod, hogy nem volna
        Meglátjuk. A puszta eredménynek nem sok. Képekkel magyarázni, és egy demószámlán kötögetni, az már oké, csak a saját számlás kereskedés mellett a blogolás, plusz trédelés elég melós, ezen még filózom.

Mondjuk azt se tudom, hány embert érdekelne, mert senki se kérdez. Janonak meg nem tetszik, epic.
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Meglátjuk. A puszta eredménynek nem sok. Képekkel magyarázni, és egy demószámlán kötögetni, az már oké, csak a saját számlás kereskedés mellett a blogolás, plusz trédelés elég melós, ezen még filózom.

Mondjuk azt se tudom, hány embert érdekelne, mert senki se kérdez. Janonak meg nem tetszik, epic.
          Kézzel fogható eredmény sok mindenkit érdekelne, erre mérget vehetsz.

Vonalhúzogatós topic már sok volt, mind a kuka mélyén végezte. Most a lerágott csont kategóriában hadakozol épp és próbálod a már sokszor bedőlt metódust folytatni, ha komolyak a szándékaid és van időd, kedved akkor csináld normálisan, ahogy írtad is (demó, képek, magyarázat) ellentétes esetben csak a saját ill. mások idejét rabolod, lehet bölcsebb volna inkább abbahagyni.

Hozzászólás

Vonalhúzogatós topic már sok volt, mind a kuka mélyén végezte. Most a lerágott csont kategóriában hadakozol épp és próbálod a már sokszor bedőlt metódust folytatni, ha komolyak a szándékaid és van időd, kedved akkor csináld normálisan, ahogy írtad is (demó, képek, magyarázat) ellentétes esetben csak a saját ill. mások idejét rabolod, lehet bölcsebb volna inkább abbahagyni.
            Igen, igazad van. Ebben nincs hiba. A gond abban van, hogy attol, nalam mukodik valami valahogyan, attol masnal nem fog, ez 100%. Tehat igazabol az sem segit, hiszen a kotesekben mar sok szubjektiv dolog is van, ami a chartok elott eltoltott akarhany orambol fakad. Ezt leirni, elmagyarazni lehetetlenseg, a nalam mukodo moneymanagement szinten ilyen. Abszolut egyedi, ahogy mindenki masnal is. Ezert hiaba mutatnek kereskedeseket, semmi ertelme nem lenne, mert csak a miertek jonnenek, amikre keptelen lennek valaszolni. Ha meg csak a szamlat vezetem, annak sincs semmi ertelme. A latasmodot atadni van ertelme, hiszen arra lehet epitkeznie barkinek.

Szoval igazad van, meg atgondolom, minek van ertelme. Lehet, csinalok majd elo kereskedesi napokat, annak tobb ertelme van. Csak az a franya szubjektivitas ott is ott lesz, es annak megint nincs sok ertelme, hogy masok azzal nyugtassak magukat, ha neki sikerult, akkor nekem is fog. Arra ott van mar egy csomo szamlakivonat, amit megosztottak masok korabban.

Egyszer csinaltam mar, osszeultunk kereskedni random, es tanitasi feeling-je lett, amit en nem akarok. Tanitani nem, egyutt gondolodni egy szemleletmodban igen.

Mindenesetre jot irtal, igen, korrekten megfogalmaztad. Az interaktivitasbol is latszik. En bevallom, tobb kerdesre, epito jellegu hozzaszolasra szamitottam.

Szoval vagy van valaminek ertelme, vagy hagyni kell, elvegre az en idomrol is szo van.
            HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Így van.

Hozzászólás

Jano a mentorod? És ő miért lépett le olyan hamar a fórumról? Engedélyt kell kérned tőle?

Hozzászólás

No, nem tűntem. Ahogy írtam, kérek kis időt még.

Készül az expert, ami könnyebbé teszi a saját számlás kereskedésemet, és akkor itt, élőben tudom csinálni azt, aminek szerintetek is van értelme. Ilyet még nem csinált senki itt a fórumon (sajnos). Remélem, ezzel tényleg tudok segíteni sokatoknak. Élőben fogok vezetni egy demószámlát, és itt majd képekkel bemutatom a belépési jeleket, kis értelmezés mellett 4-5 terméket fogok csak sasolni. Nem ígérem, mennyi ideig, de egy-két hónap célszerű lenne, és a legalább a kb. 20-25 R összekalapálása konzervatív MM mellett (1-2% kocka per trada, add-onolás nélkül) is a legrosszabb piacon. Most magamnak tolom egyébként, ha berögzül a folyamat, megy nyilvánosan.

Kérek kis időt még tehát.

Remélem, így okés lesz.

Hozzászólás

Ja, igen, a figyelt instrumentumok: olaj, arany, s&p (vagy dax), eurusd, gbpusd (ezt lehet, lecserélem a fejlemények miatt mondjuk audusd-re), zn ( 10 eves amcsi allamkotveny). Így talán kidomborodik a technika egyik nagy előnye.

Oandás demószámla lesz.

Hozzászólás

• Addig is, akinek van kedve, írhat a blogba bejegyzést.

Azzal a le nem írt felelősségnek a tudatban, hogy másoknak hathatunk a mi gondolkodásmódunkkal.

Ha lehet, csak sikeres kereskedők jelentkezzenek. Nem fogjuk ellenőrizni, de a tartalmakat fogjuk szűrni. Abból úgyis látszik, ki az, akinél van valós érték mögötte.

www.citytraders.org

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Addig is, akinek van kedve, írhat a blogba bejegyzést.

Azzal a le nem írt felelősségnek a tudatban, hogy másoknak hathatunk a mi gondolkodásmódunkkal.

Ha lehet, csak sikeres kereskedők jelentkezzenek. Nem fogjuk ellenőrizni, de a tartalmakat fogjuk szűrni. Abból úgyis látszik, ki az, akinél van valós érték mögötte.

www.citytraders.org
                        Milyen celt szolgal a blog?
                        Tapasztalatok megosztasa?

Hozzászólás

• Sikerült előbb kapkodva összehozni egy értelmetlen mondatot, ezaz

Blognak nincs különösebb célja. Gondolkodásmódunkból adunk ízelítőt, meg talán felkészülünk a könyvírásra ezzel

Gondolatok megfogalmazása értelmesen sosem árt. Végülis, miért ne legyen nyilvános

Hozzászólás

• Mikor kezded Dávid?

Hozzászólás

• Nem akarok megmenekülni, sőt, én is szívesen csinálnám, de ha komolyak a szándékaim, akkor rendesen akarom, nem összecsapva.

Írom már az expertemet, befejezem a szakdolijaim gyorsan, aztán uccu neki!

Kérek időt, inkább nem írom, mikor, de el fogom kezdeni, ez tuti

És bocs még egyszer mindenkinek!

Hozzászólás

• zsír!

Hozzászólás

Working...
                                X