Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bárki lehet tőzsdés

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• David Chateau
    válaszolt
    Mai NFP-lereagálása. Ekkora nagy eső trendben, gyenge NFP-felhúzás, ami tökéletes indikátora egy nyitás utáni erős shortnak.

Így is lett.
    Csatolt fájlok

Szólj hozzá::

• David Chateau
    válaszolt
    A kép címe: One good trade

Azért inkább ne ez, hanem Mike Bellafiore könyve jusson erről eszetekbe!
    Eltértem a megszokottól, és máris overtrade, all in trade, minden mélysége a félelemnek előjött. Nullában zártam a napot, de lehetett ez volna szép nyerő is.

Csatolt fájlok

• David Chateau
    válaszolt
    Kis érdekesség:

Két kép a pszicho jelentőségéről. Második számlán éppenhogy a marginnál mindig kicsit több pénz volt, és hát rendre elbuktam, ki kellett utalni újra és újra, az elsőnél pedig jóval több volt a számlán, nem fenyegetett a kiutalás réme.
    Csatolt fájlok

• David Chateau
    válaszolt
    Ez az a szitu, amikor érzed a piacot, tudod mi fog történni, de elkapkodod, és nem vagy türelmes.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Nyitás óta sokkal durvább volt a short erő, a visszakorrekciónál bevallom, becsuktam a szemem, de ebben most nagyon hittem a tapasztalatok alapján, és joggal.

• David Chateau
    válaszolt
    Ebben most ennyit éreztem mára.

• David Chateau
    válaszolt
    Mai nap gyors 7 pont, NFP közvetlen nyitás körüli visszakorrekciójára.
    https://i.imgur.com/6wyl212.png

• kockas
    kommentálta válaszát
    semmit....
    progarmot írok. a kettő együtt nem megy, illetve soxor belefeledkezek, így nincs értelme,
    csak néha tesztelésképpen kötök a rendszeren keresztül, tesztelem a félig metamentes környezetet.
    Le se esett hogy NFP- van, amíg meg nem láttam a gyertyát

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Te, de ilyenkor miket tolsz? Mert NFP tud tologatni

• kockas
    kommentálta válaszát
    https://i.imgur.com/nxxgnoI.png
    Utoljára szerkesztve a következő által: David Chateau; 2022-12-02, 13:13.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Hohó, figyeld csak NFP hátha indít valamit
    https://i.imgur.com/CeXEbEj.png

• kockas
    kommentálta válaszát
    mostmár kinéz
    Dávid, megjöhetett a New Yorki olajkád express szállítás:

A metára még nem léptem be, de kár is, egészen biztosan kivertek
    Amit látok még:
    összességében emelkedett majdnem öszes páron, kivéve USD....az biztos még nagyobbat pukkant.
    Csak meg kellene nézni rendesen...

• kockas
    kommentálta válaszát
    sajnos most ár nem tudok szurkolni a CAD emelkedésnek.
    A reggeli kajakómától benéztem a szineket, igen a szineket nem a szinteket, és véletlenül kötöttem egy CAD shortot.
    Mire realizáltam, hogy nem azt a szinű párt akartam hozzá, addigra már akkora plusszban volt, hogy rápakoltam egy breaklesz@rovent
    és kerestem hozzá volna valami targetet...de nem találtam csak H4en a képernyő legbalabb szélén....
    Így most ülhetek benne egy darabig, vagy amíg fel nem jönnek érte.
    Hétvégén persze felmehet olajkával, de az még csak New Yorkkal délután kezdődik leghamarabb.
    Ezen a 2-3 hetes távon addig:

az biztos hogy ezt a CAD-ot át kell szineznem.
    Gondban vagyok, mert az oké hogy a japán jen vörös, a dollár meg zöldhasú, az eurnak is jó a kék,
    az ausztráloknál meg olyan szinűre lehet leégni
    de ez a CAD kiborít. Eddig akármit próbáltam neki, valahogy mindig túl közel volt a többihez.
    Ha nem vinne el túl sok erőforrást, legszivesebben felpróbálnék rá egy szivárványost
    Utoljára szerkesztve a következő által: kockas; 2022-12-02, 08:52.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Kockás: most nem néztem meg este, majd reggel átfutom szokásosan, de ha ennyit ment felfele az NZDCAD, egy kis hétvége előtti visszakorrekcióra nagy az esély. Pláne, ha NZD fuldoklik, CAD pedig megy fel az olajjal, indexekkel együtt

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Köszi equalizer! Ezt a gyors trédelést még tanulnom kell. Nem olyan egyszerű, nekem
    kockás: Nagyon vagány ez az időalapú de heatmap! És láss csodát, NZDCAD-ot kerestem a héten, de nem tudtam kedvező helyzetben rárepülni. A képminőséget javítom a jövőben
Working...
X