Mai NFP-lereagálása. Ekkora nagy eső trendben, gyenge NFP-felhúzás, ami tökéletes indikátora egy nyitás utáni erős shortnak.
Így is lett.
X
-
-
-
Ez az a szitu, amikor érzed a piacot, tudod mi fog történni, de elkapkodod, és nem vagy türelmes.
Szólj hozzá::
-
Nyitás óta sokkal durvább volt a short erő, a visszakorrekciónál bevallom, becsuktam a szemem, de ebben most nagyon hittem a tapasztalatok alapján, és joggal.
-
Mai nap gyors 7 pont, NFP közvetlen nyitás körüli visszakorrekciójára.
https://i.imgur.com/6wyl212.png
-
semmit....
progarmot írok. a kettő együtt nem megy, illetve soxor belefeledkezek, így nincs értelme,
csak néha tesztelésképpen kötök a rendszeren keresztül, tesztelem a félig metamentes környezetet.
Le se esett hogy NFP- van, amíg meg nem láttam a gyertyát
-
Te, de ilyenkor miket tolsz? Mert NFP tud tologatni
-
Utoljára szerkesztve a következő által: David Chateau; 2022-12-02, 13:13.
-
-
mostmár kinéz
Dávid, megjöhetett a New Yorki olajkádexpress szállítás:
A metára még nem léptem be, de kár is, egészen biztosan kivertek
Amit látok még:
összességében emelkedett majdnem öszes páron, kivéve USD....az biztos még nagyobbat pukkant.
Csak meg kellene nézni rendesen...
-
sajnos most ár nem tudok szurkolni a CAD emelkedésnek.
A reggeli kajakómától benéztem a szineket, igen a szineketnem a szinteket, és véletlenül kötöttem egy CAD shortot.
Mire realizáltam, hogy nem azt a szinű párt akartam hozzá, addigra már akkora plusszban volt, hogy rápakoltam egy breaklesz@rovent
és kerestem hozzá volna valami targetet...de nem találtam csak H4ena képernyő legbalabb szélén....
Így most ülhetek benne egy darabig, vagy amíg fel nem jönnek érte.
Hétvégén persze felmehet olajkával, de az még csak New Yorkkal délután kezdődik leghamarabb.
Ezen a 2-3 hetes távon addig:
az biztos hogy ezt a CAD-ot át kell szineznem.
Gondban vagyok, mert az oké hogy a japán jen vörös, a dollár meg zöldhasú, az eurnak is jó a kék,
az ausztráloknál meg olyan szinűre lehet leégni
de ez a CAD kiborít. Eddig akármit próbáltam neki, valahogy mindig túl közel volt a többihez.
Ha nem vinne el túl sok erőforrást, legszivesebben felpróbálnék rá egy szivárványostUtoljára szerkesztve a következő által: kockas; 2022-12-02, 08:52.
-
Kockás: most nem néztem meg este, majd reggel átfutom szokásosan, de ha ennyit ment felfele az NZDCAD, egy kis hétvége előtti visszakorrekcióra nagy az esély. Pláne, ha NZD fuldoklik, CAD pedig megy fel az olajjal, indexekkel együtt
-
Köszi equalizer! Ezt a gyors trédelést még tanulnom kell. Nem olyan egyszerű, nekem
kockás: Nagyon vagány ez az időalapú de heatmap! És láss csodát, NZDCAD-ot kerestem a héten, de nem tudtam kedvező helyzetben rárepülni. A képminőséget javítom a jövőben