Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha tenyleg nem lattal meg ilyet, akkor mutatok en neked egyet:

[ATTACH]12052[/ATTACH]

Erdemes megnezni azt is, hogy mi lett az euforia vege.
    Nem rossz, de a növekedés mértéke jócskán elmarad az ezüstnél, bár az is kétségtelenül szép.

Nem baj, ha beesnek majd idővel, a lényeg, amíg megy fel, legyen sok belőle
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ilyet én még nem láttam, talán a Mészáros-papírok teljesítettek hasonlóan idén.
      Nincs itt „teljesítmény”.
      Az egyiket a hisztéria hajtja, mint a tulipánhagymáknál, a másikat a maffia (köz)pénz-éhsége.
      Ez a spekuláció sötét oldala.
      Csatolt fájlok
      https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

• moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Az egyiket a hisztéria hajtja, mint a tulipánhagymáknál, a másikat a maffia (köz)pénz-éhsége.
        De igen, mert ha keresel vele pénzt, az teljesítmény, én kerestem, és találtam is

A termék tökmindegy, ismerősöm meg a Mészáros-papírokkal keresett kisebb vagyont, ez a spekuláció lényege! Milyen sötét oldala??? Ha nem vagy bennfentes, akkor nem is lehet "sötét oldala", meg bennfentes infók nélkül is lehet keresni pénzt ezekkel.

Viszont a blokklánc technológia nagy érték, és kincs, még akkor is, ha ezt nem látják át sokan, igaz, ehhez kell némi informatikai ismeret is, de tíz év, és nyugodtan visszatérhetünk erre a diskurzusra. Bitcoin addigra süllyesztőben lesz szerintem, bár ki tudja.
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

De igen, mert ha keresel vele pénzt, az teljesítmény,
          A termék tökmindegy, ... ez a spekuláció lényege! Milyen sötét oldala???
          Etikai kérdés. Én nem így gondolom.
          (A Mészáros-félék nem példaképek, börtönben a helyük, így a követőik sem grál-lovagok..)

Buffett szerint (is) lehet becsületesen gazdagodni.

Hozzászólás

Etikai kérdés. Én nem így gondolom.
            (A Mészáros-félék nem példaképek, börtönben a helyük, így a követőik sem grál-lovagok..)

Buffett szerint (is) lehet becsületesen gazdagodni.
            Ne viccelj már Misi? Abban mi az etikai, ha valaki normál kisbefektetőként megjátszik egy olyan papírt, amin sokat keres? Kész vagy

Követő alatt nem tudom, mit értesz, de itt ez amúgyse releváns infó, mert nem azért vesz valaki egy ilyen papírt, mert fideszes

Arról meg inkább ne beszéljünk, hogy a legtöbb világcég mennyire visszaél ezernyi joggal, lehetőséggel, szóval ez csak egy a sok közül.

Hozzászólás

Ne viccelj már Misi? Kész vagy
              Igazad van. Rossz vicc volt.
              (De én akkor se veszek Mészárost bitcoinból.)

Hozzászólás

Igazad van. Rossz vicc volt.
                (De én akkor se veszek Mészárost bitcoinból.)
                Nem volt az rossz

Na, mondjuk aki Opust vett bitcoinból, az jelentkezzenXD

Hozzászólás

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/bi...on.652424.html
                  Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Bizonyám, várjuk

Hozzászólás

Bizonyám, várjuk
                      Sziasztok!

Részletes infók a kriptók szabályozott piacon történő megjelenéséről egy általam hitelesnek tartott és nagyra becsült ember tollából:

http://www.opcioguru.com/opcio/blog/...es-cboe-vs-cme

Hozzászólás

• Jó ez a „cikk”. Csak az nem tiszta, hogyha időarányosan eddig termeltek/bányásztak közel 17 milliót a bányászható 21-ből (kb. 80%), akkor hogy lehet, hogy a fennmaradó 20%-t várhatóan még 120 évig bányásszák. Aránytalannak tűnik, főként, hogy sokkal többen bányásszák ma, mint pl.5-10 éve.
                        Számomra a maradék 20% megtermelésének lényegesen gyorsabban kell megtörténnie, mint az első 20-nak vagy akár az előző 20-nak.

Hozzászólás

• independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Jó ez a „cikk”. Csak az nem tiszta, hogyha időarányosan eddig termeltek/bányásztak közel 17 milliót a bányászható 21-ből (kb. 80%), akkor hogy lehet, hogy a fennmaradó 20%-t várhatóan még 120 évig bányásszák. Aránytalannak tűnik, főként, hogy sokkal többen bányásszák ma, mint pl.5-10 éve.
                          Számomra a maradék 20% megtermelésének lényegesen gyorsabban kell megtörténnie, mint az első 20-nak vagy akár az előző 20-nak.
                          Nem mindegy, hogy míg halomban áll a búza és lehet lapátolni vagy már csak pár lapátnyi marad és arra ráöntenek agy dömpernyi földet és szedd össze a maradék búzát. Viszont addig nagy haszonnal ''látják el'' az energia ipart, a hardwer, software gyártókat és a sok leleményes embert

Hozzászólás

• independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Jó ez a „cikk”. Csak az nem tiszta, hogyha időarányosan eddig termeltek/bányásztak közel 17 milliót a bányászható 21-ből (kb. 80%), akkor hogy lehet, hogy a fennmaradó 20%-t várhatóan még 120 évig bányásszák. Aránytalannak tűnik, főként, hogy sokkal többen bányásszák ma, mint pl.5-10 éve.
                            Ó, nem egészen, kevesebben, de nagy erőkkel bányásszák. A forkok miatt már én sem tudom, mi most a pontos helyzet ezzel, de majd utána nézek.

C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nem mindegy, hogy míg halomban áll a búza és lehet lapátolni vagy már csak pár lapátnyi marad és arra ráöntenek agy dömpernyi földet és szedd össze a maradék búzát. Viszont addig nagy haszonnal ''látják el'' az energia ipart, a hardwer, software gyártókat és a sok leleményes embert
                            Így van, én is vettem bitcoint, megelégeltem
                            De találkozunk a CME-n sorstársak
                            Várom az ETH, XMR, XRP, LTC, DASH bevezetését is

AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Sziasztok!

Részletes infók a kriptók szabályozott piacon történő megjelenéséről egy általam hitelesnek tartott és nagyra becsült ember tollából:

http://www.opcioguru.com/opcio/blog/...es-cboe-vs-cme
                            Jó cikk, magyarul talán hiánypótló is. Majd rakok ki képet az order flow-ról

Most viszont XMR ugrott gigát, ezt most végre hibátlan helyről, 76-ról telibe kaptam

Egyébként Krakent lehet, dobni fogom, de még nézem, milyen wallet, vagy tőzsde lesz a befutó. Bár bitcoint lehet, mostmár CME-n lesz érdemes venni,c sak egy hét alatt is felmehet még 10-20%-ot simán...
                            Csatolt fájlok

Hozzászólás

• BTC mindjárt 15k.

Amíg be nem vezetik a CME-re, lesz ez húszezer is, szerintem érdemes lehet venni még mindig, mondom én, de én is csak 8k-tól vettem... Prím voltam.

Hozzászólás

• Szia C@maro!

Légy szíves írd meg, hogy mi az a magyar nyelvű felület amit használsz, ahonnan a képeket készítetted!
                                Pl: 109 és 111. hozzászólásban.

Köszönöm!

Hozzászólás

Working...
                                X