Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Így van, én is vettem bitcoint, megelégeltem
De találkozunk a CME-n sorstársak
Várom az ETH, XMR, XRP, LTC, DASH bevezetését is
Azért CME-n 5 BTC lesz egy lot és 35% margin követelmény. Elmúlt napok mozgásai 1 lottal is 10k USD pnl mozgás.
Nem láttam még új termék bevezetését tőzsdére (pontosabban egyet láttam, de az annyira illikvid volt, hogy egy idő után ki is vezették) ezért én is megkérdeztem brókeremet, hogy mi újság és lesz-e lehetőség tradelni, ha igen milyen feltételekkel. Kíváncsi leszek a likviditásra és arra, hogy daytradeben mennyire lesz kereskedhető.
Azért CME-n 5 BTC lesz egy lot és 35% margin követelmény. Elmúlt napok mozgásai 1 lottal is 10k USD pnl mozgás.
Nem láttam még új termék bevezetését tőzsdére (pontosabban egyet láttam, de az annyira illikvid volt, hogy egy idő után ki is vezették) ezért én is megkérdeztem brókeremet, hogy mi újság és lesz-e lehetőség tradelni, ha igen milyen feltételekkel. Kíváncsi leszek a likviditásra és arra, hogy daytradeben mennyire lesz kereskedhető.
Igen, nem lesz kicsi a margin, de napon belul a brokerek adhatnak joval kisebbet is, szoval szerintem nem lesz gond ezzel a reszevel. A tobbi meg passz, ekkora volumenu dolgot kibocsatani a tozsdere, plane uj hataridot igy nem lattam meg en sem. Anno a VIX is erdekes volt, de ez teljesen mas.
Az is kerdes, mennyire fogja kinyirni a mostani kriptotozsdeket. Bar mas a ketto, sokan atpartolnak majd CME-re.
Jut eszembe, GigaFontos!
Krakenrol mindenki menekitse a penzet! Egyre lassabb es veszelyesebb emiatt, nekem 4(!) oraba telt, mire kiszedtem onnan a penzeimet, Chuckynak is egy ora volt, ehh...
Dash, Litecoin, Monero most a sláger, bitcoinhoz nézve ennyire nem rózsás a kép, az altcoinok időszaka még nem jött el, ennek ellenére komoly emelkedésen vannak túl az EUR, USD tandemmel szemben.
Rég nem voltam itt, azt hittem leállt a téma.
Én is csücsülök ezekben, nagyon szépeket mentek usd-hez képest. Sajnos nincs btc-m, folyamat úgy vagyok, hogy az a csúcs, onnan lehet nagyot bukni csak figyelek ahogy szárnyall.
De úgy vagyok vele, ha a beáramló btc mennyiség csak kis része átáramlik altokba, nagyobb %-os növekedés érhető el.
Egyébként ez a futures téma amiről beszéltetek... ezeknek lesz kihatása az árra? Nem nagyon vágom a témát, de ugye etf, vagy valami származtatott termék lesz, azaz konkrétan bitcoint nem birtokolnak akik abba belevesznek. Lesz annak a beáramló tőkének hatása a btc árra?
Rég nem voltam itt, azt hittem leállt a téma.
Én is csücsülök ezekben, nagyon szépeket mentek usd-hez képest. Sajnos nincs btc-m, folyamat úgy vagyok, hogy az a csúcs, onnan lehet nagyot bukni csak figyelek ahogy szárnyall.
De úgy vagyok vele, ha a beáramló btc mennyiség csak kis része átáramlik altokba, nagyobb %-os növekedés érhető el.
Egyébként ez a futures téma amiről beszéltetek... ezeknek lesz kihatása az árra? Nem nagyon vágom a témát, de ugye etf, vagy valami származtatott termék lesz, azaz konkrétan bitcoint nem birtokolnak akik abba belevesznek. Lesz annak a beáramló tőkének hatása a btc árra?
Erdekes, mert a Bitcoin hataridos termekeire a tozsdekre nem lehet kozvetlenul majd bitcoint beutalni. Szoval ez kb olyan lesz, mint a Duna vizallasat hataridoben kereskedni, nem sok koze lesz az eppen lefolyo viz mennyisegenek elvileg a Dunanak a kesobb lefolyo viz mennyisegehez...
Szoval nem tudok en se semmit, de rovidtavon emelkedest vizionalok, viszont a kriptotozsdek forgalma igy nemigen fog csokkenni szerintem, de majd meglatjuk.
Tehat kozvetlenul nem lesz atjaras a blockchain es a futures kozotti kereskedesi helyszinek kozott.
Hozzászólás