Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• kurucz7 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia C@maro!

Légy szíves írd meg, hogy mi az a magyar nyelvű felület amit használsz, ahonnan a képeket készítetted!
    Pl: 109 és 111. hozzászólásban.

Köszönöm!
    Az a ''RETTEGETT'' Plus 500 Web Trader-e, vagy a PC verzió... a PC verzión jobb kereskedni... nem ugrál, mint a bakkkkkkecske

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Így van, én is vettem bitcoint, megelégeltem
      De találkozunk a CME-n sorstársak
      Várom az ETH, XMR, XRP, LTC, DASH bevezetését is
      Azért CME-n 5 BTC lesz egy lot és 35% margin követelmény. Elmúlt napok mozgásai 1 lottal is 10k USD pnl mozgás.

Nem láttam még új termék bevezetését tőzsdére (pontosabban egyet láttam, de az annyira illikvid volt, hogy egy idő után ki is vezették) ezért én is megkérdeztem brókeremet, hogy mi újság és lesz-e lehetőség tradelni, ha igen milyen feltételekkel. Kíváncsi leszek a likviditásra és arra, hogy daytradeben mennyire lesz kereskedhető.
      Nem bízom én senkiben, aki többet keres nálam.

Hozzászólás

• gtome eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Azért CME-n 5 BTC lesz egy lot és 35% margin követelmény. Elmúlt napok mozgásai 1 lottal is 10k USD pnl mozgás.

Nem láttam még új termék bevezetését tőzsdére (pontosabban egyet láttam, de az annyira illikvid volt, hogy egy idő után ki is vezették) ezért én is megkérdeztem brókeremet, hogy mi újság és lesz-e lehetőség tradelni, ha igen milyen feltételekkel. Kíváncsi leszek a likviditásra és arra, hogy daytradeben mennyire lesz kereskedhető.
        Igen, nem lesz kicsi a margin, de napon belul a brokerek adhatnak joval kisebbet is, szoval szerintem nem lesz gond ezzel a reszevel. A tobbi meg passz, ekkora volumenu dolgot kibocsatani a tozsdere, plane uj hataridot igy nem lattam meg en sem. Anno a VIX is erdekes volt, de ez teljesen mas.

Az is kerdes, mennyire fogja kinyirni a mostani kriptotozsdeket. Bar mas a ketto, sokan atpartolnak majd CME-re.

Jut eszembe, GigaFontos!

Krakenrol mindenki menekitse a penzet! Egyre lassabb es veszelyesebb emiatt, nekem 4(!) oraba telt, mire kiszedtem onnan a penzeimet, Chuckynak is egy ora volt, ehh...
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Köszönöm!

Hozzászólás

• HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Mennyit fizettek a ''hallgatóságnak'' ezért az észbontó előadásért ... kár volt a kerozint pazarolni

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Mennyit fizettek a ''hallgatóságnak'' ezért az észbontó előadásért ... kár volt a kerozint pazarolni
                Tudom, kész arc a srác, de meghívom a klubba majd, mert egyébként nagy koponya.
                HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Mi magyarok mindig tudjuk a tutitXD
                  Csatolt fájlok

Hozzászólás

Tudom, kész arc a srác, de meghívom a klubba majd, mert egyébként nagy koponya.
                    Kicsit megszellőztetjük a Biteket
                    Csatolt fájlok

Hozzászólás

Kicsit megszellőztetjük a Biteket
                      Ügyes-ügyes, jövőhéttől én is nyomom CME-n

Hozzászólás

Ügyes-ügyes, jövőhéttől én is nyomom CME-n
                        Nem nagyon tetszett neki a visszavételem
                        Csatolt fájlok

Hozzászólás

Nem nagyon tetszett neki a visszavételem
                          Hu, feltennéd nagyobb felbontásban? Ezen sajna szinte semmit se látok

Hozzászólás

Dash, Litecoin, Monero most a sláger, bitcoinhoz nézve ennyire nem rózsás a kép, az altcoinok időszaka még nem jött el, ennek ellenére komoly emelkedésen vannak túl az EUR, USD tandemmel szemben.
                            Rég nem voltam itt, azt hittem leállt a téma.
                            Én is csücsülök ezekben, nagyon szépeket mentek usd-hez képest. Sajnos nincs btc-m, folyamat úgy vagyok, hogy az a csúcs, onnan lehet nagyot bukni csak figyelek ahogy szárnyall.
                            De úgy vagyok vele, ha a beáramló btc mennyiség csak kis része átáramlik altokba, nagyobb %-os növekedés érhető el.

Egyébként ez a futures téma amiről beszéltetek... ezeknek lesz kihatása az árra? Nem nagyon vágom a témát, de ugye etf, vagy valami származtatott termék lesz, azaz konkrétan bitcoint nem birtokolnak akik abba belevesznek. Lesz annak a beáramló tőkének hatása a btc árra?

Hozzászólás

Hu, feltennéd nagyobb felbontásban? Ezen sajna szinte semmit se látok
                              És mit szeretnél látni?
                              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• bftrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Rég nem voltam itt, azt hittem leállt a téma.
                                Én is csücsülök ezekben, nagyon szépeket mentek usd-hez képest. Sajnos nincs btc-m, folyamat úgy vagyok, hogy az a csúcs, onnan lehet nagyot bukni csak figyelek ahogy szárnyall.
                                De úgy vagyok vele, ha a beáramló btc mennyiség csak kis része átáramlik altokba, nagyobb %-os növekedés érhető el.

Egyébként ez a futures téma amiről beszéltetek... ezeknek lesz kihatása az árra? Nem nagyon vágom a témát, de ugye etf, vagy valami származtatott termék lesz, azaz konkrétan bitcoint nem birtokolnak akik abba belevesznek. Lesz annak a beáramló tőkének hatása a btc árra?
                                Erdekes, mert a Bitcoin hataridos termekeire a tozsdekre nem lehet kozvetlenul majd bitcoint beutalni. Szoval ez kb olyan lesz, mint a Duna vizallasat hataridoben kereskedni, nem sok koze lesz az eppen lefolyo viz mennyisegenek elvileg a Dunanak a kesobb lefolyo viz mennyisegehez...

Szoval nem tudok en se semmit, de rovidtavon emelkedest vizionalok, viszont a kriptotozsdek forgalma igy nemigen fog csokkenni szerintem, de majd meglatjuk.

Tehat kozvetlenul nem lesz atjaras a blockchain es a futures kozotti kereskedesi helyszinek kozott.

Hozzászólás

Working...
                                X