Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Egy kevésbé konzervatív kockázatvállalás/kockázatkezelés

http://www.newsweek.com/bitcoin-man-...urrency-682459
    Nem bízom én senkiben, aki többet keres nálam.

Hozzászólás

• gtome eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egy kevésbé konzervatív kockázatvállalás/kockázatkezelés

http://www.newsweek.com/bitcoin-man-...urrency-682459
      Teljesen kész
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Ez is teljesen kész
        Csatolt fájlok

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ez is teljesen kész
          Te Camaro, mikor fogsz valami értelmes cégnél kereskedni?

Ezek a kamuk a zöld vééééredet akarják
          HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• http://www.visualcapitalist.com/vide...ated-timeline/

Pörög a bicikli

Ott a jó öreg Tezos is, amit szintén említettem pár hónapja, fújódik

Hozzászólás

• Azért ha meglenne a napon belüli duplázás, az kemény lenne. Kriptovilágban sem gyakori.
              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• bftrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Pont jókor flippeltem át valamennyi LTC-t.
                Nagyon helyes Érik a gyümölcs szépen

Hozzászólás

• Dávid és C@maro. Ti fentvagytok a Magyar Kriptopénz Fórumon?
                  willow

Hozzászólás

• willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Dávid és C@maro. Ti fentvagytok a Magyar Kriptopénz Fórumon?
                    Nem vagyok regizve, csak olvasgatom

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem vagyok regizve, csak olvasgatom
                      Bánya? Kereskedés? Vagy egyik se?
                      willow

Hozzászólás

• Én is csak olvasgatom, full hülye vagyok még a komolyabb elméletekhez.

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Én is csak olvasgatom, full hülye vagyok még a komolyabb elméletekhez.
                          Nem Dávid. Te túl szerény vagy.
                          willow

Hozzászólás

Nem Dávid. Te túl szerény vagy.
                            Dehogy, Misi szerint kb dicsekvő ****fej vagyok

Viszont tényleg úgy érzem, beleraktam x száz(?) órát a dologba, és egyre inkább rájövök, mennyimindent nem tudok még.

De ha van kérdésed, Camaroval megpróbáljuk összerakni a választ rá

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Dehogy, Misi szerint kb dicsekvő ****fej vagyok

Viszont tényleg úgy érzem, beleraktam x száz(?) órát a dologba, és egyre inkább rájövök, mennyimindent nem tudok még.

De ha van kérdésed, Camaroval megpróbáljuk összerakni a választ rá
                              Köszönöm. De engem a mélységek nem érdekelnek. Csak az, hogy tudok-e belőle profitot gyártani, vagy nem.
                              willow

Hozzászólás

Köszönöm. De engem a mélységek nem érdekelnek. Csak az, hogy tudok-e belőle profitot gyártani, vagy nem.
                                Most pl ez ment gyönyörűt, szerdán volt vétel.

Könnyen nem megy semmi sem sajnos. Szóval ebben sajna nem tudok segíteni Kiírni tippeket meg nem fogok a jövőben, mert cicaharcolni nincs kedvem néhány szerencsétlennel.

De maradok aktív persze.
                                Csatolt fájlok

Hozzászólás

Working...
                                X