Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• bftrader, cane, és mindenki más, aki kriptózik mi újság van veletek?

Bányát nyomjátok még?
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      bftrader, cane, és mindenki más, aki kriptózik mi újság van veletek?

Bányát nyomjátok még?
      Cane egyenlőre nem fórumozik. De minden nap beszélek vele. Teljesen ráállt a kryptóra. Bányászik, és kereskedik. Azt mondja életében nem keresett még annyi pénzt, mint a kryptóval.
      willow

Hozzászólás

• willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Cane egyenlőre nem fórumozik. De minden nap beszélek vele. Teljesen ráállt a kryptóra. Bányászik, és kereskedik. Azt mondja életében nem keresett még annyi pénzt, mint a kryptóval.
        Héééha, akkor szólj neki légyszi, hogy ossza meg sikersztoriját
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ha tenyleg nem lattal meg ilyet, akkor mutatok en neked egyet:

[ATTACH]12052[/ATTACH]

Erdemes megnezni azt is, hogy mi lett az euforia vege.
          Most nézem, te nem is a nyolcvanas évekbeli gigalufiját mutattad az ezüstnek. Mostanság utána olvastam, érdekes lehetett ez is már. Vagy te akkor már trédeltél?

https://en.wikipedia.org/wiki/Silver_Thursday

http://www.macrotrends.net/1470/hist...100-year-chart

Hozzászólás

Héééha, akkor szólj neki légyszi, hogy ossza meg sikersztoriját
            Azt mondja nincs sikerstory. Egyszerűen csak venni kell, és eladni. Az árak folyamatosan emelkednek. A legjobb beszállók a kitörésekben vannak. Ezeknek a megtalálására kell koncentrálni. Ilyen egyszerű.
            willow

Hozzászólás

bftrader, cane, és mindenki más, aki kriptózik mi újság van veletek?

Bányát nyomjátok még?
              Megy a bánya, de jobb biznisz volt a befektetés. Coinokat tartom, egye szélesítem a portfóliót. Ha kitör valami jelentősen, abból átváltok olcsóbb coinokra.

Hozzászólás

• Valaki kereskedik CME bitcoin futurest? Szerintem kicsit túllőtték a méretét, mert a volatilitás miatt óriási margin követelmények vannak. Első nap a forgalom csak 1000 körül volt, tegnap már csak 600. Kíváncsi vagyok, hogy módosítanak-e a specifikáción, mert ez így nem lesz egy sikertermék, persze lehet néhányan kivárnak és majd jövő év elején megpróbálkoznak vele.
                Nem bízom én senkiben, aki többet keres nálam.

Hozzászólás

• bftrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Megy a bánya, de jobb biznisz volt a befektetés. Coinokat tartom, egye szélesítem a portfóliót. Ha kitör valami jelentősen, abból átváltok olcsóbb coinokra.
                  No, akkor megvan a hasonló logika Jól van, ügyesen nyomod te is

gtome eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Valaki kereskedik CME bitcoin futurest? Szerintem kicsit túllőtték a méretét, mert a volatilitás miatt óriási margin követelmények vannak. Első nap a forgalom csak 1000 körül volt, tegnap már csak 600. Kíváncsi vagyok, hogy módosítanak-e a specifikáción, mert ez így nem lesz egy sikertermék, persze lehet néhányan kivárnak és majd jövő év elején megpróbálkoznak vele.
                  Igen, nagy marginkövetelmény. A volatilitásról ne is beszéljünk, meg az order book követhetőségéről Szerintem pár hét és rendben lesz ez Mert szívesen trédelném. 25usd/tick eléggé vonzó

willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Azt mondja nincs sikerstory. Egyszerűen csak venni kell, és eladni. Az árak folyamatosan emelkednek. A legjobb beszállók a kitörésekben vannak. Ezeknek a megtalálására kell koncentrálni. Ilyen egyszerű.
                  Jók vagytok skacok, csak így tovább Gratu Cane-nak is!

Örülök, hogy mások is felvették időben a fonalat. Majd a pénzkivétekre még érdemes odafigyelni (napi limitekre). Ahol trédeltek, ott mennyik a napi kifizetési limitek fiat pénzben? Tier3-nál vannak ilyesmi limitek 25k körül.

Ez pedig sirály cucc lesz https://next.exchange/

Hozzászólás

• Haaaat, aki 19.000-en vett bitcoint az most meg mindig szijjja a fogat, hiszen sok kereslet nincs arra a temerdek eladasi ajanlatra ami befolyt e harom napban... nem mindenkinek lesz szep Karacsonya a crypto-piac lovagjai kozul.

Hozzászólás

• equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Haaaat, aki 19.000-en vett bitcoint az most meg mindig szijjja a fogat, hiszen sok kereslet nincs arra a temerdek eladasi ajanlatra ami befolyt e harom napban... nem mindenkinek lesz szep Karacsonya a crypto-piac lovagjai kozul.
                      Hat, ebben a szakmbana vesztesek nelkul nincsenek gyoztesek. De azert meg ne temessuk a bitcoint sem. Ha januarban sem lesz emelkedes, na az mar aggodalomra ok.

Hozzászólás

• Az a baj, sokan csak a btc-ben gondolkodnak., és ez nagy hiba. Az altokban sokkal nagyobb lehetőségek vannak.
                        willow

Hozzászólás

• Ez kibaszott betegXD, de még a szövege is kész

Hozzászólás

• Fu basszus, annyiminden teendo van ezekkel a kriptopenzekkel, szunet nem is volt, meg jo, nincs most piac sem ertelmes, nalatok volt karacsony? En aludni alig birtam a porgestolXD

Hozzászólás

Fu basszus, annyiminden teendo van ezekkel a kriptopenzekkel, szunet nem is volt, meg jo, nincs most piac sem ertelmes, nalatok volt karacsony? En aludni alig birtam a porgestolXD
                              A Karácsony az Karácsony. Az üzlet az meg üzlet. Tudni kell szétválasztani a kettőt egymástól.
                              willow

Hozzászólás

• willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A Karácsony az Karácsony. Az üzlet az meg üzlet. Tudni kell szétválasztani a kettőt egymástól.
                                Az egész Karácsony mára már a ''legnagyobb üzlet'', ez a legnagyobb gond
                                Gondoltam még belépek egy shortba a 17:15-ös gyertyával, elkapva a vadászt, profit növelés végett

Boldog Új Évet mindenkinek!!! - C@maro a fáról
                                Csatolt fájlok

Hozzászólás

Working...
                                X