Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    coinmama.com (itt veszel BTC-t) --> bittrex.com (ide kuldod a megvasarolt BTC-t es itt valtod at azt olyan coin-ra amit venni akarsz, en itt is tartom a coinjaim)

en igy csinaltam
    Bittrex-en nem lehet regisztrálni jelenleg. De ha már tudok venni BTC-t a coinmama.com-on akkor meg tudom oldani. Köszi.

Hozzászólás

• lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Bittrex-en nem lehet regisztrálni jelenleg. De ha már tudok venni BTC-t a coinmama.com-on akkor meg tudom oldani. Köszi.
      Én a Bitpandát ajánlom.
      ... de ezt olvasd el:
      https://cryptoguru.hu/kriptopenz-vasarlas/

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Én a Bitpandát ajánlom.
        ... de ezt olvasd el:
        https://cryptoguru.hu/kriptopenz-vasarlas/
        Lehet hülye kérdés de melyik wallet a legjobb/legegyszerűbb ha csak a BTC-t akarom tovább küldeni pl. egy exchange-re?

Hozzászólás

• lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Lehet hülye kérdés de melyik wallet a legjobb/legegyszerűbb ha csak a BTC-t akarom tovább küldeni pl. egy exchange-re?
          Náluk is lehet váltogatni

Már a postán is kapható BTC!
          http://www.bitcoinbazis.hu/bitcoin-v...sztrak-postan/

Hozzászólás

• Kis összefoglaló

Idei év egyelőre viszonylag stabil bitcoin árfolyamot hozott. Talán lassan kezd szelektálódni a piac, és csak a valóban értéket hordozó coinok, tokenek felé mozdul el a világ? Még ezt nem látom tisztán, buy&hold elven gyűjtöm a számomra értékes pénzeket, míg a spekulatívabb pénzekkel daytradelek, akár shortolok. Mivel van pár helyen tőkeáttétel, nem hülyeség, de ez már legalább hasonlít a jól megszokott trédelésre

Kraken kifulladt közben, többi tőzsdéken is fennakadások várhatóak, és vannak is (pl. új regeket nem engednek). Kezd egy kicsit recsegni-ropogni a rendszer?

Ez két okból is lehet:
            -szemet szúrt a 'hagyományos' pénzügyi elitnek
            -de inkább szerintem arról van szó, hogy egyszerűen a technológia nem tudja lekövetni a hirtelen keresletet. Infrastruktúra, és maga a technológia sem alkalmas erre. A technológia alatt inkább a sok kamu pénzt, és az őskövületeket értem (pl. bitcoin). Ezeknek most volt az első komolyabb terhelése. Én ezért is hajlok arra, hogy csak néhány pénz fogja túlélni az egész játékot, de ne is temessük még el az egész szektort lufistul. Egy ekkora hájp lassan rendeződik át, nem lesznek giga shortok, hacsak valami nagyon váratlan történne.

Érdekes inkább akkor lesz a sztori, ha esetleg az indexeken előbb indul be valami nagyobb korrekció (értsd: VIX az egekbe szökik). Ekkor én azt valószínűsítem, hogy megugrik a kriptába ömlő pénzek mennyisége. Ha az értelmetlen pénzek előbb kimúlnak, akkor nem várom, hogy sok kriptó felfusson, inkább szép csendben haladunk

Mondtam már, hogy valami kezdődik? De most tényleg. Arany fel, olaj fel, indexek fel, kötvények durván le, kriptók 2 hete stagnálnak lényegében. Tudom, nincs itt semmi érdekes, de valami mégis mintha menne a háttérben, nem tudom, mindenesetre érdekes. Január mindig idegesebb hónap, résen kell lenni. Hajnali filozofálásnak elment egy ilyen is
            HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• pukkan-a-lufi-mar-a-bitcoin-konferenciara-sem-lehet-bitcoinnal-fizetni

Hozzászólás

• Ha csak ennyi baj lenne a bitcoinnal, már jó lenne
                HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ha csak ennyi baj lenne a bitcoinnal, már jó lenne
                  https://www.portfolio.hu/befektetes/....5.273429.html

Hozzászólás

• Ezért kell tőkeáttéttel nyomni

Hozzászólás

Ezért kell tőkeáttéttel nyomni
                      Ez Világbajnokság-gyanus spreed... vagy Ginis rekord
                      Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Te Camaro, mik ezek a kamu cégek?

Hozzászólás

Ezért kell tőkeáttéttel nyomni
                          Haaaat, aki most leverage-el nyomta longra az oroknovekedesben levo kriptokat, az = account wipeout-al... kicsit verzik az en kis szamlam is, 3 nap alatt lett 11.000-bol 5.500, de az indulo 400-hoz kepest meg igy sem kutya.

Hozzászólás

• Már rég shortolom Ez benne a jó, hogy lehet mindkét irányt megjátszani, és itt is van elég sok termék keresztbe-kasul.

Hozzászólás

Már rég shortolom Ez benne a jó, hogy lehet mindkét irányt megjátszani, és itt is van elég sok termék keresztbe-kasul.
                              Vetted eszre azt az oromteli jelenseget, hogy ezen a forum ha valami par napig lefele ment, akkor azt mindenki shortolta, amikor meg felfele, akkor mindenki longban volt... nem is ertik, az a mindenki, hogy hogyan lehetett volna ezt maskent csinalni...

Hozzászólás

• Hát nem most írtam itt először, hogy lehet shortolni.

Daytradelem a kriptókat, margin számlán, és amikben látok később nagy lehetőséget, azokból veszek a megtermelt pénzből. Eddig longoltam daytrade-ben, de ha esnek, akkor minek longoljak?

Van 61k-ra tier-em, én nem kapkodok

Hozzászólás

Working...
                                X