equalizer eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
X
-
lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBittrex-en nem lehet regisztrálni jelenleg. De ha már tudok venni BTC-t a coinmama.com-on akkor meg tudom oldani. Köszi.
... de ezt olvasd el:
https://cryptoguru.hu/kriptopenz-vasarlas/
Hozzászólás
-
C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hozzászólás
-
lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet hülye kérdés de melyik wallet a legjobb/legegyszerűbb ha csak a BTC-t akarom tovább küldeni pl. egy exchange-re?
Már a postán is kapható BTC!
http://www.bitcoinbazis.hu/bitcoin-v...sztrak-postan/
Hozzászólás
-
Kis összefoglaló
Idei év egyelőre viszonylag stabil bitcoin árfolyamot hozott. Talán lassan kezd szelektálódni a piac, és csak a valóban értéket hordozó coinok, tokenek felé mozdul el a világ? Még ezt nem látom tisztán, buy&hold elven gyűjtöm a számomra értékes pénzeket, míg a spekulatívabb pénzekkel daytradelek, akár shortolok. Mivel van pár helyen tőkeáttétel, nem hülyeség, de ez már legalább hasonlít a jól megszokott trédelésre
Kraken kifulladt közben, többi tőzsdéken is fennakadások várhatóak, és vannak is (pl. új regeket nem engednek). Kezd egy kicsit recsegni-ropogni a rendszer?
Ez két okból is lehet:
-szemet szúrt a 'hagyományos' pénzügyi elitnek
-de inkább szerintem arról van szó, hogy egyszerűen a technológia nem tudja lekövetni a hirtelen keresletet. Infrastruktúra, és maga a technológia sem alkalmas erre. A technológia alatt inkább a sok kamu pénzt, és az őskövületeket értem (pl. bitcoin). Ezeknek most volt az első komolyabb terhelése. Én ezért is hajlok arra, hogy csak néhány pénz fogja túlélni az egész játékot, de ne is temessük még el az egész szektort lufistul. Egy ekkora hájp lassan rendeződik át, nem lesznek giga shortok, hacsak valami nagyon váratlan történne.
Érdekes inkább akkor lesz a sztori, ha esetleg az indexeken előbb indul be valami nagyobb korrekció (értsd: VIX az egekbe szökik). Ekkor én azt valószínűsítem, hogy megugrik a kriptába ömlő pénzek mennyisége. Ha az értelmetlen pénzek előbb kimúlnak, akkor nem várom, hogy sok kriptó felfusson, inkább szép csendben haladunk
Mondtam már, hogy valami kezdődik? De most tényleg. Arany fel, olaj fel, indexek fel, kötvények durván le, kriptók 2 hete stagnálnak lényegében. Tudom, nincs itt semmi érdekes, de valami mégis mintha menne a háttérben, nem tudom, mindenesetre érdekes. Január mindig idegesebb hónap, résen kell lenni. Hajnali filozofálásnak elment egy ilyen isHunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Ha csak ennyi baj lenne a bitcoinnal, már jó lenneHunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa csak ennyi baj lenne a bitcoinnal, már jó lenne
Hozzászólás
-
Ezért kell tőkeáttéttel nyomniHunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért kell tőkeáttéttel nyomni
Hozzászólás
-
Te Camaro, mik ezek a kamu cégek?HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért kell tőkeáttéttel nyomnikicsit verzik az en kis szamlam is, 3 nap alatt lett 11.000-bol 5.500, de az indulo 400-hoz kepest meg igy sem kutya.
Hozzászólás
-
Már rég shortolomEz benne a jó, hogy lehet mindkét irányt megjátszani, és itt is van elég sok termék keresztbe-kasul.
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár rég shortolomEz benne a jó, hogy lehet mindkét irányt megjátszani, és itt is van elég sok termék keresztbe-kasul.
nem is ertik, az a mindenki, hogy hogyan lehetett volna ezt maskent csinalni...
Hozzászólás
-
Hát nem most írtam itt először, hogy lehet shortolni.
Daytradelem a kriptókat, margin számlán, és amikben látok később nagy lehetőséget, azokból veszek a megtermelt pénzből. Eddig longoltam daytrade-ben, de ha esnek, akkor minek longoljak?
Van 61k-ra tier-em, én nem kapkodokHunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
Hozzászólás