Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• A Coincheck japán kriptotőzsdéről 523 millió darab NEM coint loptak el, melynek értéke mintegy 58 millió japán jenre, 534,8 millió dollárra tehető. A NEM coinok értéke az elmúlt 24 órában 11 százalékot esett a Coinmarketcap adatai szerint. A NEM coinok piaci kapitalizációja ezzel együtt is 7,6 milliárd dollárra tehető jelenleg.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/...ek.274867.html

Hozzászólás

• Semmi sem szent, de a legszentebb még mindig egy hardveres tárca.
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Hát eljött

No, eljött a birodalom visszavág ideje, meg a hirtelen hájp lecsengett így lassan egy hónap távlatából.

Gyors pénz időszaka kicsit leáldozott, lévén, az esések sem akkorák már, de még van hova esni persze.

Egyébként az sem tragédia, ha bitcoin ezer dolcsira esne, már itt vannak az új üdvöskék

Meg kicsit tényleg lehetne ezt-azt szabályozni, pl az adózást

Ismerős nemrég szállt be a bányába, hát, kíváncsi leszek.

Talán nem is akkora baj, ha szép lassan kimúlnak az értéktelen coinok, tőzsdék, váltóhelyek. Kis komolyság most fog eljönni!

Azért remélem, ti is megszedtétek magatokat a karácsonyi ajándékból

Azt nem mondom, nem volt izgalom, mert egyszer nekem is beragadt 2 napra 50k usd, de hát nem lehet minden hibátlan
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A Coincheck japán kriptotőzsdéről 523 millió darab NEM coint loptak el, melynek értéke mintegy 58 millió japán jenre, 534,8 millió dollárra tehető. A NEM coinok értéke az elmúlt 24 órában 11 százalékot esett a Coinmarketcap adatai szerint. A NEM coinok piaci kapitalizációja ezzel együtt is 7,6 milliárd dollárra tehető jelenleg.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/...ek.274867.html
          Jó lett volna 110-es USDJPY-nél bevásárolni Jenből. Nagyobb biznisz lett volna mint a bitcoin!

Hozzászólás

• lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Jó lett volna 110-es USDJPY-nél bevásárolni Jenből. Nagyobb biznisz lett volna mint a bitcoin!
            A jó lett volna a lényeg. Igy maradt a crypto a nyerő.
            willow

Hozzászólás

Nekem ez nem esik le... hol volt itt az üzlet? ... és kinek

Hozzászólás

Nekem ez nem esik le... hol volt itt az üzlet? ... és kinek
                A cikk szerint 58 millió japán jen 534,8 millió dollárra tehető.
                Jó lesz az 58 milliárdnak is.

Hozzászólás

A cikk szerint 58 millió japán jen 534,8 millió dollárra tehető.
                  Jó lesz az 58 milliárdnak is.
                  Rátehető az egy asztalra is, legfeljebb összerogy az asztal... de rajta lesz
                  Nem is tűnt fel ez a matematikai zseni zsurnalista átváltási egyvelege.
                  58 millió JPY = (a 110-es árfolyamoddal) 527 272,27 USD
                  A szakközépben volt egy vicces matektanárunk, egyszer a dolgozati feladatként egyenletként kellett levezetni x értékét: ha 1 milliárd után 9 darb 0 van, akkor 2 milliárdnál mennyi 0(nullát) írunk és mennyi az x értéke? ... hát az eredmény magáért beszélt

Hozzászólás

Rátehető az egy asztalra is, legfeljebb összerogy az asztal... de rajta lesz
                    Nem is tűnt fel ez a matematikai zseni zsurnalista átváltási egyvelege.
                    58 millió JPY = (a 110-es árfolyamoddal) 527 272,27 USD
                    A szakközépben volt egy vicces matektanárunk, egyszer a dolgozati feladatként egyenletként kellett levezetni x értékét: ha 1 milliárd után 9 darb 0 van, akkor 2 milliárdnál mennyi 0(nullát) írunk és mennyi az x értéke? ... hát az eredmény magáért beszélt
                    Camaro bácsi! Meddig fog esni a bitcoin? Mert rá kéne tenni a shortra, de mostmár kivárom, mit jósolnak a csíkjaid(?)
                    Csatolt fájlok

Hozzászólás

• No, hát én megszűntem hodler lenni. Két napja gyötört már ez a kérdés, lehet, hiba, de eladtam szinte mindent. Innen valamiért giga esést vizionálok. Csak a tokeneket tartottam meg.

És persze a shortokat.

Tudom, eddig nem ezt prédikáltam, de érdemes most meggondolni a menekülést, ha ezek a szintek elesnek, akkor nagy esés jöhet. Lent majd visszaveszem, de egyszerűen annyi pénzről van szó, hogy muszáj volt valamit lépnem. Adózásra majd év végén visszatérek, addig nem sürget.

Mindenesetre tanulságnak hatalmas volt, de az olvadó brutál összegeket nem bírtam nézni tovább, és mivel innen sem volt felpattanás, már csak érzelmi síkon találtam magyarázatot a tartás mellett, és az nekem kevés.

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        No, hát én megszűntem hodler lenni. Két napja gyötört már ez a kérdés, lehet, hiba, de eladtam szinte mindent. Innen valamiért giga esést vizionálok. Csak a tokeneket tartottam meg.

És persze a shortokat.

Tudom, eddig nem ezt prédikáltam, de érdemes most meggondolni a menekülést, ha ezek a szintek elesnek, akkor nagy esés jöhet. Lent majd visszaveszem, de egyszerűen annyi pénzről van szó, hogy muszáj volt valamit lépnem. Adózásra majd év végén visszatérek, addig nem sürget.

Mindenesetre tanulságnak hatalmas volt, de az olvadó brutál összegeket nem bírtam nézni tovább, és mivel innen sem volt felpattanás, már csak érzelmi síkon találtam magyarázatot a tartás mellett, és az nekem kevés.
                        Ugye-ugye drága barátom. Amikor olvad a tőke, akkor nő igazán csak a nyomás.
                        willow

Hozzászólás

• willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ugye-ugye drága barátom. Amikor olvad a tőke, akkor nő igazán csak a nyomás.
                          Az tuti, jó tanulság, bár ennyit még soha nem realizáltam napon belül nyereséget, de itt elfogyott a türelem. Addig bíztam benne, amíg btc 10k felett marad, így viszont benyomtam gigashortot, és eladtam mindent. Ti tartotok valamit?

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Az tuti, jó tanulság, bár ennyit még soha nem realizáltam napon belül nyereséget, de itt elfogyott a türelem. Addig bíztam benne, amíg btc 10k felett marad, így viszont benyomtam gigashortot, és eladtam mindent. Ti tartotok valamit?
                            Megleltem a fényt a felemelkedéshez
                            Csatolt fájlok

Hozzászólás

Megleltem a fényt a felemelkedéshez
                              Nagyon jó. Akkor innen long.
                              willow

Hozzászólás

• Snt

SNT a hét szinte egyedüli emelkedője.
                                De mint tudjuk nem egy fecske hozza a nyarat.
                                Lehet hogy ez a "menekülő" coin.

https://www.cryptocompare.com/coins/snt/overview/ETH

Hozzászólás

Working...
                                X