Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Most pont úgy alakult, hogy az egyik kriptós számlám épp akkora, mint a forexes, és a kriptókon az 5-ös tőkeáttétellel pont ugyanúgy lehet nyomulni, mint a forexen a 100-assal, mert kb húszszor nagyobb a kriptopénzek volatilitása, mint a fiat pénzeké százalékban mérve (azonos idősíkot tekintve persze)
Most pont úgy alakult, hogy az egyik kriptós számlám épp akkora, mint a forexes, és a kriptókon az 5-ös tőkeáttétellel pont ugyanúgy lehet nyomulni, mint a forexen a 100-assal, mert kb húszszor nagyobb a kriptopénzek volatilitása, mint a fiat pénzeké százalékban mérve (azonos idősíkot tekintve persze)
Csak jó irányba nyomulj!!! -mert ez a lényeg, a többi mellékes
Na, jó vagy, kár, hogy a shortokat feljebb zártam, nem volt velem a piramisod külföldön
Most akkor esni fog? Vagy mit mond a talapzat? Gigászi Gízai lesz?
Már elég volna a sok csapadékból, egész éjjel hullott a hó. Délelőtt felLONGOLTUNK a gyerkőcökkel egy hóembert... délutánra el is olvadt a 22 fokos melegben
ja... BöTÖCöre gondolsz... hát én shortba álltam, csak kissé bealudtam reggel, a hajnali csúcs pedig pontosan nem nyílt meg, mert nekem mindig olyan ''pontos adatok jönnek'' Kézzel-lábbal kellett nyitnom. Azért vettem is pár mütyürt mellé, óvatosan kezelem. Mondhatnám, hogy le is zárhattam volna mindent a csúcs-völgyek környékén, de szokásomhoz híven azért lefölöztem a kezdeti tét nyereségét.
Már elég volna a sok csapadékból, egész éjjel hullott a hó. Délelőtt felLONGOLTUNK a gyerkőcökkel egy hóembert... délutánra el is olvadt a 22 fokos melegben
ja... BöTÖCöre gondolsz... hát én shortba álltam, csak kissé bealudtam reggel, a hajnali csúcs pedig pontosan nem nyílt meg, mert nekem mindig olyan ''pontos adatok jönnek'' Kézzel-lábbal kellett nyitnom. Azért vettem is pár mütyürt mellé, óvatosan kezelem. Mondhatnám, hogy le is zárhattam volna mindent a csúcs-völgyek környékén, de szokásomhoz híven azért lefölöztem a kezdeti tét nyereségét.
Tőlem eshet minden, csak eső ne, a hó jobb Halkabb, csúszósabb, látványosabb, de ez a melegXD vicc kategória
Bétécé meg akkor kilőve, szép long setupok vannak szinte naponta alacsonyabb idősíkokon.
Mostmár kezd emberi chartja lenni, ami megy le is meg fel is Piramisodba a bejárás milyen? Elég sok mumifikált hodler van benne.
Úgy látom, Elliottosok utálják a kriptókat. Nem alakult még ki elég hullám a giga nyerőkhöz és lemaradtak?
Ez elég nagy (k...va nagy) alap ahhoz, hogy belenyúljon egy felkapott, de nem komolynak titulált termékbe.
Megvannak ezek a btc nélkül is bőven.
Azt hiszem erről az alapról olvastam valahol, hogy az ügyfél állományuk növekedése a top 5 alap között van usa-ban.
Aki ennyi pénz fölött hoz döntést, az nem kockáztat fölöslegesen.
De a hírekből ki lehet olvasni más nézőpontot is, mint pl ez:
Ez elég nagy (k...va nagy) alap ahhoz, hogy belenyúljon egy felkapott, de nem komolynak titulált termékbe.
Megvannak ezek a btc nélkül is bőven.
Azt hiszem erről az alapról olvastam valahol, hogy az ügyfél állományuk növekedése a top 5 alap között van usa-ban.
Aki ennyi pénz fölött hoz döntést, az nem kockáztat fölöslegesen.
De a hírekből ki lehet olvasni más nézőpontot is, mint pl ez:
Semmi gond Dávidka ez a BTC is egy csoda, mint a Zsófi néni pohár vízben tartott óvszere... ezt a viccet tegnap hallottam temetésen
Esküszöm ez a bitcoin kezd lassan olyan chartot rajzolni, mint egy valamire való, megfelelő likviditásokkal rendelkező termék.
H1-ben olyan szép a chartja, mint egy indexé, amióta kezd magához térni.
(majd ha olyan olcsó is lesz kereskedni vele mint egy indexel, akkor veszek belőle )
Hozzászólás