Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Na, hát én nem tudom, innen merre az arra, most az indexek mellett ezek is megálltak a héten. Izgiiii lesz
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Most pont úgy alakult, hogy az egyik kriptós számlám épp akkora, mint a forexes, és a kriptókon az 5-ös tőkeáttétellel pont ugyanúgy lehet nyomulni, mint a forexen a 100-assal, mert kb húszszor nagyobb a kriptopénzek volatilitása, mint a fiat pénzeké százalékban mérve (azonos idősíkot tekintve persze)
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Most pont úgy alakult, hogy az egyik kriptós számlám épp akkora, mint a forexes, és a kriptókon az 5-ös tőkeáttétellel pont ugyanúgy lehet nyomulni, mint a forexen a 100-assal, mert kb húszszor nagyobb a kriptopénzek volatilitása, mint a fiat pénzeké százalékban mérve (azonos idősíkot tekintve persze)
        Csak jó irányba nyomulj!!! -mert ez a lényeg, a többi mellékes

Hozzászólás

• Daytrade, kényelmes kockákkal Most csak 5-10% van kilátásban, mégsem 1000%, így nem lesz megint kriptosokkom

Jó a BTC-piramisod

Hozzászólás

Daytrade, kényelmes kockákkal Most csak 5-10% van kilátásban, mégsem 1000%, így nem lesz megint kriptosokkom

Jó a BTC-piramisod
            Azért építészként kíváncsi vagyok a Piramis talapzatára

A maradék BTC longom hagytam elveszni.
            Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Na, jó vagy, kár, hogy a shortokat feljebb zártam, nem volt velem a piramisod külföldön

Most akkor esni fog? Vagy mit mond a talapzat? Gigászi Gízai lesz?

Hozzászólás

Na, jó vagy, kár, hogy a shortokat feljebb zártam, nem volt velem a piramisod külföldön

Most akkor esni fog? Vagy mit mond a talapzat? Gigászi Gízai lesz?
                Már elég volna a sok csapadékból, egész éjjel hullott a hó. Délelőtt felLONGOLTUNK a gyerkőcökkel egy hóembert... délutánra el is olvadt a 22 fokos melegben
                ja... BöTÖCöre gondolsz... hát én shortba álltam, csak kissé bealudtam reggel, a hajnali csúcs pedig pontosan nem nyílt meg, mert nekem mindig olyan ''pontos adatok jönnek'' Kézzel-lábbal kellett nyitnom. Azért vettem is pár mütyürt mellé, óvatosan kezelem. Mondhatnám, hogy le is zárhattam volna mindent a csúcs-völgyek környékén, de szokásomhoz híven azért lefölöztem a kezdeti tét nyereségét.
                Csatolt fájlok

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Már elég volna a sok csapadékból, egész éjjel hullott a hó. Délelőtt felLONGOLTUNK a gyerkőcökkel egy hóembert... délutánra el is olvadt a 22 fokos melegben
                  ja... BöTÖCöre gondolsz... hát én shortba álltam, csak kissé bealudtam reggel, a hajnali csúcs pedig pontosan nem nyílt meg, mert nekem mindig olyan ''pontos adatok jönnek'' Kézzel-lábbal kellett nyitnom. Azért vettem is pár mütyürt mellé, óvatosan kezelem. Mondhatnám, hogy le is zárhattam volna mindent a csúcs-völgyek környékén, de szokásomhoz híven azért lefölöztem a kezdeti tét nyereségét.
                  Tőlem eshet minden, csak eső ne, a hó jobb Halkabb, csúszósabb, látványosabb, de ez a melegXD vicc kategória

Bétécé meg akkor kilőve, szép long setupok vannak szinte naponta alacsonyabb idősíkokon.

Mostmár kezd emberi chartja lenni, ami megy le is meg fel is Piramisodba a bejárás milyen? Elég sok mumifikált hodler van benne.

Hozzászólás

• https://www.portfolio.hu/befektetes/....3.277167.html

Úgy látom, Elliottosok utálják a kriptókat. Nem alakult még ki elég hullám a giga nyerőkhöz és lemaradtak?

Hozzászólás

https://www.portfolio.hu/befektetes/....3.277167.html

Úgy látom, Elliottosok utálják a kriptókat. Nem alakult még ki elég hullám a giga nyerőkhöz és lemaradtak?
                      Ez elég nagy (k...va nagy) alap ahhoz, hogy belenyúljon egy felkapott, de nem komolynak titulált termékbe.
                      Megvannak ezek a btc nélkül is bőven.
                      Azt hiszem erről az alapról olvastam valahol, hogy az ügyfél állományuk növekedése a top 5 alap között van usa-ban.
                      Aki ennyi pénz fölött hoz döntést, az nem kockáztat fölöslegesen.

De a hírekből ki lehet olvasni más nézőpontot is, mint pl ez:

https://www.cnbc.com/2018/02/15/numb...olatility.html

Szerintem hamarosan úgyis kiderül hogy a krypto szegmens jelenlegi emelkedése az tartós-e, vagy csak dead cat bounce....

Hozzászólás

• Tback eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ez elég nagy (k...va nagy) alap ahhoz, hogy belenyúljon egy felkapott, de nem komolynak titulált termékbe.
                        Megvannak ezek a btc nélkül is bőven.
                        Azt hiszem erről az alapról olvastam valahol, hogy az ügyfél állományuk növekedése a top 5 alap között van usa-ban.
                        Aki ennyi pénz fölött hoz döntést, az nem kockáztat fölöslegesen.

De a hírekből ki lehet olvasni más nézőpontot is, mint pl ez:

https://www.cnbc.com/2018/02/15/numb...olatility.html

Szerintem hamarosan úgyis kiderül hogy a krypto szegmens jelenlegi emelkedése az tartós-e, vagy csak dead cat bounce....
                        Hát oké, de miért kell szétoltani valamit?

Jó, az eredeti cikket nem olvastam angolul, de akkor is kinézem belőlük, mint a Goldmanosok. Szétoltják, aztán bevásárolnak belőle magánbanXD

Ja,és a macska még tartson ki, longolom a bitcoint Camaroval együtt

Hozzászólás

Jó, az eredeti cikket nem olvastam angolul, de akkor is kinézem belőlük, mint a Goldmanosok. Szétoltják, aztán bevásárolnak belőle magánbanXD

Akkor minek adtál el mindent, ha most meg visszaveszed?
                          willow

Hozzászólás

• willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Akkor minek adtál el mindent, ha most meg visszaveszed?
                            Hát olcsóbban

Azt sose írtam, hogy rá se nézek többé

A múltkori malőrömből tanultam, vagyis nekem mindenképpen tanulság volt megélni a kínok kínját. Elutaztam utána, pihent fejjel tértem vissza

Hozzászólás

Semmi gond Dávidka ez a BTC is egy csoda, mint a Zsófi néni pohár vízben tartott óvszere... ezt a viccet tegnap hallottam temetésen

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Semmi gond Dávidka ez a BTC is egy csoda, mint a Zsófi néni pohár vízben tartott óvszere... ezt a viccet tegnap hallottam temetésen
                                Esküszöm ez a bitcoin kezd lassan olyan chartot rajzolni, mint egy valamire való, megfelelő likviditásokkal rendelkező termék.
                                H1-ben olyan szép a chartja, mint egy indexé, amióta kezd magához térni.
                                (majd ha olyan olcsó is lesz kereskedni vele mint egy indexel, akkor veszek belőle )

Click image for larger version

Name:	btch1.JPG
Views:	1
Size:	178,7 KB
ID:	159585

Hozzászólás

Working...
                                X