Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Tback eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Esküszöm ez a bitcoin kezd lassan olyan chartot rajzolni, mint egy valamire való, megfelelő likviditásokkal rendelkező termék.
    H1-ben olyan szép a chartja, mint egy indexé, amióta kezd magához térni.
    (majd ha olyan olcsó is lesz kereskedni vele mint egy indexel, akkor veszek belőle )
    Nem árulok el nagy titkot, hgy a szokásos sup/res cuccomat nyomom rajta óráson Hibátlan szintek vannak benne.

És nem értem, mi az, hogy nem olyan olcsó, mint az indexek. Vehetsz egészen kicsit is, és nemrég írtam, hogy hiába csak 5-ös tőkeáttételt adnak, mivel a volatilitása kb húszszorosa a devizáknak, így teljesen egyenértékű a marginigény a hozamhoz vetítve, mint forexen az 1:100-as áttételnél
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Semmi gond Dávidka ez a BTC is egy csoda, mint a Zsófi néni pohár vízben tartott óvszere... ezt a viccet tegnap hallottam temetésen
      Igeeen, egy csoda amúgy tényleg Az egész koncepció tetszik. Nyilván megvannak a maga korlátai, de épp ideje egy új eszközosztálynak felemelkednie az eddigi cuccok mellé. Ja, és ami még kafa, hogy nagyon zsír cuccok vannak benne, például okosszerződések Meg még nincs szétcseszve a hft-robotokkal, meg scalpoló rendszerekkel.
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Longicák zárultak, ma hajnalban még 8800-on bevette a long limitemet, de visszafordult sajna...
        Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Na, de az előző posztomat nem csak úgy tettem ki, hanem mert innen lehet egy jó nagy zuhi chart alapon is. Elég komoly szinteket nyaldostunk vissza alulról.

És mostanság az altcoinok döglődnek a bitcoinhoz képest (tudom, kivétel minden napra jut).

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Longicák zárultak, ma hajnalban még 8800-on bevette a long limitemet, de visszafordult sajna...
            Te most merre akarsz menni?
            nemmegmondtamhogybontottcsirkétbontottcsirkéthozzz zzz

Keresem... hová irtam: 10-11 fel aztán 3,5 le
            Csatolt fájlok

Hozzászólás

Te most merre akarsz menni?
              nemmegmondtamhogybontottcsirkétbontottcsirkéthozzz zzz

Keresem... hová irtam: 10-11 fel aztán 3,5 le
              Ja, hát ilyen kis recegésekre nem figyelek ám Órás alá be nem néztem

De jó, mert mindenki nyer az üzleten

A bitcoincsirkénXD

Hozzászólás

Ja, hát ilyen kis recegésekre nem figyelek ám Órás alá be nem néztem

De jó, mert mindenki nyer az üzleten

A bitcoincsirkénXD
                Pedig a kisreceségben a lényeg, mint benned a sejtek

Hozzászólás

Longicák zárultak, ma hajnalban még 8800-on bevette a long limitemet, de visszafordult sajna...
                  Jobban tetszett, amikor rigeztél

Hozzászólás

• Hát igen, én se pár hónapért akartam bányászniXD

Hozzászólás

Hát igen, én se pár hónapért akartam bányászniXD
                      Nyomod Dávid a shortokat??
                      Csatolt fájlok

Hozzászólás

Muszáj Tudod, nagyobb időtávra később érnek oda az infók

Hozzászólás

Te Camaro, van ket kerdesem hozzad:

1. Hogy a francba tudsz te egyszerre ennyi instrumentumot elemezni -> kovetni -> bekotni -> kikotni ??? Egy Superman vagy... de az, hogy ezek kozul mindegyik pont a megfelelo iranyba is van allitva, na az aztan a teljesitmeny... Egy Hiperman vagy...

2. Mikor latunk mar toled egy veletlenul "rosszul" bekotott = veszto trade-et??? ...meg akkor is ha muszaj lesz megeroltesd magad es akarva kotod azt rosszul be, csak, hogy mutathass egyet, hogy eloszlasd a Hiperman mitoszt magad korulrol?

Hozzászólás

• equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Te Camaro, van ket kerdesem hozzad:

1. Hogy a francba tudsz te egyszerre ennyi instrumentumot elemezni -> kovetni -> bekotni -> kikotni ??? Egy Superman vagy... de az, hogy ezek kozul mindegyik pont a megfelelo iranyba is van allitva, na az aztan a teljesitmeny... Egy Hiperman vagy...

2. Mikor latunk mar toled egy veletlenul "rosszul" bekotott = veszto trade-et??? ...meg akkor is ha muszaj lesz megeroltesd magad es akarva kotod azt rosszul be, csak, hogy mutathass egyet, hogy eloszlasd a Hiperman mitoszt magad korulrol?
                            Konkrétan, mit kössek be neked? ... és merre
                            Ha rád hallgattam volna GA-val, akkor most volna bukó

Hozzászólás

• Látod Zoli, csak te küzködsz az egymillió dollárral

Hozzászólás

Konkrétan, mit kössek be neked? ... és merre
                                Ha rád hallgattam volna GA-val, akkor most volna bukó
                                Ezeket most neked kötöttem be, de hülye lennék nem lezárni... hamár nem jóófelé mentek
                                Csatolt fájlok

Hozzászólás

Working...
                                X