X
-
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNA, Kriptások!!!
Kinek mi a következő tipje BTCre?
Nyomunk még egy hegymászást 7350-ről 9000-ig
... kilépni a shortokból és újra visszalépni a csúcson holnap 14 órakor, vagy nézni a profit csökkenését 50-40%-al... hmm
Hozzászólás
-
Itt a halálkereszt! Hatalmas bajban a bitcoin
https://www.portfolio.hu/vallalatok/....3.279833.html
Minden esetre én még longolok 1Et a mostani hullám mélypontjána nagy esés előtt
Hozzászólás
-
C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... ezzel majd 21-22 óra felé kell tán foglalkozni...
... kilépni a shortokból és újra visszalépni a csúcson holnap 14 órakor, vagy nézni a profit csökkenését 50-40%-al... hmm
Hozzászólás
-
Ideje már csak shortban gondolkodom, euróval szemben. Longicákat nem merek nyitni, meg annyira sok tradet se akarok rajta, de hajrá a rövid longokkalSzép lassan lecsurog, pánikhoz már szerintem nagy a likviditása.
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIdeje már csak shortban gondolkodom, euróval szemben. Longicákat nem merek nyitni, meg annyira sok tradet se akarok rajta, de hajrá a rövid longokkalSzép lassan lecsurog, pánikhoz már szerintem nagy a likviditása.
willow
Hozzászólás
-
Kriptotőzsdéken. De ezt te már tudod, nem? Hol voltak coinjaid?
Én amúgy Krakenen tolom, de Bitstamp, Bitfinex, Coinbase is jó.
Kriptotőzsdék folyamatosak, sosincs pihenés a kereskedésben.HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKriptotőzsdéken. De ezt te már tudod, nem? Hol voltak coinjaid?
Én amúgy Krakenen tolom, de Bitstamp, Bitfinex, Coinbase is jó.
Kriptotőzsdék folyamatosak, sosincs pihenés a kereskedésben.
Van ekkorád
Hozzászólás
-
C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDávid, te melyik variációra tippelsz?
Piros vagy sárga, vagy a feketefelnéztem az égre
Hozzászólás
-
Jó tréd lett Camaro, én kiszálltam a shortokból egyelőre
De mi ez a giga spread??? Ahol én nyomom 5-10usd nagyon max, most épp 2.HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó tréd lett Camaro, én kiszálltam a shortokból egyelőre
De mi ez a giga spread??? Ahol én nyomom 5-10usd nagyon max, most épp 2.!!!
Hozzászólás
-
C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgazold fényképesigazolvánnyal!!!
Hozzászólás
-
Hozzászólás
Hozzászólás